Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Evindzer, zaključak je da je kamera na S7 dovoljni dobra (čak izvanredna) za većinu korisnika koji bi da zabeleže fotke sa letovanja ili za svakodnevno fotkanje - beleženje važnih događaja u životu . Slažem se , nema potrebe više za kupovinom običnih foto aparata .
Pa ima odlicnu bateriju to je sigurno.5,1 ekran na 3000 mAh bateriju,sta ces bolje.Moci ces lagano da guras do 7h rada ekrana.
Послато са SM-J700H
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Malo pre sam uzeo telefon u Vipu.Na prvo paljenje i velili update aplikacija telefon je bio vreo.I sad imam utisak kao da je vruc.Jel to normalno jel ne secam se da sam na s6 imao takvo iskustvo.
Ja sam menjao iphone 6 za s7 i nisam se pokajao sve u svemu lepa masina , u iskusenju sam da ga bacim u bazen da vidim kakve slike pravi da li je neko to radio kakva su iskustva
Ja sam ga stavljao u šerpu sa vodom, kupao ga pod crevom, radi sve normalno bez greške.
Sad čekam da odem negde na bazen ili na more, pa da opičim koji selfi pod vodom.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Snap pecenica...navodno bi trebalo da se modeli sa Exynosom manje greju.
Послато са SM-J700H
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.