Samsung Galaxy Ace S5830
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 26. Dec 2011. 02:19
Koja je optimalna rezolucija filma (DivX, Xvid) koja se "glatko" vrti na Ace-u? Malopre sam ubacio onako "direkt" Avatar kovertovan sa DVD-a (fajl velik 1.5 GB) i BS Player ga vrti, čita i titl (doduše nema svih naših slova), nema seckanja, ali u bržim scenama ima baš gadnog "razmazivanja" piksela... I čime je to najjednostavnije smanjiti (a da nije Virtualdub)...? 

nedavno sam flash-ovao ace i stavio mu 2.3.3 i sad su mi se izbrisao mi se srpski jezik za swype i obican samsung keyboard. da li neko moze da mi pomogne gde da nadjem srpski i da ga ubacim? takodje, da li postoji neka mogucnost da se iskljuce one reklame sto izlaze kad se upali neka app a konektovan si na net? 

Samsung Galaxy S III mini
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
dinja, ako ti kažem kako se zove mogu da dođu amerikanci da me uhapse, i da obore sajt mobilnisvet......
Ima aplikacija, potrudi se da malo guglaš i brzo ćeš naći! I potrebno je da je telefon rutovan da bi mogao da se otključa!
laky012, za reklame moraš da imaš rutovan telefon i imaš na marketu aplikaciju adfree, a kako ti se izbrisao srpski? Posle flešovanja ili u međuvremenu?

laky012, za reklame moraš da imaš rutovan telefon i imaš na marketu aplikaciju adfree, a kako ti se izbrisao srpski? Posle flešovanja ili u međuvremenu?
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
-
- Povremeni posetilac
- bachika
- Mobil stručnjak
Sinister_gregor, a-gps ima pomoć kod google mapa, ako si primetio ponekad kad uključiš mape ne daje ti tačnu lokaciju (tek neku približnu) dok ne uhvati gps signal i locira u milimetar
Kod igo-a nema primenu jer nije precizno merenje na osnovu udaljenosti od predajnika mobilnog signala

Kod igo-a nema primenu jer nije precizno merenje na osnovu udaljenosti od predajnika mobilnog signala

-
- Povremeni posetilac
Thnx bachika
,e i jos jedno pitanje,znam da je baterija kod ace osetljiva tema posto kolko sam shvatio ne postoji objektivan odgovor koliko traje
al video sam da ljudi spominju juice defender,malo sam ga koristio i kolko sam skontao sve sto radi je iskljucuje sam wifi,data transfer i bluetooth.Drugim recima ono ionako palim samo kad mi treba.Jel mi nesto promaklo?Hocu reci jel juice radi jos nesto?I kako se ti boris sa baterijom?

- bachika
- Mobil stručnjak
Sinister_gregor, pa prava reč je borim se... Kod mene se trajanje vrti na oko desetak sati!
Naravno sve zavisi kako ko koristi telefon! Juice samo automatski gasi sve te funkcije telefona, tako da sve to možeš i ručno da uradiš...
Naravno sve zavisi kako ko koristi telefon! Juice samo automatski gasi sve te funkcije telefona, tako da sve to možeš i ručno da uradiš...
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1453165 препорука,добар је.Мада сам ја мало променио и опет ставио ицекреам финал,али вратићу се поново,банчика шта ти користиш?и даље ицекреам?
- bachika
- Mobil stručnjak
Dva dana sam bio na pravom ICS, i veoma je bagovit ali šta ću kad sam znatiželjan!!!
Najveći problem je baterija, potroši mi bateriju za 3-4 sata!!
Sad ću da flešujem Ics final od "Jusada"-e on mi je najbolji. A ovi sa kopiranjem SII romova su mi dosadili, i touchwiz mi je veoma dosadan... Dakle ics final ima brzinu, i bateriju ovi ostali su svi lošiji!!!

Sad ću da flešujem Ics final od "Jusada"-e on mi je najbolji. A ovi sa kopiranjem SII romova su mi dosadili, i touchwiz mi je veoma dosadan... Dakle ics final ima brzinu, i bateriju ovi ostali su svi lošiji!!!

- bachika
- Mobil stručnjak
majkon80, pa svi ti romovi vuku korene od cyanogenmod-a, tako da je u principu sve isto... Neki developeri poprave stvari a neki pogoršaju, i uglavnom idem na proverene developere!!! Kamera mi se čini da je ista, ali na uslikane 2 fotografije nedeljno ja tu razliku ni ne primećujem ako uopšte postoji
A manje više mi se ne dopadaju ti "prepravljeni stock" romovi jer su puni kojekakvih gluposti i i dalje se zadržava touchwiz launčer. Znam da ja to sve mogu da pobrišem, ali nekako mi je lepše da ja lepo instaliram ogoljen rom pa dodam stvari koje su mi potrebne
A sada za launčer koristim SPB shell 3d i zadovoljan sam njime.

A manje više mi se ne dopadaju ti "prepravljeni stock" romovi jer su puni kojekakvih gluposti i i dalje se zadržava touchwiz launčer. Znam da ja to sve mogu da pobrišem, ali nekako mi je lepše da ja lepo instaliram ogoljen rom pa dodam stvari koje su mi potrebne

A sada za launčer koristim SPB shell 3d i zadovoljan sam njime.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2012. 00:59