Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Baraba, zoreli, može pomoć prijatelja?
Drug zgrešio.
Prodao HOX i kupio S3
Stavio Omega ROM (na moju preporuku ) al' mu baterija o'šla ko penzija.
Koju kombinaciju ROM/kernel savetujete, al' da ne laguje, da ima dobru bateriju i da ne koristi telefon kao TA peć u stanu?
(jel' tako da ne tražim puno? )
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
m@c|-|oR, Omega nije kriva za bateriju. Ja Omegu koristim jako dugo i znam da nema tih problema. Koju verziju je flashovao? Od kernel-a preporučujem Boeffla ili Yank555.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
zoreli, na Slim Bean 4.3.1 v2.2, radi li Boeffla Kernel? Ninolina, znam da je Boeffla najbolji, pisah već. Ali ne radi na svim romovoma. Koji ti rom koristiš i kernel?
Radi Boeffla sound app na Slim Bean 4.3.1 v2.2 , ... Inače evo upravo sam vratio Pardus HD 4.3 ROM i flešovao Boeffla Kernel 5.1-beta3a , pomoću Boeffla-Config V2 podigao sam CPU takt 400/1500 .... auuu ultra fast
Moj najbolji drugar hoce da uzme S3 svidja mu se moj kako izgleda i kako funkcionise on bi kupio nov,e pitanje je dali se isplati dati 30ak evra vise za taj 1gb rama ako je tu mala razlika u brzini bolje za 30e da odemo u kafanu...ili pak da uzme ovaj sa 2gb
Nije bas u tom kontekstu,nego tipa nov s4 star 3 mesca sigurno nesto nevalja na njemu cim ga prodaje tako,moj brat uzeo polovan s4 za 345e sa garancijom i nista mu ne fali.ali nema te srece kao kad je novo pa mu ti cepas foliju sa punjaca i prvi guras slusalice u usi
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.