Samsung Galaxy S7 Edge
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: Samsung Galaxy S7 Edge
^ Bas to
I to nije jedan u 500.000 primera,vec su velike sanse da do toga dodje.
Leti je taj problem najvise izrazen,jer tada osvetljenje ekrana ide u vecini slucajeva na maximalno. Jos ako nisi wallpaper manijak,pod garancijom se desava burn in
I to nije jedan u 500.000 primera,vec su velike sanse da do toga dodje.
Leti je taj problem najvise izrazen,jer tada osvetljenje ekrana ide u vecini slucajeva na maximalno. Jos ako nisi wallpaper manijak,pod garancijom se desava burn in
Jel pokriva garancija taj burn in? Jel menjaju display?
Sent from my LT22i using Tapatalk
Sent from my LT22i using Tapatalk
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Ne, nazalost ne pokriva.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 28. Mar 2015. 01:22
- :: Galaxy S20 Ultra
Koliko bi koštalo da se zameni zadnje staklo na telefonu? Ne displej, već na ledjima kod kamere...?
Samsung Galaxy S20 Ultra
Burn in ce se stvoriti na svakom amoledu, tu nema price. Obidjite operatere I pogledajte izlozene modele, svaki ima burn in. Ali to nisu uobicajena koriscenje, tako da ne treba se previse cimati oko toga a i ako se stvori, pa sta? Danas je svaka roba potrosna, tako da uzivajte I ne razmisljajte o tome.
Pa u ovlascenom sigurno kosta toliko da niko normalan to nece da plati, a ako ti radi neki ovako privatno, pitanje je kako ce staklo da stavi tj ako staklo stavi tako da ono bude pod pritiskom, cak sa pada od nekoliko cm ono ce puci opet.
Pa u ovlascenom sigurno kosta toliko da niko normalan to nece da plati, a ako ti radi neki ovako privatno, pitanje je kako ce staklo da stavi tj ako staklo stavi tako da ono bude pod pritiskom, cak sa pada od nekoliko cm ono ce puci opet.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
https://www.youtube.com/watch?v=832u-eLuKsY
Rekao bih da Samsung bolje fokusira, Lumija bolje stabilizuje, na Samsungu su bolje hladne, a na Lumiji tople boje. Sve u svemu - Samsung mi je bolji.
Rekao bih da Samsung bolje fokusira, Lumija bolje stabilizuje, na Samsungu su bolje hladne, a na Lumiji tople boje. Sve u svemu - Samsung mi je bolji.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
"burn-in" efekat se dešava kod super amoled ekrana sa PenTile matricom najčešće kada se koristi telefon dok je na punjaču odnosno vuče struju / zagreva se / koristi se tako da se sličan efekat dešava i kod neprestanog igranja zahtevnih igrica danima i ekstemnom zagrevanju ekrana . Zato se najčešće u poslovnicama operatera na telefonima vidi burn-in efekat (danima/nedeljama su na punjačima , koriste se , pune u isto vreme i pregrevaju .Chobby88 napisao:Kakve veze burn in ima sa time sto se igraju igre i telefon zagreva?![]()
![]()
![]()
A zašto : AMOLED (active-matrix organic light-emitting diode) - AMOLED display is composed of organic LEDs that are themselves light-emitting , the organic compounds used in AMOLED displays are polymers or copolymers, such as polyfluorene (PFO) and polyphenylene vinylene (PPV), both of which degrade with use. These organic materials tend to crystallise, too – an effect that is exacerbated at higher temperatures. That’s something to bear in mind the next time your phone becomes warm while you’re playing a game or watching a video.
Naravno , ali kao što rekoh daleko više problema i žalbi je bilo sa G2 ekranima nego sa burn-in efektom kod svih Samsung modela .Chobby88 napisao:To na G2 je bio lepak koji pozuti od zagrevanja.
... trebao si reći čoveku : burn-in se može desiti ako ostaviš satima ekran da "gori" sa istom pozadinom i to bi se primetilo posle nekoliko nedelja takvog korišćenja .Chobby88 napisao:I nemoj prziti stalno 100% brightnes i jednu istu pozadinu
To je manje vise to. . .
Gotivim ja i HTC / LG / Nexus ...kutijagreha napisao:Zoreli,sada si bas promasio. Shvatam da gotivis Samsung,ali ovo sto si rekao nema veze sa vezom

loshme10, samo ti koristi svoj S7 normalno , uživaj i ne brini se

16 godina na forumu MOBILNISVET
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Auh,nemoj da me iznenadjujes. Bolje da stanemo na ovome. Jer i ovo sto si rekao nije istinazoreli napisao:
Naravno , ali kao što rekoh daleko više problema i žalbi je bilo sa G2 ekranima nego sa burn-in efektom kod svih Samsung modela .
- zoreli
- Moderator
kutijagreha, "nije istina"
?! ... samo prelistaj teme LG G2 i Samsung
ovim se rasprava u ovoj temi završava , kutijagreha slobodno otvori temu u "Kafiću" za nastavak priče "problemi sa ekranima" .

ovim se rasprava u ovoj temi završava , kutijagreha slobodno otvori temu u "Kafiću" za nastavak priče "problemi sa ekranima" .
- zoreli
- Moderator
Na XDA ima odlična tema za sve koji neće da ROOT-uju svoj Galaxy - "No-Root Modifications"
... cool tips and tricks for accomplishing tasks that are generally reserved for rooted phones .
Block This - An ad blocker that works for both apps and web browsing..... And it's FREE.
Package Disabler Pro - A great way to disable the bloat and preinstalled apps that are annoying.
FoxFi - Wireless tether that works. The Pro version doesn't have any caps or limits so it's worth it if you use it often.
Light flow - allows you to take control of the notifications on your device.
Smart Pocket - Skip tracks with double click volume button and more.
Greenify - "Greenify help you identify and put the misbehaving apps into hibernation when you are not using them."
MacroDroid Set up macros to perform tasks. I personally use this one to start Pandora when my phone connects via Bluetooth to my car stereo. Works well.
Galaxy Button Lights - Disable capacitive button backlights.
NetGuard - Ad blocking from XDA
All in one gestures - Control your device with simple gestures.
Screen Lock Pro - Allows you to screen off and lock the device. Will not trigger the pin input when you have fingerprint lock on.
OGYouTube - Ad Free YouTube!!
EasyDownloader for Instagram - Save pictures and videos directly from Instagram app (photos and videos).
KLWP Live Wallpaper Maker - "You'll be designing your phone exactly how you want in no time.. And it will keep you busy for sure. The possibilities are endless. It does require Nova Launcher or many others.."
Social Contact Photo Sync - Synchronize your phone contacts with high resolution photos from social networks and partly even from social apps.
XDA: http://forum.xda-developers.com/s7-edge ... s-t3339094
... cool tips and tricks for accomplishing tasks that are generally reserved for rooted phones .
Block This - An ad blocker that works for both apps and web browsing..... And it's FREE.
Package Disabler Pro - A great way to disable the bloat and preinstalled apps that are annoying.
FoxFi - Wireless tether that works. The Pro version doesn't have any caps or limits so it's worth it if you use it often.
Light flow - allows you to take control of the notifications on your device.
Smart Pocket - Skip tracks with double click volume button and more.
Greenify - "Greenify help you identify and put the misbehaving apps into hibernation when you are not using them."
MacroDroid Set up macros to perform tasks. I personally use this one to start Pandora when my phone connects via Bluetooth to my car stereo. Works well.
Galaxy Button Lights - Disable capacitive button backlights.
NetGuard - Ad blocking from XDA
All in one gestures - Control your device with simple gestures.
Screen Lock Pro - Allows you to screen off and lock the device. Will not trigger the pin input when you have fingerprint lock on.
OGYouTube - Ad Free YouTube!!
EasyDownloader for Instagram - Save pictures and videos directly from Instagram app (photos and videos).
KLWP Live Wallpaper Maker - "You'll be designing your phone exactly how you want in no time.. And it will keep you busy for sure. The possibilities are endless. It does require Nova Launcher or many others.."
Social Contact Photo Sync - Synchronize your phone contacts with high resolution photos from social networks and partly even from social apps.
XDA: http://forum.xda-developers.com/s7-edge ... s-t3339094
- loshme10
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
- :: Samsung Note 8
Meni brightness nikad nije ni preko 50, a kamoli 100%. Ali skroz mi je gotivna ta always on fora sa satom, bas mi se svidja i ne bih je gasio ako je verovatno da do burn in-a nece doci, Igre ne igram uopste. Ali mislim da bi trebalo da bude pokriveno garancijom ako dodje do burn in-a od always on sata, zar ne? Jbg to je opcija telefona. Kriv ako igras igrice danima na 100% brightness i tako izazoves burn in, ali nisi ako samo iskoristis fabricku opciju koju ti je ponudio proizvodjac...
If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!
- zoreli
- Moderator
loshme10, ako imaš validnu garanciju uopšte nemoj da brineš , naravno sve je pokriveno garancijom sem fizičkog oštećenja telefona .
Po svemu napisanom, uputstvo za korišćenje telefona od 700 € glasi: ne pojačavati osvetljenje na 100% i ne igrati igrice...
Čemu onda kupovina telefona da takvim ekranom i grafikom? Da lepše prikaže stikere na viberu? [emoji3]
Čemu onda kupovina telefona da takvim ekranom i grafikom? Da lepše prikaže stikere na viberu? [emoji3]
Kakve igrice na telefonu, dal ste vi normalni? [emoji38]
Jel pokriva garancija taj burn in? Jel menjaju display? <br /><br />Sent from my LT22i using Tapatalk
Ne, nazalost ne pokriva.
<b>loshme10</b>, ako imaš validnu garanciju uopšte nemoj da brineš , naravno sve je pokriveno garancijom sem fizičkog oštećenja telefona .
Ko sad ovde iznosi tacnu informaciju?
Sent from my Nexus 5X
Ne, nazalost ne pokriva.
<b>loshme10</b>, ako imaš validnu garanciju uopšte nemoj da brineš , naravno sve je pokriveno garancijom sem fizičkog oštećenja telefona .
Ko sad ovde iznosi tacnu informaciju?
Sent from my Nexus 5X
Drakenzen, one koje svi govore da ne igraju, a ja još ne naidjoh na telefon bez istih. [emoji6]
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
pokriva garancija ovlašćenog servisa, imao iskustva sa note 4 a sada i sa s6 edge +. Ja držim osvetljenje na max uvek i koja je poenta takvog ekrana ako to ne smem ? posle note-a sam na edge+ smanjio i opet mi se isto desilo...tako da nije baš samo do toga...
Samsung S10+ red
- marko 0401
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
- :: Z2
Ima korisnih svari, thanks.zoreli napisao:Na XDA ima odlična tema za sve koji neće da ROOT-uju svoj Galaxy - "No-Root Modifications"
loshme10 napisao:Meni brightness nikad nije ni preko 50, a kamoli 100% .
Jel drzi iko brightness na auto, ili to samo ja?godja napisao:Ja držim osvetljenje na max uvek

Jel zbog baterije ne držite na auto, ili zašto?
P. S.
Porucih neki silikon preko neta, za 3$, slim varijanta, kako tel izgleda sa njim, brukaa... [emoji4]
Jeste da je malo slabije zaštićen sa njom, jer mu komplet (zakrivljeno) staklo viri napolje i 2 milimetra okvira ispod stakla (a još mu ne stavih foliju), ali izgleda top
- loshme10
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
- :: Samsung Note 8
Ja ga drzim na nekih 40%, vecim delom zbog baterije, a manjim jer mi ni ne treba mnogo vise, osim ako sunce bas jako tuce kad sam napolju, pa ga prebacim na 70-ak %...
If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!