Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Sa oficijelnim da, sa custom zavisi od developera roma.
Jel bio neko skoro van drzave I palio navigaciju?
Kaze mi tata da kako su presli granicu tako sje navigacija pocela da se ubija, dok su u srbiji sve radi normalno.
Kaze mi tata da kako su presli granicu tako sje navigacija pocela da se ubija, dok su u srbiji sve radi normalno.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- Azimuth
- Moderator
Bio ja pre mesec dana i radila mi normalno..Doduše, nije Note 3 nego S5, al sve je to isto.
Javi ako treba pa cu ti pustiti da mu instaliraš. Ide ista verzija na oba telefona.
Javi ako treba pa cu ti pustiti da mu instaliraš. Ide ista verzija na oba telefona.
Azimuth, na mom s5 sve radilo super sa istom navigacijom. 

- Azimuth
- Moderator
Bio sam i sa Note 3 napolju, meni je radilo sve, al je to bilo negde mart-april ako se dobro sećam... isti ovaj igo sam na njemu koristio...
Pojma nemam šta može biti problem, moguće da su mape koje se ne poklapaju...
Pojma nemam šta može biti problem, moguće da su mape koje se ne poklapaju...
Azimuth, danas se vracaju pa cu proveriti da li je do mapa, ali cisto sumnjam posto sam kopitao ceo moj folde sa s5 na Note 3.A kod mene radi sve super, e sad mozda je slucajno kopirano jos nesto posle.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
xxdulexx, možda je imao neki poziv/sms ili obaveštenje mreže, pa se zaglupelo i nije vratilo. Mada, to su matorci, kliknu gde ne treba i onda "ništa nisam pipno"
I još mi pada na pamet da ti mape nisu komaktibilne, ne sarađuju lepo. Ubacio si neke stare, neke nove i to nije lepo izrutiralo, jer je baš od granice.

I još mi pada na pamet da ti mape nisu komaktibilne, ne sarađuju lepo. Ubacio si neke stare, neke nove i to nije lepo izrutiralo, jer je baš od granice.
Baraba, pa sobzirom da cale voli tehniku vise od mene I da prati trendove cisto sumnjam da je pogresno kliknuo.
Provericu danas kad se vrate, pa javm sta je bio problem.
EDIT
Evo proverio sam mape, znaci nije problem sa kompatibilnoscu, sve mape su NAVTEQ.

EDIT
Evo proverio sam mape, znaci nije problem sa kompatibilnoscu, sve mape su NAVTEQ.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Danas jedno vreme dok ga nisam koristio, jedno 50-ak minuta, baterija je spala sa oko 60-ak % na 1% kada sam ga uzeo u ruke, i bio je po malo mlak pozadi. Kada sam usao da vidim koliko je rama zauzeto, obrisao sam ga i pisalo je da je jedno 40-ak aplikacija obrisano/očišćeno. Ne znam do čega je to bilo, da li je moguće da je do tih aplikacija?
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ne vjerujem da je do "tih aplikacija" već samo do neke određene koja je gurala procesor na max. i time prouzrokovala pražnjenje telefona. Mada realno i to je popriličan "uspjeh" da se tako izvuče sa ugašenim ekranom ali dešava se.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
I ja sam se baš začudio, uzeo sam ga u ruke i vidim obaveštenje da je baterija prazna, kad ono 1% ostao. Ne znam do čega je to bilo.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Meni se isto pre neki dan desilo...uveče oko 22h skinuo fon sa punjača znači 100% , ustajem ujutru ima šta da vidim...8% ostalo...a spavao...ne znam sta se desilo ali sad je sve ok...bem li ga...pratio sam dva tri dana sta se desava ali sad je sve kako treba opet...hmm...čudno bas bilo...
Huawei
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
I moj drug je isto imao situaciju sa tim, ali ni on ne zna do čega je. Nije ništa strašno sigurno, samo malo neobično.
Samo sa vremena na vreme restartujte telefon, ima dosta procesa koji ostanu u pozadini i izvlace resurse iz telefona.
- gdrazen
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 17. Jul 2012. 19:30
- :: SG NOTE 1 N7000
- :: SG NOTE 2 N7100
Od danas nakon Note 2 postao sam ponosni vlasnik Note 3 telefona
Ajmo sad znalci, telefon je na oficijalnom romu, ima li preporuka za neki dobar custom, ako ne onda bar kako da napravim root na oficijanom romu 4.4.2
Hvala
Ajmo sad znalci, telefon je na oficijalnom romu, ima li preporuka za neki dobar custom, ako ne onda bar kako da napravim root na oficijanom romu 4.4.2
Hvala
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Hteo bih da pitam ,da li znate gde uzeti originalan usb kabal za note 3 beli
Ovaj moj pukao na jednom mestu,pa reko da ga zamenim,ili da ipak uzmem sa beja neku bolju kopiju ili neki koji vi preporucite ili ako imate originalan na prodaju
Cestitam na telefonu neka te dugo sluzi
Ovaj moj pukao na jednom mestu,pa reko da ga zamenim,ili da ipak uzmem sa beja neku bolju kopiju ili neki koji vi preporucite ili ako imate originalan na prodaju
Cestitam na telefonu neka te dugo sluzi

Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- gdrazen
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 17. Jul 2012. 19:30
- :: SG NOTE 1 N7000
- :: SG NOTE 2 N7100
Hvala, a snasao sam se i za rom i za root i uspio sam podesiti sve kako mi odgovara.
Pozz
Pozz
- Azimuth
- Moderator
Kvaka33, ima u NS u BIG-u u Samsungovoj prodavnici, al ne znam koja je cena.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Hvala vec sam narucio
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Imam nedoumicu, uzeo bih Note 3 ali me ovo muči: Gigatron i ekipa ga prodaju po ceni od 500e i to je sigurica, uz 2 god garancije, provereno dobar telefon.
Sa druge strane, prodavnice manje ga prodaju za oko 400e, i nude godinu dana garancije. Ta garancija mi i nije neka razlika, ali ovi iz Samsunga tvrde da ti majstori sami održavaju i popravljaju te telefone, pa sad ne znam kome da verujem.
Uz to, kako mogu da budem 100% siguran da telefon nije polovan i korišćen (nebitno 7 dana ili mesec dana), kako da znam da je nov kada sve može da se resetuje? Hvala
Sa druge strane, prodavnice manje ga prodaju za oko 400e, i nude godinu dana garancije. Ta garancija mi i nije neka razlika, ali ovi iz Samsunga tvrde da ti majstori sami održavaju i popravljaju te telefone, pa sad ne znam kome da verujem.
Uz to, kako mogu da budem 100% siguran da telefon nije polovan i korišćen (nebitno 7 dana ili mesec dana), kako da znam da je nov kada sve može da se resetuje? Hvala