Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Fantomix
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 14. Dec 2013. 11:26
:: samsumg galaxy s3
:: nikad prezaljeni htc

Re: Samsung Galaxy S3 I9300

Post od Fantomix »

E steta bas sam se nadao da ces ga ozivit, mada ja jos uvjek vjerujem da nije nista izgorilo.
Ajde sretno ti bilo.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ma kakvi. Dokle god moze u download mode da se baci dotle nije nista nepopravljivo uradjeno. Tako da, ako bi se igrao malo vise uspeo bi.
Ako nisi otisoa do servisa, pokusaj jos da skines sa nekog drugog sajta rom. Sa XDA recimo. Tamo ces videti i komentare. Lako moze da se desi i da na sammobile naprave gresku. To se meni desilo na Note. Prosto nije bio valjan fajl i nikako nisam mogao da ga flesujem. Pa onda skinuo sa live.samsung-updates.com i flesovao ga bez problema iz odina.

Ne znam sta bih ti jos rekao.
A onda, sa druge strane, nije ni tih 10-20e toliko mnogo ako neko nece ili ne zna da se zeza sa telefonom.

bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

Post od bojke1 »

Odneo sam fon do servisa.Dva dana sam pokusavao na razne nacine da ozivim drugarov s3 ali mi nije uspelo.Njemu se na punjacu ugasio fon dok je bio u svedskoj i fon je mogao samo u download mode.Kaze da ga je nosio u neki servis da pogledaju i da mu je vlasnik servisa inace turcin rekao da je otisao neki cip na ploci i da ne moze da se flesuje.On mi ga je poslao da probam ja ovde da mu upucam softver i dva dana sam se zezao i nisam uspeo nista da uradim.Inace mi nije prvi put da fleshujem ili otkljucavam s3.
Isto je ovako ispisivalo kod drugog drugara koji je imao s3,ali on je sam nestrucno rukovao.Pokusavao je neke softvere da instalira i sprzio je mc memoriju na ploci.To zezanje ga je kostalo sa zamenom ploce oko 19 soma dinara.
Isto mu je pokazivalo u odinu kad pokusa da instalira softver ovo

there is not pit partition

Moje misljenje je da je otislo nesto na ploci.Jos jedna stvar kad stavim fon na punjac nece da ga puni ni za jedan procenat ma koliko ga drzao na punjacu.Kad izvadim bateriju i stavim je u drugi s3 puni je normalno i bez problema.
Na kompu ga jedino vidi odin i to samo kad je fon u download modu.Pojavi se u odinu com port 3,4,5.
Ovako ga komp ne vidi uopste.Meni mirise na plocu,ali sacekacu da vidim sta ce u servisu reci posto je fon u garanciji.Plasi me samo da ne kazu da je ploca otisla i da iz nekog razloga nece da uvaze garanciju.

Android83
Banned
Pridružio se: Sub, 14. Dec 2013. 11:41
:: Note 3
:: Note 2

Re: Одг: Samsung Galaxy S3 I9300

Post od Android83 »

Emmc chip...insane chip takozvani! Tu garancija ne prolazi jer se zna kakko dolazi do njegovog rikavanja. Mada nasi majstori pod navodnike ne poznaju jos svu terminologiju pa onda jos mozda i prodje

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Ja ne znam kako dolazi to tog riknjavanja?U ovom slucaju je telefon posle otkljucavanja radio godinu ipo dana bez ikakvih problema.I sam od sebe se ugasio dok je bio na punjacu.
Pretpostavljam da mislis da taj chip strada prilikom fleshovanja raznih softvera ili rutovanja telefona?

Fantomix
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Fantomix »

Ja sam imao slicne simptome i isto sam mislio da je nesto izgorilo,odem u drugu sobu na komp od sina i sve uredno prodje tako da Azimuth mozda ima pravo,isto probat sa drugim kabelom,promjenit usb utor i to me je jednom mucilo,nesto sa xp-om nije htjelo i sve isprobam i onako od muke stavim i zadnji utor na ploci koji nisam isprobao i proradi,mislim da nisi sve bojke isprobao ali ajde ako je pod garancijom i oni to ne odbiju bice sve uredu.

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Pa jedino sto nisam probao na sestrinom racunaru.Ali ajde da to ostavim za kasnije u slucaju da odbiju reklamaciju.Rekli su mi u servisu da ce mi javiti sta je problem za par dana.E sad videcemo koliko ce to trajati.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Kako se zove aplikacija sa kojom može da se proveri da li je u pitanju kopija telefona ili orginal, u pitanju je samsung S3?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Fantomix
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Fantomix »

Kopija samsunga s3?pa to odes s nekim ko ima s3 i vec izvana mozes uocit dal je isti ko original, ako kupujes od nekog u ducan pa pitaj jel orginal ili ne.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

znemanja napisao:Kako se zove aplikacija sa kojom može da se proveri da li je u pitanju kopija telefona ili orginal, u pitanju je samsung S3?
Imas onu CPU-Z tu ti pokazuje koji je procesor i nema omasaja...

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Ne idem ja lično, brat želi da kupi, a on se ne razume preterano u tehnikalije, tj u mobilne telefone. S' obzirom da nisam u mogućnosti da lično odem sa njim i pogledam telefon, app bi bila dobro rešenje.No, pronašao sam na play store-u jednu aplikaciju, mislim da će ona završiti posao, app se zove: Genunie Galaxy - Phone Info
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Ma moze i taj, na ovomo je lako samo udjes i vidis dali ima exynos procesor i to je to....

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Bio sam danas do servisa da preuzmem telefon.Ploca je zamenjena i sada telefon radi.Instalirali su 4.3 softver.Ali su ga opet zakljucali pa ce brat u svedskoj da ga otkljuca.Ipak je bio problem hardver a ne softver.Nisam stigao ja da mu otkljucam fon posto danas njegova zena ima let za svedsku pa sam mu odmah poslao fon.Bitno da su uvazili garanciju i zamenili plocu.Kazu da je otisla mc memorija na ploci.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Android 4.4 KitKat might be available for the Galaxy S3, Note 2 and Grand 2 Duos after all

Link: http://www.sammobile.com/2014/03/13/and ... after-all/

Slika
16 godina na forumu MOBILNISVET

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Mozda ipak i bude 4.4 za S3
http://www.sammobile.com/2014/03/13/and ... after-all/

Jbt u isto vreme izbacili, kako da obrisem post :)

Dule87
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 20. Okt 2008. 01:47

Post od Dule87 »

Ovo su bas dobre vesti! Nadam se da ce tako i biti uskoro, mada me i ovako odlicno sluzi na 4.1.2.
Samsung Galaxy S3 I9300

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

SamMobile ...

Slika
16 godina na forumu MOBILNISVET

deana
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 09:14

Post od deana »

Da li može da se skine aplikacija sa starom tastaturom jer ne volim ovu Qwerty? Koju mi preporučujete?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

deana, ima ih gomila. :-) Probaj Smart Keyboard. Ja je koristim godinama i meni je najbolja. :-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

hynic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 18. Avg 2012. 06:12
:: Iphone 11 Pro Max
:: Midnight Green

Post od hynic »

Tek sada kada razmislim vidim koliko bih se zeznuo da sam uzeo One X, bili su iste cene kada sam kupovao S3. Telefon je ostao na 4.2.2, pregreva se pun internet ljudi koji rage-uju na telefon i htc :(

Za sad odlican 4.3 (shvajcarac) , sve radi kako treba. Kada mi baterija oslabi ili mi se poklopac izgrebe kupicu nove :) i jos 4.4.2 ako dodje , vredi svaku datu paru.

Za trenutnu cenu kod dilera, smesna je ! Mnogo vise se dobije sa kupvinom ovog telefona :) od npr s3 mini , s4 mini itd.

Odgovori