Samsung Galaxy S5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S5
Meni zvuk na mute nisam na to obracao paznju mislio sam na slike onog cveta...ovaj radi svakakva poredjenja, sta znam dok mi to ne uporedimo nista, al opet po lose slike na onom s5 gore...
zoreli, mogao se on rezervisati u telenoru jos 15og marta.
Koji dan kasnije I u mtsu.
I nek mi neko objasni poredjenje S5 I Note 3? To su razlicite klase telefona.

I nek mi neko objasni poredjenje S5 I Note 3? To su razlicite klase telefona.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
xxdulexx, Mogao se rezervisati onda ali sad je tu
Cena S5 u EU

Cena S5 u EU

16 godina na forumu MOBILNISVET
zoreli, jes ti siguran u to? na sajtu jos uvek stoji da se samo moze rezervisati.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
xxdulexx, danas videh Telenorov baner na netu gde piše "dostupno od 7.4." 

16 godina na forumu MOBILNISVET
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Napljuvao sam izgled ovog telefona kada sam gledao predstavljanje, međutim promenio sam mišljenje kada sam ga danas čačkao u TC Ušće
Telefon deluje dosta kvalitetno u ruci iako je od plastike, zadnja strana je mnogo prijatnija nego na S3/S4 /Note 2, deluje čvrše i bolje od S4, pruža pijatniji osećaj i konačno su se rešili ogavne glosy plastike, jednostavno uživo mi je ostavio dosta jači utisak nego na video snimcima. Ekran je odličan i svetliji od S4, mada ne odskče mnogo u odnosu na Note 3.
Generalno govoreći ko ima S3, S5 je odlčna kupovina, dok mislim da prelaz sa S4 nije opravdan.

Generalno govoreći ko ima S3, S5 je odlčna kupovina, dok mislim da prelaz sa S4 nije opravdan.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
zoreli, ma lazu, ja bio u telenoru I pitao, kaze lik nema ga jos al uskoro ce doci. 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Samsung Galaxy S5: 5 New Software Features
https://www.youtube.com/watch?v=JX9LERPkHxw
https://www.youtube.com/watch?v=JX9LERPkHxw
Stoji mi u statusu na Telenor web shopu, isporuka u toku.
Valjda ce u ponedeljak stici. Pa javljam utiske. 

Pa ja sam čuo da 11 aprila počinje u svetu prodavanje S5 tako da mislim da su ovi nasi to čekali....
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Eno ih vec u oglasima, iz MTS-a i Telenora. Cene su 610-630e. Za mesec dana ce ih biti i za 550, a za dva meseca..
Nego, procitao sam jutros da su izbacili apdejt pre nego sto su pustili telefon u prodaju, tako da svako ko ga dobije i cim ga upali eto azuriranja
Nego, procitao sam jutros da su izbacili apdejt pre nego sto su pustili telefon u prodaju, tako da svako ko ga dobije i cim ga upali eto azuriranja

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 14. Feb 2014. 17:58
- :: Samsung galaxy s 3
- :: iphone 4s
MTS opet nabio cene
Realno ne isplati se da se uzme bilo koji telefon preko racuna. Konkretno gledamo MIX net L,da bih uzeo S5 na 2 godine(24 meseca) trebam da platim 57.000 + 24x1980 sto je 104520 za telefon koji ce za 5/6 meseci kostati 250-300 evra!
Ista stvar kao kod S3-ke kada je izasla bile su ovakve cene a za par meseci si mogao da nadjes za 300 evra,a sada kostaju po 200 u mint stanju,pa da li se isplati?

Realno ne isplati se da se uzme bilo koji telefon preko racuna. Konkretno gledamo MIX net L,da bih uzeo S5 na 2 godine(24 meseca) trebam da platim 57.000 + 24x1980 sto je 104520 za telefon koji ce za 5/6 meseci kostati 250-300 evra!
Ista stvar kao kod S3-ke kada je izasla bile su ovakve cene a za par meseci si mogao da nadjes za 300 evra,a sada kostaju po 200 u mint stanju,pa da li se isplati?

Ovo je na rate,pa je nekom lakse tako.Nemaju svi 600 evra da iskesiraju.Ja ne znam stvarno sta ste ocekivali,da ga daju za 300 evra?
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Prenapucane su cene, ali neće sigurno za 5-6 meseci biti 250e. Za dva meseca će biti oko 500, i do kraja godine mislim da nece ići ispod 350-400
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 14. Feb 2014. 17:58
- :: Samsung galaxy s 3
- :: iphone 4s
Razumem ja da je lakse na rate,ali po meni je bolje sacekati i godinu dana pa tek onda da se uzme S5,ali ima nas raznih...

- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
pa,uvek prvo moraju da zarade ekstra pare od onih koji vole da kazu - ja imam najnoviji model.Posle se slegne na realniju cenu.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
veljkko, Pa za godinu dana ce izaci s7 i tako u krug,ne vidim poentu te tvoje racunice.
Inace danas sam ga cackao u comtrade-u i mogu reci da mi pored G2 izgleda bedno,ogromni bezeli i gornji deo gde je slusalica,telefon izgleda kao neki grand duos ili tako nesto.
Jedino sto je mozda bolje je ta zadnja strana koja zaista ne klizi i prijatna je na dodir,ali zato odvratno izgleda.
Ekran je ok,ne vidim nista wow a sam rad telefona me i nije bas odusevio,secka dok se skroluje po homescreen-u sto je nedopustivo,ali mozda zato sto je retail uredjaj pa ga svako njaka.
Inace danas sam ga cackao u comtrade-u i mogu reci da mi pored G2 izgleda bedno,ogromni bezeli i gornji deo gde je slusalica,telefon izgleda kao neki grand duos ili tako nesto.
Jedino sto je mozda bolje je ta zadnja strana koja zaista ne klizi i prijatna je na dodir,ali zato odvratno izgleda.
Ekran je ok,ne vidim nista wow a sam rad telefona me i nije bas odusevio,secka dok se skroluje po homescreen-u sto je nedopustivo,ali mozda zato sto je retail uredjaj pa ga svako njaka.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ko ne pati od toga da ima uvek najnoviji model će lepo odmeriti koji mu telefon odgovara i eventualno sačekati malo na pad cene i kupiti. Ko hoće stalno da ima najnovije, taj mora dobro da se otvori svakih 6 meseci. Uz to, ko se iole razume neće stalno juriti nove modele jer je to za dečurliju