Samsung Galaxy Note II N7100
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Samsung Galaxy Note II N7100
Imao sam taj problem kada sam programe vracao sa TB i zato od tad vise ne koristim TB, vec sve vracam rucnim instaliranjem ako imam instalacije za app
Note IV N9100 dual
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
toda81, to nema veze sa tim programom
x-plore je bio instaliran pre rutovanja normalnim putem i radio je, posle rutovanja nece
a mislim da ni internet nece da mi radi, bar nece sinhronizaciju i play store, ne otvara nista
x-plore je bio instaliran pre rutovanja normalnim putem i radio je, posle rutovanja nece
a mislim da ni internet nece da mi radi, bar nece sinhronizaciju i play store, ne otvara nista
Android 12
- toda81
- Prijatelj foruma
Udji u recivery i odradi full reset i onda odradi root i instaliraj programe. To je mozda najbolja i najsigurnija varijanta
Note IV N9100 dual
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
toda81, uspeo sam nekako preko Odina da mu ubacim novi ricoveri, obrisem dalvik kes
i sada oni programi mogu da rade, taj problem je resen.
Ubacio sam i novi super su i za sada ne izbacuje vise gresku...
Smorio sam se danas, zasluzio sam spavanje
i sada oni programi mogu da rade, taj problem je resen.
Ubacio sam i novi super su i za sada ne izbacuje vise gresku...
Smorio sam se danas, zasluzio sam spavanje

Android 12
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ljudi uspeo sam da ga...
Taman sam ga fino nastelovao i djavo me terao da mu menjam dpi, probao sam na 310, restartovao, vidim isto je, stavim na 330 i posle restarta ne moze da se podigne samsung home twlauncher i crn ekran, uhvati signal ali na sred ekrana ima prozor gde pise da je samsung home twlauncher stopiran, pa nista ne mogu pokrenuti.
Udjem u rikaveri, vratim na fabricki, obrisem kes i dalvik kes, opet nista, ponovo sve pobrisem... opet isto.
Podize se novi sistem, trazio je da upisem google account, a ne mogu jer nece ni tastatura da se pojavi, to preskocim i opet isto nece da otvori samsung home twlauncher.
Sta dallje raditi? Novi rom da instaliam ili ima neko resenje?
Ako treba novi rom kako je najbolje, preko Odina?
Taman sam ga fino nastelovao i djavo me terao da mu menjam dpi, probao sam na 310, restartovao, vidim isto je, stavim na 330 i posle restarta ne moze da se podigne samsung home twlauncher i crn ekran, uhvati signal ali na sred ekrana ima prozor gde pise da je samsung home twlauncher stopiran, pa nista ne mogu pokrenuti.
Udjem u rikaveri, vratim na fabricki, obrisem kes i dalvik kes, opet nista, ponovo sve pobrisem... opet isto.
Podize se novi sistem, trazio je da upisem google account, a ne mogu jer nece ni tastatura da se pojavi, to preskocim i opet isto nece da otvori samsung home twlauncher.
Sta dallje raditi? Novi rom da instaliam ili ima neko resenje?
Android 12
- toda81
- Prijatelj foruma
Ti definitivno moras da ubacis drugi rom. Najbolje je da sa sammobile skines rom za tvoj tel i da ga flashnes preko odina
Note IV N9100 dual
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Одг: Samsung Galaxy Note II N7100
Zlatno pravilo... Ne menjaj dpi na stock samsung based rom-ovima.Drafer napisao:Sta dallje raditi? Novi rom da instaliam ili ima neko resenje?
Ne pomaze factory jer je build.prop na sistemskoj particiji, ne u data.
Ja bih tu zveknuo poslednju verziju stock rom-a jer vidim da tu nesto ne stima kako treba. Popravice ti odin svaku particiju. Kasnije se zezaj sa custom romovim.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
Zile995, Hvala na savetu, ne bih custom rom vec stock rom.
Da li treba da prvo obrisem particiju za svezi sistem?
Ili samo preko odina da predjem ovo sto je sad?
Zamolio bih vas da mi date link gde ima stock rom, nisam sacuvao proslog puta.
A sada sam na poslu pa sam samo pozajmio internet pa ne mogu da trazim stock rom.
Da li treba da prvo obrisem particiju za svezi sistem?
Ili samo preko odina da predjem ovo sto je sad?
Zamolio bih vas da mi date link gde ima stock rom, nisam sacuvao proslog puta.
A sada sam na poslu pa sam samo pozajmio internet pa ne mogu da trazim stock rom.
Android 12
- toda81
- Prijatelj foruma
Udji na sammobile i registruj se i skini rom za tvoj model. Samo treba da oreflashujes odinom taj novi rom i ocistices sve
Note IV N9100 dual
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
Potrazicu kod kuce taj sajt, mada za s2 sam skidao bez registracije ali to nije problem.toda81 napisao:Samo treba da oreflashujes odinom taj novi rom i ocistices sve
nisam te razumeo to sto sam citirao, sta ti to znaci (oreflashujes)?
Upravo sam stigao kuci i skidam rom, uzeo sa hrvatski, jer nisam znao koji drugi, nema srpskog, a ranije mi je bio spanski rom koji je super radio. Bas je veliki, 1,4 GB
Uspeo sam, ubacio sam novi android preko Odina, pa sam morao opet novi rikaveri da ubacim, da ga rutujem jer je izgubio rut, pa sam za svaki slucaj opet obrisao kes i dalvik kes.
I evo podigao se sistem napokon, za sada radi sve normalno.
Samo sam napravio sebi posla bez veze danas.
Android 12
- toda81
- Prijatelj foruma
Odlicno, bitno je da si uspeo. Prvo slovo sam napisao pogresno, treba da bude P
Note IV N9100 dual
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
toda81, Razumeo sam, preko Odina ni ne moze drugacije 
Zanimljivo, posle rutovanja sam odmah obrisao dalvik kes i opet nije x-plore radio, pa kasnije posle restarta proradio...
Sada je sve novo i vise necu da cackam, evo i popodnevno spavanje sam preskocio ali sam ubacio sve sto treba.
Sreca u Titanium Backup...

Zanimljivo, posle rutovanja sam odmah obrisao dalvik kes i opet nije x-plore radio, pa kasnije posle restarta proradio...
Sada je sve novo i vise necu da cackam, evo i popodnevno spavanje sam preskocio ali sam ubacio sve sto treba.
Sreca u Titanium Backup...
Android 12
- toda81
- Prijatelj foruma
Drafer, znam ja kako je to jer sma imao mnogo neprospavanih noci sredjujuci telefon, ali ti bude lepo kada sve skockas i dovedes u red
Note IV N9100 dual
Je l' može Java nekako da se instalira, Flash Player sam uspeo ali Javu nikako da nađem?
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Ne moze, jer je android ne podrzava.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
toda81, evo za tebe i one koji ne veruju. doduse, telefon se slabije koristi, samo pozivi, poruke, ostalo minimalno. 3g/hspa non stop ukljuceni. 4.3 stock

::luv phonez::
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
Kod mene u jednom programu gde pise o sistemu pise da ima Javu 1,6Zile995 napisao:Ne moze, jer je android ne podrzava.
ali sada ne mogu screen da izvucem, to sam imao na s2
ako ima neki program predlozite mi pa cu vam pokazati sta pise
A i mi se opterecujemo bez veze, juce kada mi se srusio sistem kao da mi se srusio zivot.toda81 napisao:Drafer, znam ja kako je to jer sma imao mnogo neprospavanih noci sredjujuci telefon, ali ti bude lepo kada sve skockas i dovedes u red
A imam par prijatelja koji ni ne znaju sta je android a imaju telefone bez i jednog instaliranog programa, kazu to njih ne zanima... a mi preterasmo.
Meni ako podje par dana a da nisam nasao neki novi zanimljivi program za android pocinje nervoza da me hvata

Evo poslednji je bio ovaj pedometar, broji kilometrazu koliko ste presli na dan, ali trosi bateriju kao mraz.
https://play.google.com/store/apps/deta ... d.stepwalk
Android 12
- toda81
- Prijatelj foruma
djoxie, svaka cast! Ja koristim tel malo vise tako da br dana ne mogu da oborim, ali zato sate sate ukljucenosti ekrane mogu 

Note IV N9100 dual
toda81, koriscenje je ovakvo jer se testiraju drugi telefoni
)) ali za note 2 stvarno mogu da kazem da je zver sto se tice baterije, a probao sam mnoge modele, plus ovaj moj je godinu i po star

::luv phonez::