Samsung Galaxy S5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S5
Primetih da kada završim razgovor i sklonim telefon treba mu par sekundi da upali ekran. Do sad nije bilo tako
Da da, na drugom. Nije mi jasno, ali moraću malo više da propratim šta se i kad dešava
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Jedino da probaš factory reset. Jel ti i na prvom kasnilo?
Sačekaj da se i ostali jave..
Sačekaj da se i ostali jave..
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Odmah se i kod mene pali.
Imam utisak da se sve malo ubrzalo posle ovog update v5. Isparavili su neke sitnice.
Baterija sjajna, 3g, auto osvetljenje koje sam malo pojačao, lokacija itd.:

Imam utisak da se sve malo ubrzalo posle ovog update v5. Isparavili su neke sitnice.
Baterija sjajna, 3g, auto osvetljenje koje sam malo pojačao, lokacija itd.:

m mater mu njegovu ja nema sanse da izvucem ovakvo trajanje baterije, google play me UBIJA non stop radi, ali doduse meni je sve i popaljeno, wi-fi non stop, sync, gps, location data, history, brightness na auto...
- Azimuth
- Moderator
Ja izvlačim, ali i dalje mi pokazuje kao da je wifi upaljen stalno iako nije. Ugašeno je ono u opcijam, ali i pored toga opet isto. Neki bag, mada ne utiče na trajanje baterije.
Danas sam bio tamo gde je loš signal, samo 2g, i moram da konstatujem da skida otprilike 10% baterije na 1h upaljeno ekrana.

Danas sam bio tamo gde je loš signal, samo 2g, i moram da konstatujem da skida otprilike 10% baterije na 1h upaljeno ekrana.

- Baraba
nenad.fil, i kod mnene je sve upaljeno, vidiš na slici, vidiš i koliko imam razgovora...
nenad.fil, i meni je na 5.0 Google play services torsio bateriju. -.-
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- Baraba
Re: Одг: Samsung Galaxy S5
Ovo sam ugasio, ne koristim, da ne zuji džabe:

E da, za to malo vremena sto sam bio na 5.0 stock browser je dosta lose radio, chrome je bio mnogo brzi i pouzdaniji.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Sve je to lepo kako radi na 5.0, ali trenutno ne mogu da zamislim telefon bez root-a i xposed... Dok ne izbace neki root bez aktivacuje knox-a, ne ubacujen chupa chups...
Pa 'bem li ga nisam se bavio iskljucivanjem servisa, sad cu malo da se pozabavim tim stvarima, majku mu ganc nov telefeon, trebalo bi da imam barem 3 sata sot, desi se to, nikakv problem ALI tada mi ostane 20% baterije...
jelenac, i ja imam taj bag sa paljenjem ekrana od kako sam digao ovaj zadnji update od pre neki dan. Ne znam sta je to
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
E sad mi je lakše kad nije samo kod mene [emoji3] . Videću još neki dan kako će da se ponaša, pa ću ako ništa drugo, odraditi hard reset.
I ja sam onemogućila par aplikacija koje ne koristim, pa da vidimo ima li razlike u potrošnji baterije i samom radu telefona
Ovo onemogućavanje, jel to može i na JB ili je to nešto novo na lizalici? I da ako može na JB gde to stoji?
- Azimuth
- Moderator
To ti je ono kad odeš na info o aplikaciji pa klikneš "turn off". Deinstaliraj sve apdejtovi koje je imala aplikacija i ugasi je.
Snašao sam se azimuth, hvala
ali sada imam jedno pitanje kada želim da vratim aplikaciju aktivnom šta treba da odradim, pošto nigde ne vidim opciju za to...
P. S. Sada vidoh da kada se klikne na aplikaciju neke imaju opciju za omogućavanje a neke ne

P. S. Sada vidoh da kada se klikne na aplikaciju neke imaju opciju za omogućavanje a neke ne