Ali to su sve qwerty tastature, ja bih onu 3X4.Ninolina napisao:deana, ima ih gomila.Probaj Smart Keyboard. Ja je koristim godinama i meni je najbolja.
Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
deana, pa u podesavanjima izaberes tu tastaturu. Znam koju trazis jer je i ja najviše volim i koristim. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Nema, nosila sam u nekoliko servisa. Ima samo tzv. Samsung tastatura. Nije mi ovo prvi android, znam da podesim kad može. Treba da skinem aplikaciju, ali mi onda stiže upozorenje da će mi skinuti brojeve bankovnoih računa i štošta.
deana to je zbog novog update-a, izbacili su tu tastaturu.
play.google.com/store/apps/details?id=com.klye.ime.latin
Probajte ovu apk. Ima u podesavanjima da se namesti da bude 4*3, ako se dobro secam moze samo prstom da se predje i prebacice se tastatura.
P.S Prepoznala sam vas sa drugog foruma zbog problema oko tast.
play.google.com/store/apps/details?id=com.klye.ime.latin
Probajte ovu apk. Ima u podesavanjima da se namesti da bude 4*3, ako se dobro secam moze samo prstom da se predje i prebacice se tastatura.
P.S Prepoznala sam vas sa drugog foruma zbog problema oko tast.

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
16 godina na forumu MOBILNISVET
Hvala, probala sam još ranije da skinem tu aplikaciju, ali mi ne da da se registrujem, ne znam zašto.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
deana, stvarno mi nije jasno kako ne mozes da odaberes T9 tastaturu u podesavanjima za Smart Keyboard. Jesi li je instalirala? Ušla u podesavanja? Ne mogu da verujem da ne moze. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ljudi, hvala vam. Uspela sam ono što nisu u servisu. Moj mob nema drugu opciju osim Samsung tastature, pa sam skinula aplikaciju i registrovala se sa drugog mejla i sad je ok.
Pozdrav drugari, uzeo sam juce ovaj telefon, planiram da instaliram neki aosp rom, sto jednostavniji (tipa CM), pa da ne bih lutao, ako moze preporuka za neku stabilnu verziju (po mogucnosti kit kat), i eventualno neki dobar kernel za duze trajanje baterije? Hvala unapred! 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Cao ljudi, zanima me koju memorijsku karticu da uzmem za S3? micro SD ili microSDHC, klasa 10?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy S3 I9300
Juce sam zamalo naraucio gazdi S3 sa mobilshopa jer crni kosta samo 279eura, medjutim on se cuo sa cerkom iz Ciriha i ona mu je rekla da je tamo S3 mnogo jeftiniji i da navodno moze da se nadje za oko 160eura pa ce da saceka da ovih dana vidi da li je to tacno. Da li je moguce da tako malo kosta S3 kod njih?
Note IV N9100 dual
toda81, to mi nesto sumnjivo, mozda neki polovan.
Imam drugaricu I cirihu, I rekla mi je da je kod nas sve dosta jeftinije.

• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Mozda sa povratom PDV-a izadje toliko?
Ili pak hoce tati da uvali svoj a sebi da kupi novi.
Ili pak hoce tati da uvali svoj a sebi da kupi novi.

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- toda81
- Prijatelj foruma
Meni je takodje to neverovatno. Ti jedino moze da bude moguce ako se tel kupuje na pretplatu uz neki paket, ali cu danas ili sutra znati o cemu se radi. Ako bude stvarno ta cena trazicu da kupi i meni jedan s3 pa cu ga dati suprugi, a njen lg l9 cu prodati
Note IV N9100 dual
Ako su franci u pitanju onda je to cca 245€ i pitanje je koliki je porez koji se vraća strancu pa je cifra onda manja.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- toda81
- Prijatelj foruma
Jedva cekam da cujem sta ce mu reci cerka koja je cena. Nenormalno bi bilo da je oko 150e. Ona mu je rekla da je oko 180 franaka. Ko zna sta je ona to videla, ali ce danas da vidi kolika je tacna cena
Note IV N9100 dual
Ja sam preko neta kupila i platila 265 eura. Garancija je godinu dana, a poručila sam iz Novog Sada.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Nov sa sve garancijom i ful opremom 230€. Jeftinije nećete naci