Samsung Galaxy S5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S5
Mislio je na baš na fleš sistema preko odiona. Ne verujem da ćeš moći preko factory resset da ga digneš.. Sigurno si ga tom instalacijom preko recovery ubio..
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ma mora da radi. Idi u recovery, prvo wipe cache, pa factory reset i pusti ga da digne sistem.
Ako to ne pomogne, onda vadis bateriju, download mod, pa iz Odina opet flesujes. Pa onda opet u recovery i opet ono gore, wipe cache i factory reset. Posle toga mora da radi bolje nego kada si ga kupio
Ako to ne pomogne, onda vadis bateriju, download mod, pa iz Odina opet flesujes. Pa onda opet u recovery i opet ono gore, wipe cache i factory reset. Posle toga mora da radi bolje nego kada si ga kupio

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Da li koristis stock rom ili custom ?
stock, fabricki koristim.
flesnuo sam preko odina opet lollipop, nije htjelo sa factory resetom.
flesnuo sam preko odina opet lollipop, nije htjelo sa factory resetom.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Za koji dan bi trebao da pogledam S5. Lepa kombinacija ispala za 'smesne' pare,u odnosu kako je telefon ocuvan,i koliko je star.
Zanima me sada nasta da obratim paznju prilikom provere telefona? Da li telefon poseduje neke 'skrivene' mane? Nasta paznju da obratim?
Normalno da se podrazumeva provera IME-a na telefonu,kutiji,garanciji. Provera zvuka u slusalici,wifi-a,i svega ostalog sto ide
Svaki komentar je dobrodosao
Zanima me sada nasta da obratim paznju prilikom provere telefona? Da li telefon poseduje neke 'skrivene' mane? Nasta paznju da obratim?
Normalno da se podrazumeva provera IME-a na telefonu,kutiji,garanciji. Provera zvuka u slusalici,wifi-a,i svega ostalog sto ide
Svaki komentar je dobrodosao
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Skineš Phone Info i proveriš hardver, proveriš knox, garanciju da nije servisiran.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
El Laki, hvala. Vec sam dobio sugestiju za taj program. Nista vise nije potrebno?
Zar Phone Info ne radi samo pod root-om?
- Azimuth
- Moderator
Ne treba root za phone info 
Obrati paznju spolja, klasika, ali i na vratanca dole kako izgledaju i kako ulaze. Moras da osetis blagi otpor kad ih vracas da zapuse usb ulaz. Ako se pocela skidati boja tj taj kao hrom, ne brigaj, imas za 5$ pola kile tih poklopaca da uzmes
Ovo ostalo i sam znas, phone info i to je to.
E da, s obzirom da je polovan, proveri kamere, proveri da li su zamagljene. To se desava kad se ne vrati poklopac dobro a udje vlaga. I skini zadnji poklopac, silikon koji je na njemu ne sme da bude nareckan ili pokidan, vec izjedna i jednake debljine celom duzinom.

Obrati paznju spolja, klasika, ali i na vratanca dole kako izgledaju i kako ulaze. Moras da osetis blagi otpor kad ih vracas da zapuse usb ulaz. Ako se pocela skidati boja tj taj kao hrom, ne brigaj, imas za 5$ pola kile tih poklopaca da uzmes

Ovo ostalo i sam znas, phone info i to je to.
E da, s obzirom da je polovan, proveri kamere, proveri da li su zamagljene. To se desava kad se ne vrati poklopac dobro a udje vlaga. I skini zadnji poklopac, silikon koji je na njemu ne sme da bude nareckan ili pokidan, vec izjedna i jednake debljine celom duzinom.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Nema na čemu druže. Pronjakaj ti lepo taj, uveri se da je sve ok, pa da te konačno vidimo sa novom mašinom na delu! 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Komso,zar samsung nema aplikaciju kako bi se testirale boje na amoled-u?
Tipa da vidim kakva je bela,kakva je crna boja i ostalo.
Nego gledam sada,pa S5 nema opticku stabilizaciju slike?
Celo jutro blejim na flickr i low light fotke. Pa ono svaka fotka (svaka druga) mutna?
E sa ovim ce biti umetnost da se okine nocna fotografija. Sa G2 sam mogao i vezanih ociju da uslikam sta sam hteo nocu,i da to bude cisto kao suza.
Nista,kad uzmem S5,pada jedan nocni test sa G2,ukoliko zadovolji,ostaje.
Ps. Upravo sada pogledao video zapis. S5 ima mnogo vece podrhtavanje snimka nego G2. Prosto neverovatno da nisu stavili opticku stabilizaciju.
No,videcemo u praksi za koji dan kako ce se pokazati
Tipa da vidim kakva je bela,kakva je crna boja i ostalo.
Nego gledam sada,pa S5 nema opticku stabilizaciju slike?
Celo jutro blejim na flickr i low light fotke. Pa ono svaka fotka (svaka druga) mutna?
E sa ovim ce biti umetnost da se okine nocna fotografija. Sa G2 sam mogao i vezanih ociju da uslikam sta sam hteo nocu,i da to bude cisto kao suza.
Nista,kad uzmem S5,pada jedan nocni test sa G2,ukoliko zadovolji,ostaje.
Ps. Upravo sada pogledao video zapis. S5 ima mnogo vece podrhtavanje snimka nego G2. Prosto neverovatno da nisu stavili opticku stabilizaciju.
No,videcemo u praksi za koji dan kako ce se pokazati
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Nema, takav luksuz počinje tek od Note 4, kao i na ovim novim modelima S6/edge.kutijagreha napisao:....Nego gledam sada,pa S5 nema opticku stabilizaciju slike....
- Azimuth
- Moderator
Ima onaj kod da se unese pa sve mozes proveriti, od boja do senzora.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ti pričam par dana da uzmeš Z3, kad nećeš da me poslušaš, a posle onog nema kajanja
Baterija monstrum, jedini dipslej koji je malo svetliji od iP6 i odlične su boje (kad se meni sviđa displej), odlična izrada (jes malo klizav), odlična kamera, veoma brz UI (malo zastareo, ali menja se izlaskom v5)... po meni trenutno pravi update posle G2, ili Z2, ne verujem da je nešto mnogo lošiji Z2. Ovo ostalo za tebe nije dostojan update posle G2, vratićeš se na G2. To mogu da potpišem, prvom prilikom kada dođeš u BG vodim te na palačinke ako pogrešim. Na mene je Z3 ostavio utisak, kratko sam se igrao, ali sve pozitivno. Jedino ne znam kakav je zvuk na sluškama.

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Gledam kameru i ne verujem
pa koja je ovo tuga. Cim ISO se poveca,kamera mutna (ja bi bolje plastelinom napravio),gubi se. Evo par primera.

Au,za ovo nisam znao. Pa G2 koji je izasao 7 meseci pre S5 ima opticku stabilizaciju.
Baraba, Mislio sam da je ova kamera vredna nesto nocu da se uslika,ali ovo je cudo. Sad tek ne znam sta da radim

Au,za ovo nisam znao. Pa G2 koji je izasao 7 meseci pre S5 ima opticku stabilizaciju.
Baraba, Mislio sam da je ova kamera vredna nesto nocu da se uslika,ali ovo je cudo. Sad tek ne znam sta da radim

- Azimuth
- Moderator
Isti aparat u razlicitim rukama ce napraviti i odlicnu i ocajnu fotku 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Azimuth, ma verujem ja to. Nisu ovo slike samo od jednog clana,vec od par njih. Sve ostale slike su takve. Nemoguce da niko na flickr ne zna sa S5 da slika kako treba?

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
16 godina na forumu MOBILNISVET
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
On traži noćne slike i u uslovima slabije osvetljenosti, preko dana su ok.
Normalan svet slika danju, vidiš da se on samo negde šunja noću
Za takve slike Z2/3, lumia 930, nokia 808.
Normalan svet slika danju, vidiš da se on samo negde šunja noću

Za takve slike Z2/3, lumia 930, nokia 808.