Eh da,lumia 930 me do sada najvise odusevila,ali taj OS
Samsung Galaxy S5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: Samsung Galaxy S5
Baraba, noc je zakon za slikanje,ne znate vi jos nista
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
@Kutijagraha, zasto ne kupus iPhone 6plus, ima odlicnu kameru, opticku stabilizaciju, sve sto ti treba.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
znemanja, skupa je ta opcija trenutno za mene sada. Inace,nemam problem sa tim sistemom,koristim ga uveliko na Ipad 2.
- znemanja
- Moderator

Vidim da kukas da ti ne valja kamera na S5. S obzirom da ti je fotografija strast i kamera ti je apsulutno primarna stavka, zadrzi G2 i pazari PV808 kao sekundarni telefon koji ce ti biti cameraphone i stvar resena.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ako bi pazario nesto kao sekundarnu stvar,sigurno to nebi bio smartphone (makar to bio PV808),vec neki aparat. Bar kad nosim dva uredjaja da znam zasta nosim ovaj drugi. Ovo sto sada meni treba,a da je upgrade sto se tice kamere je preko 450e (Z3,N4,IP 6)
Hajde da kazem koju na ovu temu i ja...
I ja volim fotografiju, i sve oko toga. I sto pre skontas da nema ozbiljne slike bez bar 500-600 eura (iole ozbiljniji DSLR aparat), to bolje po tebe jer ces manje menjati telefone, manje gubiti vreme, i vise uzivati u nekim drugim lepim stvarima.
Tvrdim da je G2, uz fikseve, u samom vrhu sto se tice kvaliteta slike napravljene mobilnim telefonom.
Tako da, ako zelis da ga menjas da bi dobio kvalitetniju sliku, odmah odustani. Za te pare bolji telefon ne postoji, i jako dugo ce biti aktuelan. Da ne pricam o njegovoj bateriji itd.
Ako si zaljubljenik u fotografiju, cuvaj pare, skupljaj za neki DSLR aparat.
I ja volim fotografiju, i sve oko toga. I sto pre skontas da nema ozbiljne slike bez bar 500-600 eura (iole ozbiljniji DSLR aparat), to bolje po tebe jer ces manje menjati telefone, manje gubiti vreme, i vise uzivati u nekim drugim lepim stvarima.
Tvrdim da je G2, uz fikseve, u samom vrhu sto se tice kvaliteta slike napravljene mobilnim telefonom.
Tako da, ako zelis da ga menjas da bi dobio kvalitetniju sliku, odmah odustani. Za te pare bolji telefon ne postoji, i jako dugo ce biti aktuelan. Da ne pricam o njegovoj bateriji itd.
Ako si zaljubljenik u fotografiju, cuvaj pare, skupljaj za neki DSLR aparat.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
drom, znam ja to. Skupljaju se parice za DSLR,ali u medjuvremenu 'krizu' lecim kroz smartpone.
Inace sto se tice kamere,baterije,fluidnosti,podrske,retko koji model za ovaj novac ce ponuditi.
Inace sto se tice kamere,baterije,fluidnosti,podrske,retko koji model za ovaj novac ce ponuditi.
- toda81
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Komso, kao sto vec rece jedan prethodnik jedino preko koda se to moze pogledati
Note IV N9100 dual
- Zile995
- Expert

- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
*#0*# ? Osim ako nije promenjeno...kutijagreha napisao:Komso,zar samsung nema aplikaciju kako bi se testirale boje na amoled-u?
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- Dexter
- Expert

- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Jel ima neko problem sa mikofonom? Dosta je tih, sagovornici lose cuju. Kod koleginice je ok, a na zeninom uzas, a vidim po netu da su se jos neki zalili na to, kakva su vasa iskustva?
Sto se tice kamere, onako. Cak mi se cini da je bila bolja na 4.4.2. Slikao malo po stanu, upaljene svetlo i sve, slike ispadaju kao da ima 8mpx :/
I sta se desava sa Viberom? Na pretposlednjem updatu je i dalje palio kamera deamon, nisam probao sa ovim zadnjim?
Sto se tice kamere, onako. Cak mi se cini da je bila bolja na 4.4.2. Slikao malo po stanu, upaljene svetlo i sve, slike ispadaju kao da ima 8mpx :/
I sta se desava sa Viberom? Na pretposlednjem updatu je i dalje palio kamera deamon, nisam probao sa ovim zadnjim?
- El Laki
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Mikrofon i viber full, kamera na 4.4.2 bolja malo, ali je sa boa7 dosta bolji nego na prošlom lollipopu.
Sta mislite, da li ce nekim narednim updateom biti na S5 otisak prsta kao na S6? Jel to zavisi od softvera ili od samog home tastera? 
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
- znemanja
- Moderator

To je hardverski, tako da nema tu promene. Mada nije los fingerprint na S5, malo je sporiji u odnosu na iPhone, ali nista strasno.
Evo i mene sa prvim rezultatima vezanim za trajanje baterije na S5.
Dakle, u telefonu imam poslednji UK Lollipop, i od jutros sam u delu grada gde je katastrofalan signal VIP-a. U varijanti sam 2G+WiFii, dakle i 2G los signal, kao i WiFi.
Kad sam poceo da ga koristim, jako brzo je spao sa 100% na 99%, i to me je poplasilo malo, jer kod LG-a taj prvi procenat drasticno duze traje.
Posle 10%, situacija je sledeca, i moram da priznam da sam prezadovoljan. Inače je telefon star 4 meseca.
EDIT: ne rekoh, apsolutno nista nisam tweakovao, podesavao dodatno, fiksovao i tome slicno. Sve sinhronizacije ukljucene, facebook, whatsapp, viber, gmail, messenger, i brdo jos stvari, dakle ni u cemu ne stedim.

----------------------------------------
Castio sam svoj s5 jednim originalnim sview-om.
Takodje informacija za sve koji zele da kupe, nemojte kupovati na kp, jer ima jeftinije a uz to fiskalni racun, a uz to i jako ime ima kompanija.

Dakle, u telefonu imam poslednji UK Lollipop, i od jutros sam u delu grada gde je katastrofalan signal VIP-a. U varijanti sam 2G+WiFii, dakle i 2G los signal, kao i WiFi.
Kad sam poceo da ga koristim, jako brzo je spao sa 100% na 99%, i to me je poplasilo malo, jer kod LG-a taj prvi procenat drasticno duze traje.
Posle 10%, situacija je sledeca, i moram da priznam da sam prezadovoljan. Inače je telefon star 4 meseca.
EDIT: ne rekoh, apsolutno nista nisam tweakovao, podesavao dodatno, fiksovao i tome slicno. Sve sinhronizacije ukljucene, facebook, whatsapp, viber, gmail, messenger, i brdo jos stvari, dakle ni u cemu ne stedim.

----------------------------------------
Castio sam svoj s5 jednim originalnim sview-om.
Takodje informacija za sve koji zele da kupe, nemojte kupovati na kp, jer ima jeftinije a uz to fiskalni racun, a uz to i jako ime ima kompanija.

-
Tonce86
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Čet, 05. Feb 2015. 19:26
- :: samsung galaxy s5
Imam problem da mi se s vremena na vreme samo na ekranu pojavi kontakti zaustavljeni, odem na ok i to je to. Zasto se to desava? I druga stvar je da mi se sam razgovor prekine posle 21 minuta razgovora? Jel to ono vezano za viber ili ne? Sta da radim?
Drom da znas da ti na 5.0 ako preklopis tel nece zvoniti alarm
Drom da znas da ti na 5.0 ako preklopis tel nece zvoniti alarm
Radi alarm. Preporucujem flesovanje poslednje verzije lollipopa za United Kingdom. Ranije verzije lollipopa su imale decijih bolesti. Posetite sammobile.com
[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03 ... 3f2fce.jpg[/img]
[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03 ... 3f2fce.jpg[/img]
- El Laki
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Izabrao si S5 ipak? 
Da, da.
I ni u jednom momentu se nisam pokajao.
Sto kaze baraba, mnogo je bolji korisnicki dozivljaj na s5.
I ni u jednom momentu se nisam pokajao.
Sto kaze baraba, mnogo je bolji korisnicki dozivljaj na s5.
-
Tonce86
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Čet, 05. Feb 2015. 19:26
- :: samsung galaxy s5
Izvini onda, na 5.0 ovoj nasoj ne radi alarm a ja iskreno ne znam to da ubacim, izbacim i sta vec sve
A ovo prekidanje poziva jel znas sta je?
A ovo prekidanje poziva jel znas sta je?