Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
krle2727, better battery stats, wakelock detector, gsam battery monitor.
Instaliraj neke od njih i prati šta ti se dešava sa telefonom.
Što kažu kolege - nešto ti divlja u pozadini.
Priznaj lepo šta si nevaljalo instalirao
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
bata bogdan napisao:Ili još sigurnije hard reset i to ti je to....
to bih radio samo u krajnjoj nuždi (iako je jedino sigurno rešenje) jer se ta aplikacija možda opet sama povuče i nastavi da vršlja po telefonu.
(ma to je neki xxx sigurno )
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
haha..ludaci ste..hard reset sam uradio pre mesec dana...i opet radi isto,pola dana..sad cu instalirati neki od ovih programa sto ste mi naaveli..nije rutovan tel..hvala ljudi...i da,volim i ja Vin Dizela...
Nije ti pomoglo jer si verovatno peške instalirao opet nešto što ti konstantno radi u pozadini.
Da li su ti telefon i/ili baterija ugrejani ili su potpuno hladni? Šta ti kaze gsam battery?
Meni je prosto neverovatno koliko se moze stvari uraditi kad ostane samo 2% baterije, bas nekoliko dana za redom ga testiram i svaki put mi izgura preko pola sata youtube-a u landscape modu.
Gsam Battery sam instalirao i pazi samo u trenutku instalacije mi je sa 47% na 44% pala bat. a nisam skontao sta pokazuje osim sto normalno pokazuje potrosnju baterije najvise na ekran,a za neke posebne apk.mi nije pokazivao...a sto se tice wakelock detector-a,mora biti root-ovan tel...a moj nije...
Neće ti ni pokazivati dok ne obrne ciklus tj jedno celo punjenje da bi neke osnove pokupio a onda kako budeš koristio telefon tako će i biti preciznija aplikacija.
Što se baterije tiče, imaš opciju da uradiš factory reset pa jednu po jednu aplikaciju da instaliraš i pratiš kako se baterija ponaša. Nije rešenje da sve odjednom tj u jednom danu da instaliraš, za to moraš odvojiti par dana. Usput pogledaj i u ovoj integrisan oj tj settings > battery pa pogledaj da li se i koliko puta budio a da ga nisi dirao tj da nisi pričao, držao displej upaljen, primao poruke itd.
Druga opcija ti je da nađeš negde drugu bateriju pa da proveriš kao će se ponašati u tvom telefonu. Ako se prazni jednako brzo onda znaš da je neka aplikacija. Ako se prazni kako bi i trebala onda kupuješ drugu i to je to.
Hvala na info. reset jesam uradio i u par dana sam instalirao apk.al sam samo pojedine instalirao al nisam obratio paznju tako po na osob na svaku..al mislim da cu to uraditi u skorije vreme...
Imaš rezultate koje smo postavljali u odgovarajućoj temi. Sve zavisi od osvetljenja, ako je automatika da li si i koliko bio na suncu, od aplikacija koje rade u pozadini itd. Generalno govoreći, mora više da izvuče, osim ako je sve na maksimumu.
Ja uopšte ne obraćam pažnju koliko mi je Screen On...jer mi je bitno da baterija izvuče od ujutru do uveče do 22h ...a sve je uključeno...aut osvetljenje i ne razmišljam...
Ukupno je negde oko 13 sati kad se sve sabere, a od toga je 4 i nešto screen on. Hevi juzidž
Auto osvetljenje, wifi stalno on, igre, muzika, netvorking stalno nešto.. Na suncu bio slabo nešto, oblačno je danas ceo dan
Evo nešto zanimljivo za korisnike Note3 http://m.ebay.de/itm/360994772332?nav=SEARCH
U pitanju je baterija od 4500mAH a gde original poklopac ne treba da se menja...taman sve paše...mislim da vredi ovo kupiti za te pare...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.