Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy S3 I9300
Bitno je da izadje update, a sto se malo duze ceka to je i razumljivo
Note IV N9100 dual
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
Постоје десетине ромова и још више тастатура које можете да промените и побољшате коришћење телефона али лакше је кукумакати пре него се било шта од наведеног проба.

Слобода или смрт
Iz tog razloga veran korisnik Samsunga. 
................................

................................
Kaze se - kukumavciti
pa ako je nekom lakse da kukumavci a ne da se iscima oko necega sto ga zanima, onda ni ne treba da ima bolju masinu 

-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 17. Dec 2011. 15:41
- :: Mate 7
Meni je sadasnja tastatura jedna od boljih. Tu pre svega mislim na lakocu koriscenja i preciznost.A itekako ima mesta za napredak u drugim stvarima.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Meni je na S3 tastatura bila odlična ali je meni imala ogromnu manu a to je nedostatak trake sa brojevima kao što ima Note 2 i S4. Jeste da se može ubaciti ali eto fabrički nema. Ne znam da li je sa 4.3 ubačena tastatura sa brojevima. 

"Galaxy S4 and Note 3 to get Android 4.4 in January, S III and Note II before April 2014?"
ouuu yesss !
http://www.sammobile.com/2013/11/22/gal ... pril-2014/
ouuu yesss !
http://www.sammobile.com/2013/11/22/gal ... pril-2014/
Imam jednu ponudu za s3, zamjena s2 uz nadoplatu. Interesuje me da li se to isplati i koliko je trica bolja od dvice. Nadoplata je 100 evra, oba su polovna
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
mazzy napisao:"Galaxy S4 and Note 3 to get Android 4.4 in January, S III and Note II before April 2014?"
Tako su pričali za 4.2.2 pa za 4.3 i eto godinu dana bez apdejta , dok to ne bude izaće i S5 a S4 će biti stari model... to me sve nešto podseća na onu narodnu umotvorinu: "crkni magarče dok trava ne naraste"
16 godina na forumu MOBILNISVET
I za S2 je bila ista politika,pa se cekao JB godinu dana,a prvo je bilo stize za 2 meseca.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- janka_88
- Expert
Ma nema 4.4 za S3 pa i Note 2 sigurno prije ljeta... a u međuvremenu će biti predstavljena nova verzija Androida pa će 4.4 izaći za gore navedene modele tek kad S5 dobije tu novu verziju pošto će izaći vjerovatno sa 4.4 Androidom. 

Koji browser koristite? Ovaj fabricki mi stopa, ne svidja mi se....
- janka_88
- Expert
Ja sam uvijek fabrički koristio i odlično mi je radio... ponekad Chrome ali nisam bio zadovoljan brzinom.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: Одг: Samsung Galaxy S3 I9300
Fabricki browser na svim androidima koje sam koristio radi bolje od drugih pretrazivaca,ukljucujucu i chrome.
Jedino nisam probao Dolphin browser,probaj njega.
Jedino nisam probao Dolphin browser,probaj njega.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Jedino na Nexus-u Chrome radi bolesno dobro , na svim ostalim Androidima fabrički su brži .
16 godina na forumu MOBILNISVET
prije S3 koristio sam 4x HD i mogu reci da je LG pojam za brzinu naspram s3 . S3 sjecka u svim mogucim operacijama da je prosto nevjerovatno .
Prednost S3 je u kameri i boljem "drzanju cijene", nista vise.
Prednost S3 je u kameri i boljem "drzanju cijene", nista vise.
- Baraba
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
mazzy, sad vidiš da update nije toliko bitan koliko je bitno da telefon radi dobro i bez lagova, pa i na starijoj verziji. Mene iritira na S3 najviše otključavanje displeja, što se displej ne upali odmah već ima zadršku.
Ma vidi ... sto se tice tog otkljucavanja. To nije zbog toga sto je spor i to nego sto je namjesteno. To se moze rijesiti . Ides na DEVELOPER OPTIONS i iskljcuis WinDOWS ANIMATION SCALE ( sad je 1x, ti stavis OFF).
Meni apdejti nisu bitni .. pogotovo ako ce mi vise bateriju krciti . Ako bude kao sto kazu, a to je da 4.3 trosi brze bateriju, ja necu apdejt raditi.
Uradio bih ga kad bi popravili kvalitet kamere ili kad bi ubrzali telefon.
Meni apdejti nisu bitni .. pogotovo ako ce mi vise bateriju krciti . Ako bude kao sto kazu, a to je da 4.3 trosi brze bateriju, ja necu apdejt raditi.
Uradio bih ga kad bi popravili kvalitet kamere ili kad bi ubrzali telefon.
- Baraba
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
mazzy, ne verujem da kod te kamere ima više šta da se opravi, iz tog senzora je odlično, Primera radi, isti senzor je u nexus 4 a daje lošije slike od S3.