Samsung Galaxy Note 8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note 8
Tako azijatkinje izgovaraju seks na engleskom ...
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Onda bi bilo lepo da operateri ponude telefon uz dodatak jedne takve gospođice -onda bih ga kupio i po ceni od 1500€. 

drustvo veliki pozdrav.Od skoro sam vlasnik note 8.Interesuje me da li je neko pokusao povezivanje mirror linka preko usb u autu.Tacnije imam vince navigaciju i pokusavao sam sa s6 s7 i s8 svi rade sa 7.0 i 7.1 androidom.Nijedan note neradi od note4 pa do note 8.Smanjivao sam i rezoluciju ekrana.Isto su setovani i telefoni S 6..s7 s8.I Note 4,7,8.Uredjaj ga prepoznaje normalno ali ostaje samo crn ekran na auto navigaciji.Veliko hvala.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Braćo, pazite ovo:
https://www.youtube.com/watch?v=8kpD3XCp49o&t=5s
https://www.youtube.com/watch?v=8kpD3XCp49o&t=5s
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Da li neko zna kako da podesim da prilikom pregleda galerije iz kamere vidim samo slike koje su uslikane kamerom, a ne sve moguće? To mi je više nego iritantno jer znam da je na S7e bilo tako.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
https://www.dxomark.com/samsung-galaxy- ... hone-zoom/# ocenjen kao jabuka
- janka_88
- Expert
Stigla oprema [emoji16]
Kao i što sam očekivao od Samsung opreme, sve na vrhunskom nivou. Ujedno i auto punjač sa type-c adapterom naručio tako da sam izbalansirao ne baš jaku bateriju. [emoji23][img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201710 ... bbc351.jpg[/img]
Kao i što sam očekivao od Samsung opreme, sve na vrhunskom nivou. Ujedno i auto punjač sa type-c adapterom naručio tako da sam izbalansirao ne baš jaku bateriju. [emoji23][img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201710 ... bbc351.jpg[/img]
- Evindzer
- Prijatelj foruma
https://www.youtube.com/watch?v=7gqoMJW ... 9j5nJrf6-6
Evo nečega za sve ljubitelje sintetike.
Obično se priča da je Ex bolji od SD, ali Antutu, bar u ovom videu, kaže drugačije.
Evo nečega za sve ljubitelje sintetike.

Obično se priča da je Ex bolji od SD, ali Antutu, bar u ovom videu, kaže drugačije.
stigla notara,,dual sim,gold..prebacivao i podešavao juče,nisam se mnogo igrao,ali za sada prezadovoljan. nalepio foliju,zakrivljenu ( u vipu 800 din ),sam lepio ispalo super. što se tiče futrole,mislim da ću juriti alcantaru
Samsung S10+ red
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Svaka čast, majstore.
Nisam siguran za boju, ali za pravi izbor modela svakako jesam.

Nisam siguran za boju, ali za pravi izbor modela svakako jesam.

- janka_88
- Expert
Odlična je alcantara, ja je koristim skoro cijelo vrijeme otkad je stigla. Daleko bolji grip i naravno nema otisaka na telefonu. [emoji23]
Evindzer, nešto mi je crni bio mnogo plastičan..s8+ sam imao silver a ovaj nije baš ono jako zlatna,s7 edge i s6 edge+ su mi isto bili zlatni,a i alcantara kad se stavi neće se ni videti koje je boje telefon
janka_88, znam,koristio sam je za s8+,vrhunska futrola
janka_88, znam,koristio sam je za s8+,vrhunska futrola
Samsung S10+ red
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Pa mozda ce na Note-u folija i da drzi,s obzirom da je manje zakrivljen nego s7e i s8. Okaci foto da vidimo kako je ispalogodja napisao:stigla notara,,dual sim,gold..prebacivao i podešavao juče,nisam se mnogo igrao,ali za sada prezadovoljan. nalepio foliju,zakrivljenu ( u vipu 800 din ),sam lepio ispalo super. što se tiče futrole,mislim da ću juriti alcantaru
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Godja, naravno. Ne unižavam izbor zlatne boje, jedino nije za mene, a crni jeste malo plastičnog izgleda, nažalost.
Metal i staklo crne boje izgledaju plastično, a ostale ne... Bože svašta, ljudi. 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Svašta ili ne, ali tako je. Uporedi leđa kod N8 i bilo kog drugog novijeg modela sa staklom pozadi, i videćeš na šta mislimo. Ne mora da šljašti kao kod U11 ili Honora 8, ali su mogli da upotrebe neku življu nijansu, jer ova je mrtvuljava.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
@godja, odličan izbor i odličan izbor boje. Po meni zlatna na Note 8 izgleda bolje nego zlatna boja na S6/S7 i sl.
@Green, istina je, posedujem crni S8 i ako je u pitanju staklo i metal, sama boja doprinosi vizuelnom utisku plastičnosti. Jednostavno, previše je crn
Da je u pitanju tamno plava, kao što je to bio slucaj sa S6, to bi bio pun pogodak.
Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk
@Green, istina je, posedujem crni S8 i ako je u pitanju staklo i metal, sama boja doprinosi vizuelnom utisku plastičnosti. Jednostavno, previše je crn

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Nije to, nego je većina ranijih "plastikanera" bilo crne boje, pa vam ostalo u sećanju. Znam da stičete takav utisak, šalim se malko. 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Previše je mat ta crna folija ispod stakla, tako da ostavlja utisak uglačane plastike. Ali opet je bolji od tamno sivih leđa novog Ajfona.znemanja napisao:(...) sama boja doprinosi vizuelnom utisku plastičnosti. Jednostavno, previše je crn![]()