Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Pozz,uradio sam update preko kiesa na 3.3.5 uradio root ali sta dalje?imam onu ikonicu superuser i app2sd kad udjem u app2sd i neku aplikaciju koja u fonu ne pise opcija za prebacivanje:(sta da radim?
stefi90, tek neki custom romovi prihvataju particiju na sd kartici (ext4 particija) kao sistemsku particiju i tada možeš da sve aplikacije (osim widgete-a) prebaciš na karticu.... Do tada ništa više
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
Jel se desava nekome da mu se ikonice razmesaju,u onom unutra meniju,ne desktopu?I kako da znam sta mi jede net?Cini mi se da kad se nakacim na gprs da trosim vise nego sto trosim stvarno(surfom).I znam da sam dosadan al jel 3g za net?
Sinister_gregor, odavno nisam bio na stock romu, ali mislim da se i meni dešavalo razmeštanje ikonica...
Za net skini neku od aplikacija poput 3d watchdog. U plaćenoj verziji ima da pokaže koliko koja aplikacija potroši MB (plus treba znati i da kod svih operatera postoji zaokruživanje kilobajta)...
Ccccccc naravno da je 3g za net, odnosno 3g je vrsta signala koji telefon dobija od operatera i 3g ima srednje vrednosti protoka podataka, najslabiji je gprs, zatim edge, zatim 3g i na kraju hsdpa ima najbolji protok...
Да не буде забуне 3Г се користи и за видео позиве и обичан разговор тако да ако ти је укључен 3Г не значи да је телефон накачен на нет. То је само "врста" сигнала који твој телефон прима, успут ако је на тој врсти сигнала нет је бржи
e ovako, imam ovaj fon neko vreme i mnogo me zeza bas puno vec sam pisao ovde o problemima koje imam, nisam hteo sam da se petljam sa stavljanjem novog sw-a prvo jer nisam neki strucnjak, a i necu da zeznem nesto oko garancije, ali danas kad sam otisao u mts, gde sam ga uzeo, rekli su mi kao da sa samsungovog sajta skinem program za update(to je naravno bio kies), a ako i dalje nastavi da zeza da probam da izvadim sd karticu i da radim neko vreme na njemu bez nje i kao moze da bude do toga. ja sam probao danas da uradim preko kiesa ali kaze your device is not supported sw updating via kies ili tako nesto da li neko zna sta bi mogao da uradim?
laky012, Kies ti je jedan bagovit (ovo je najblaži izraz) softver!!! A ne razumem strah od odina!
Imaš na youtube-u tutorijala za flash samsunga pomoću odina koliko hoćeš. Vrlo je jednostavno uraditi, ali naravno opet sve što ti nije jasno pitaj ili izguglaj negde, jer o svemu je već pisano!!!
bachika koji rom koristis?meni nekako se najvise dopadaju na bazi stock romova,ali ne radi stext4,jesi jos na icecream final?vidim ima i ovaj infinity rom....skoro se pojavio
majkon80, još sam na finalnoj verziji, a infiniti je lep samo me nešto ta roze boje odbija
Ma nemam nešto vremena da eksperimentišem, ovaj rom mi je ekstra! Probao sam ICS i jako mi se dopada, sad još da ga dovedu u fazu redovnog korišćenja i sve će biti ok!
kada pisem sms poruke i stignem do negde 160 izbaci mi 'converting to mms',probao sam da iskljucim al nemogu nigde da nadjem,jel moguce da nemoze da salje 3 poruke kao jednu??????
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.