Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Pozdrav, napravio sam sebi problem, pa sam sada prinudjen ovde malo da trazim pomoc.. Vojkan pici na more, pa mi je rekao da vam se obratim ovde u nadi da cu uspeti nesto da sredim. Odradili smo fleshovanje na ovaj firmware iz posta iznad, i sve je uradjeno kako treba, uredjaj se upalio, normalno apdejtovao, sve funkcije rade, ali NE MOZE DA PRONADJE MREZU. Tacnije registruje je, ali izbaci u padajucem meniju kako je izabrana mreza nije dostupna i kako je odbijena. Zemlja porekla telefona je ALBANIA(jutros sam saznao) pa mi treba neko ako moze da mi pomogne ovo da vratim na bilo koji stari softver, samo da mi radi mreza.. hvala vam puno
Koji sada firmware imas? Kitkat 4.4.2?! Ne pada mi nista na pamet, probaj neki drugi firmware da skines i njega da flesujes, ali da nije ispod 4.4.2 ako si na njemu.
U najgorem slucaju 10e u ruke i pravo u servis.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Moracu da pogledam na xda, posto nemam ideju sta jos treba raditi. Tako sam zeznuo ortaku s3, isto kupljen u prodavnici. Jedva smo ga povratili i odneli u servis. Posle su ga oni jos vise zeznuli Arizom u servisu.
Ne znam, ali pokusacu veceras da pronadjem slican problem. Ako neko od forumasa zna u cemu je problem neka slobodno ovde napise resenje problema. Svaka pomoc je dobrodosla
Naravno. Tebi hvala puno, ja ko za klinac, skroz van grada hvatam se danas da radim apdejt, i ovo napravim...a nemam nijedan drugi uredjaj.. hvala puno
Jel prikazuje signal tacno(ikonica gore pored sata)?
Probaj da prebacis na GSM only mrezu i idi u network operators, pa trazi mrezu i izaberi operatera(VIP, telenor, mts itd...) Restartuj uredjaj posle toga. I proveri da li ti je ukljuceno Automatic date and time u podesavanjima za datum i vreme.
Prikazuje signal. Stavio sam GSM only, pa izabrao MTS, zatim proverio za datum i vreme (jeste automatik), restartovao uredjaj...i dalje pokazuje u padajucem meniju: Izabrana (MTS) mreza nije dostupna. A ima i signala i dalje u gornjem desnom uglu..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.