Samsung Galaxy Note II N7100
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note II N7100
Toda81 nije bitno za sta meni treba telefon jer je to samo moja lična stvar. Mozda volim da se k...m kad moram tako da se izrazim kad si počeo tako, mozda volim tehniku i hoću da imam dobar telefon, možda možda i 1000 možda. Postavio sam pitanje što se tiče baterije i uopšte o utiscima o fonu iz prve ruke. Inače kupio sam bajs za 350 evra koga koristim samo do prodavnice i neka kratka voznja. Ti bi i za to rekao koj ce mi k.....c ali volim da imam dobre stvari zbog sebe a ne zbog potreba, ko razume shvatice. Ne zalim pare za nesto sto je dobro i STO MENI ODGOVARA pa makar to bilo nebulozno.
Smederevski i tako to.
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
aj da smirimo strasti, pa da se vratim ona temu
. sto se baterije tice sa stock i nekim custom rom-ovima mozes da izvuces na 2 dana bez problema. uz puno opterecenje izgurace ti jedan dan (wifi, 3g, igrice, zvanje, sms-ovi itd.). sto se tice prijema signala i kvaliteta razgovora, ja sam zadovoljan. lepo se cuje sagovornik, nema distorzije, za sada je sve ok. ukoliko se odlucis na note2, odusevice te s pen opcije sa custom rom-ovima, ali i sa stock rom-om. moj ti je savet da pazaris note 2, jer ti iskreno ne treba note 3, sve mozes da nabudzis da radi na note 2 sa par stvarno dobrih i stabilnih romova ukoliko se odlucis da root-ujes telefon i iskoristis njegov pun potencijal. posto tebi treb telefon kao telefon za njegove osnove funkcije, slobodno pazari, neces se pokajati. nemoj da te velicina odbija, za dva dana ces zaboraviti sveeeee 

Vojkan hvala na prosirenom postu
. Upravo to ja cu i Note 2 i Note 3 i bilo koji drugi fon vise klase da koristim isto kao i Nokia 3410 (zakon telefon) i nista vise ali mi je zadovoljstvo samo posedovanje dobrih stvari, kao kad imas dobru ... zar ne
pa makar je samo gledao. Mozda se do tada odlucim za neki drugi (Lumia 1020) jer bi mi i ona zavrsavala moje potrebe ali ima vremena. Mislim da je cilj foruma da se svakom moze pomoci a ne interesovanje za sta nekom treba fon, bez uvrede pojedinaca 

Smederevski i tako to.
- vojkan85
- Mobil manijak
Ja ako sam na nesto slab,to je na tehniku. Iskreno,windows telefoni jesu fluidniji,brzo rade,brutalno su stabilni,ali nemaju dovoljno podrske i zatvoren je os. Android je ipak android. Mozes svasta sa njim da uradis. Ja sam svoj note2 platio 250 evra,nov novcijat iz Ceske. Napravljen je 2014. godine. Sada je tamo note3 470 evra nov...iskusenje iskusenje ☺☺☺
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
JelyKat v6 nema u sebi s pen aplikaciju, ali sam je skinuo sa net-a i sada imam potpun rom koji fantasticno radi vec par dana. Mocniji mi je od Ditto rom-a i vredelo je cekati novi JK v6. Odusevljava me izgled tastature
Note IV N9100 dual
Upravo to, mozda ga pazarim u inostranstvu, mada prolazi mi kroy glavu i Nexus 5 zbog dizajna, većini je ružan a meni je bas simpa. 

Smederevski i tako to.
- vojkan85
- Mobil manijak
Kolega sa posla ima Nexus5. ZVER, ALI!!! jako ogranicen telefon. Prakticno ima na sebi AOSP rom. Tako je oklocen, da nemam reci. Ali radi kao metak i ima 4.4.4 verziju androida.
Nema veze sto je ogranicen ionako bi ga koristio samo za poruke i pozive .
Smederevski i tako to.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Nexus 5 ti je najbrzi android telefon.
Najbolji je za budzenje.... Problem te orknjenosti moze da se resi. Uzimaj slobodno telefon... Ako vec zelis da ga koristis za poruke i pozive. Kamera nije naj... Prosecna kamera. Meni je bas simpatican telefon. Performanse su mu najbolje.
Najbolji je za budzenje.... Problem te orknjenosti moze da se resi. Uzimaj slobodno telefon... Ako vec zelis da ga koristis za poruke i pozive. Kamera nije naj... Prosecna kamera. Meni je bas simpatican telefon. Performanse su mu najbolje.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
Zasto ne bi uzeo Lumiu 1020? Kod nas je egzotika (mada i Neksus je), a ako te ne zanimaju programi, net, vec samo poruke i pozivi...a ima najbolju kameru, i dizajn je odlican. Baci pogled.
- toda81
- Prijatelj foruma
Ovo nije tema za poređenje modela.
Izasao je update za JK i to prvo JK 6.3 i posle toga i JK 6.5. Oba su teska oko 200 mb
Izasao je update za JK i to prvo JK 6.3 i posle toga i JK 6.5. Oba su teska oko 200 mb
Note IV N9100 dual
- vojkan85
- Mobil manijak
@toda81 kako ti se cini jellykat v6? ja sam prezadovoljan sa ovim ditto, ne menja mi se iskreno, jer sve radi kao sat.
- toda81
- Prijatelj foruma
Vojkan85, prezadovoljan sam sa najnovijim JK i ne menjam ga vise. Za mene je bolji i od Ditta. Odlicno radi i stabilan je. Prvo sam instalirao v6 pa su izbacili mali uodate 6.3 pa sam njega instalirao i na kraju jos manji update 6.5. Mora da se ide korsk po korak sa updateom za JK. Neces se pokajati ako ga budes instalirao. Lepo preko recoverya odradis backup ditto roma i onda instaliras JK i ako ti se ne svidi za cas vratis ditto. Ja sam tako uradio i na kraju sam obrisao ditto backup jer mi nije potreban 

Note IV N9100 dual
- vojkan85
- Mobil manijak
Meni je ditto misteriozno krenuo da usporava telefon...nemam pojma zasto, ali iz nekog razloga kada primam poziv, zvuk krece da secka, i posle sekund-dva, sve ok...isprobacu jelly pa cu da vidim, ali mi se ditto svideo bas bas
- toda81
- Prijatelj foruma
Nista te ne ksota da probas JK, ali postuj proceduru instalacije, tj instaliraj prvo v6 pa reboot p onda instaliraj v 6.3 nadogradnju pa reboot pa onda insatliraj nadogradnju 6.5 i reboot i to je to, a udji u recovery i odradi backup ditto roma pre nego sto instaliras JK
Note IV N9100 dual
- ThunderBird
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 17. Nov 2007. 01:42
- :: Galaxy S8
E raja da pitam je li se kome dešavalo da mu mobilni internet neće odjednom?
U fazonu upalim mobile data i radi 5 minuta, zaglupi se i neće. Isključim, ponovo uključim i hoće... i sve tako...
Često ne mogu da refrešujem ni google mail inbox jer se zaglupi...
Kao da nema ništa da ga "probudi" kada mu dam komandu, ako me kontate...
U fazonu upalim mobile data i radi 5 minuta, zaglupi se i neće. Isključim, ponovo uključim i hoće... i sve tako...
Često ne mogu da refrešujem ni google mail inbox jer se zaglupi...
Kao da nema ništa da ga "probudi" kada mu dam komandu, ako me kontate...

- vojkan85
- Mobil manijak
meni se to desavalo sa wifi-jem, i sa data-om ali na 4.1.2 verziji. koju build imas na telefonu? jel stock rom ili custom?
ditto mi iz nekog razloga drzi procesor na 500Mhz-1100Mhz, koji mu je djavo nemam pojma, ali mislim da ce da padne jedan opaki factory reset
ditto mi iz nekog razloga drzi procesor na 500Mhz-1100Mhz, koji mu je djavo nemam pojma, ali mislim da ce da padne jedan opaki factory reset

'Oće meni neko objasniti kako da ga rutujem ili da me uputi na post ako već postoji? I da li treba da radim EFS backup pre toga?
Edit:
Probao sam pomoću nekog tutorijala na YT ali neće posle Odina da mi uđe u Teamwin nego system recovery ako se to tako zove
valjda razumete
a EFS mi zakuca na inicijalizaciji.
Edit:
Probao sam pomoću nekog tutorijala na YT ali neće posle Odina da mi uđe u Teamwin nego system recovery ako se to tako zove

- toda81
- Prijatelj foruma
5ar, probaj kingo root http://www.firedrive.com/file/506D8AB5C3B714C9 ,ali prethodno isntaliraj kies
Note IV N9100 dual
Uradio
sad ne bi bio loš neki savet koji ROM da instaliram i kako?