Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Samsung Galaxy S6 - (SM-G920F)
JB ce izaci za iP, ali knox nece nestati kod Samsunga...sto jeste bedak. Sa JB ne gubis garanciju, ako ti okine knox pozdravi se sa garancijom.
Jbg, ili - ili, nema sredine.
Meni licno ne smeta knox jer nisam cele prosle godine ceprkao po sistemu, sto opet ne znaci da ne bih da nema knoxa.
Bilo kako bilo, da je lep - jeste, da ce raditi odlicno - hoce, da ce se prodavati - i vise nego sto mozemo pretpostaviti.
Jbg, ili - ili, nema sredine.
Meni licno ne smeta knox jer nisam cele prosle godine ceprkao po sistemu, sto opet ne znaci da ne bih da nema knoxa.
Bilo kako bilo, da je lep - jeste, da ce raditi odlicno - hoce, da ce se prodavati - i vise nego sto mozemo pretpostaviti.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Управо ово што Азимут каже.
Ja рекох да ћу чепркати чим изађе. На 5ѕ сам имао ЈВ. N3 ми је био рутован и нокс је био окинут (сва срећа да је проблем са екраном био пре него што сам га рутовао).
Ja рекох да ћу чепркати чим изађе. На 5ѕ сам имао ЈВ. N3 ми је био рутован и нокс је био окинут (сва срећа да је проблем са екраном био пре него што сам га рутовао).
ex ivan87
У Италији креће наручивање од 16.3. Уз телефон и бежични пуњач.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
https://www.youtube.com/watch?v=8g5RyF-dbFk
"Shouldn't you have used the 6+ instead as it has the image stabilisation. The 6 dosent have optical stabilisation, so it is not a fair comparison."

"Shouldn't you have used the 6+ instead as it has the image stabilisation. The 6 dosent have optical stabilisation, so it is not a fair comparison."

17.4. stiže kod nas. Da li će biti rezervacije pre tog datuma ili odmah kreće prodaja to ne znam.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Znaci 17-og. ce bit u ponudi kod operatera?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Да. Једино још не знају шта ће ићи као промо понуда. Да ли пуњач или футрола. Или можда нешто треће.
Hahahaha, slatko se ismejah!! [emoji38]
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
cgmiki, da li kod svih operatera dolazi u isto vreme? I da li tada stiže samo običan ili i edge?
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Мислим да је код свих. Тако им Самсунг шаље и нуди шта ће ићи уз телефон. С обзиром да већина оператера у Европи нуди бежични пуњач можда ће то бити на крају.
Да ли обичан или edge ми нису рекли.
Да ли обичан или edge ми нису рекли.
Upravo zbog ovakvih stvari izbegavam SD kartice, vecinom su loseg kvaliteta i uticu na brzinu pisanja i citanja informacija sa uredjaja sto u krajnjem delovanju dovodi do utiska da telefon sporije radi.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Uzmeš zato klasu 10 proverenog proizvođača i nemaš tih problema.
Opet ni jedna kartica nece biti problizno brza.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Izuzetno je bitno uzeti dobru i kvalitetnu karticu, mada sam ja zeni kupio od 64gb class10 iz kine za neke smesne oare i fantasticno radi i ne primecujem razoiku u odnosu na moju kingston 32gb class 10
Note IV N9100 dual
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Samo nemojte zaboraviti da nema svaki telefon istu sposobnost (brzinu) čitanja i pisanja sa SD kartce, bez obzira na njenu klasu.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 18. Avg 2012. 06:12
- :: Iphone 11 Pro Max
- :: Midnight Green
Drzao sam ga u ruci mogu da vam kazem da ce telefon biti hit, prelep je i odlican je osecaj drzati ga u ruci.
Radim kao prodavac u jednoj radnji telefona i samsung promoteri kad dolaze vec uveliko imaju S6.
Sve je u animacijama i glatko ide, ekran je van svake pameti.(koliko dobro izgleda)
Cena originalnog ce biti oko 105 hiljada, sad kod dilera ko zna
Ekstremno je lagan podseca me na ip6,po osecaju u ruci i tezini ( ali ne lice uopste videcete i sami)
S6 egde nisam i dalje video , sledece nedelje ce mi doneti da ga pogledam
Radim kao prodavac u jednoj radnji telefona i samsung promoteri kad dolaze vec uveliko imaju S6.
Sve je u animacijama i glatko ide, ekran je van svake pameti.(koliko dobro izgleda)
Cena originalnog ce biti oko 105 hiljada, sad kod dilera ko zna

Ekstremno je lagan podseca me na ip6,po osecaju u ruci i tezini ( ali ne lice uopste videcete i sami)
S6 egde nisam i dalje video , sledece nedelje ce mi doneti da ga pogledam

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
How to Root Samsung Galaxy S6 SM-G920F (International)
http://www.droidviews.com/how-to-root-s ... -sm-g920f/
http://www.droidviews.com/how-to-root-s ... -sm-g920f/
16 godina na forumu MOBILNISVET
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Dobra fora. Izgubis garanciju i pre nego sto ti telefon dodje u ruke
Salu na stranu, za hrabre je ovo ok, ali mislim da je malo takvih koji planiraju da zadrze telefon
Ko zna sta mu moze biti posle nedelju - dve, mozda garancija i zatreba. Ipak je nov model i prva serija za koju se jos ne zna da li i koje/kakve boljke ima 

Salu na stranu, za hrabre je ovo ok, ali mislim da je malo takvih koji planiraju da zadrze telefon