Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
"We can confirm that the rollout of the Android 4.3 update for the GALAXY S III and Note II will be completed before February, meaning it will continue to trickle out to devices this month and throughout January."
4.3 je odlican korisitm ga 2 dana , baterija traje isto ali je telefon mnogo fluidniji. Wakeup screen je negde 1 sekund laga ali moze da se prezivi i primetio sam da sms wiget za lock screen ne funkcionise bas najbolje. Ostalo je za pohvale pogotovo nova email aplikacija!
Kako ne funkcioniše wiget za lock screen? Kada ti stigne nova poruka imaš obaveštenje u gornjem delu ekrana. Klikni na obaveštenje i ispod prevuci prstom, otključa displej i tačno otvara tu poruku.
Nudi mi jedan zamjenu za moj i9300 mi daje i9305 lte,sad 1gb vs 2gb ram-a je ipak bolje,to da prihvatim,lte ionako jos ne podrzava mreza koju koristim?
Gledo sam usporedbe na youtube i vidi se da je razlika dosta velika u dizanju, taj lte je plavi a moj i9300 bjeli pa samo zato hoce mjenjat mada citao nesto da na i9350 slabije drzi baterija?
Od danas ponosni vlasnik ovog avionceta! Jel moze neko da mi preporuci ili kaze koju zastitu koristite za telefon? Vidim ima dosta ovih Flip Cover -a,ali im cena jaka! Ja bih pre neki Bumper mozda ali ne znam da li je to dovoljno? I od folija za ekran ,da li ih koristite i koje?
Najbolja ti je futrola jer je tel zasticen, a s druge str nema potrebe za folijom koja umanjuje taktilnost. Mozda je ne umanjuje nesto preterano, ali je sigurno umanjuje. Ja sam prezadovoljan puro futrolom koju sam imao i na s2, a sada na note 2. Lepo izgleda, a cena za note 2 je bila 2000din, dok je za s3 sigurno niza
mazzy, ma skupo ovde kod nas,a za Ebay ne sumnjam! Gledao sam nesto po Telenoru,ako ne nadjem negde bolje i jeftinije.toda81, hvala druze i ja mislim da cu uzeti tako nesto,onda mi folija ne igra ulogu u tom slucaju!
Serviser mi je instalirao novi operativni sistem na galaxy s3 i to I9300XXUGMJ9, kod mene radi prvih par dana sasvim korektno ali kako vreme prolazi ekran se teže otvara, nemogu da isključim ponekad pozivani broj, kada mi je telefon na punjenju preko noći ujutru mi je uključena lampica plavo i nemogu aktivirati telefon moram da izvadim i vratim bateriju ( da napomenm da sam dvaput reklamirao spor rad telefona i oba puta mi je iznova instalirao navedeno ažuriranje ).
Kada sam reklamirao to serviser mi je rekao da je ta jedina nadogradnja koju on ima i da nema novih ažuriranja.
Ja čitam po forumima da je ovo ažuriranje loše i da se pojavilo novo verzija koja je ispravljena. Inače mi je sada telefon kod servisera da bi ga on istestirao.
Ima li neko savet šta je potrebno da bi telefon radim normalno, i dali je greška do novog ažuriranja ili do telefona.
I dali se može povratiti stari operativni sistem.
Poslednja izmena od gslobodan u Uto, 17. Dec 2013. 23:21, izmenjeno 2 puta ukupno.
Trebao bi pomoc,nabavio sam i9305 i trebam savjet kako ga odkodirat,na xda forumu pise da se stavi 4.1.1. i ima onaj postupak da se udje sa onim kodom u service manual i tamo iskljuci sim lock,jel ima mozda neka jednostavnija varijanta da ne vracam sad sa 4.1.2 i ne patim se sa odinom?
edit:stavio sam 4.1.1 da ga odkodiram i to sam uspjesno odradio,sad ponudio mi je update,prihvatio sam na 4.1.2 i instalira se,jel neko ima ovaj model da je stavio 4.3 sluzbeni i dali postoji,ako da jel moze link?
Hvala
Poslednja izmena od Fantomix u Sre, 18. Dec 2013. 22:21, izmenjeno 1 put ukupno.
Ne bih se ja igrao tom metodom kada imas jednostavniju. Odradis root i instaliras aplikaciju Galax SimUnlock i preko te app za cas otkljucas tel. Ja sam tako otkljucao galaxy s plus i galaxy s2, a mnogi galaxy modeli su podrzani. Root se na samsungu bas lako radi. Samo kucaj na google root i9305 xda forum i izbacice ti link
Mozda nisi iamo full aplikaciju. Javi mi se na pp i napisi da ti treba galax sim unlock i saljem ti link, ali prethodno obrisi staru app. Ova sigurno radi. Ni meni nije radila ona sa marketa sto ima da se skine
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.