Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Imam ga u razmatranju, sačekaću da vidim kako ce se pokazati prvo. Ovaj put ne trčim prvi pred rudu. Nisam telefon jos nigde ni video uzivo, niti žurim. Vise me zanima nov iOS koji se ocekuje. Ako S4 ima lagove verovatno necu praviti kompromis (jer je to glavni razlog zasto sam prodao prvi S3), ostajem na iOS. Kako to da android fan boj ostane ovoliko dugo na iP? Eeee, kad krenete da koristite i da iOS upoznajete videćete i sami. Ali svakako bih pre uzeo S4 nego HTC One, ko zna koliko ce se grejati One leti u onom kućištu, mada kazu i za S4 da se greje.
Baraba napisao:Kako to da android fan boj ostane ovoliko dugo na iP? Eeee, kad krenete da koristite i da iOS upoznajete videćete i sami.
Hvala lepo. Prvo, ne dopada mi se politika firme, a kao drugo ne dopada mi se velicina ekrana, koliko god telefon bio dobar. I mislim da je stvarno vise nezahvalno tvrditi da je iPhone bolji u bilo cemu, jer je to uvek bila stvar licnih preferencija. Bolji ti je ekran na iPhone-u? Svaka cast, ja sam sa ekranom na Oppo Find 5 takodje odusevljen, mada nikad ne bih tvrdio da je prikaz na njemu najbolji, iako je crna takodje crna, bela takodje bela, a boje zivopisne i prirodne.
psyhound...cemu radost sto je u pitanju Snapdragon verzija kada je vec ovde na forumu utvrdjeno da i ona ima lag pri ulasku u poruke i pozive????????
Bio danas i cackao Exynos verziju i nisam primetio taj lag zbog kog toliko pljujete po s4...sto se tice izgleda meni je telefon prelep i mnogo lepsi od s3. Cekam da padne cena na 500 i uzimam
Ja sam happy svaki put kad mi u radnju stigne novi model, kakav god da je.
A to oko laga i sl. gluposti me najmanje dotice jer ga ja sigurno necu kupiti. Ako se ikada budem ponovio nekom zverkom to ce najverovatnije biti Nex4, a za sad je OT Idol #1 na listi.
Baraba napisao:iP ima najbolji displej i tu nema pogovora, nije najveći, ali jeste najbolji, crna je crna, bela je bela.
Tacno je da ima jace osvetljenje i da je bela "belja" nego na amoledu, ali svakom svoje. Meni recimo ne odgovaraju sve ostale boje jer izgledaju totalno isprano (poredjenje moj stari S2 vs IP4 drugarov), bela jeste jaka i bela, ali cemu to kad umara oci na nekom normalnom osvetljenju. Kad smo uvece u gradu i covek izvadi fon da procita poruku ja oslepim od svetlosti, ne znam samo kako njemu ne smeta, dok na mom S2 odmaram oci. Tako da nikakva prednost po meni...
I na kraju, koja verzija se bolje pokazala u praksi? 9500 ili 9505?
Malo me je kolega Bodibiber zainteresovao da obratim paznju na brzinu rada telefona. Imao sam priliku da uporedim S4 sa Xperijom Z i mogu reci da nisam primetio neku veliku razliku. Moracu ja to jos malo da ispitam.
Evo par slicica napravljenih onako na brzinu.
Iako nisam neki ljubitelj Samsungovih modela, mogu reci da mi se kod ovog parceta svidja dorada na dizajnu. Samo jos da porade i na osecaju kada ga drzis u ruci. Danas je bas moja koleginica primetila da cvrsce i ozbiljnije deluje moj 997D nego S4.
P.S. Sorry na shitty fotkama. Kriv je 997D, a ne moj antitalenat.
Pitanje za vlasnike: Dali vama ono oko u status baru konstantno stoji upaljeno nakon korištenja neke smart funkcije? Imam slučaj da stoji konstantno stoji to oko a ništa na telefonu pokrenuto...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Behemoth, sta bi sa tobom jos uvek si na S2 ili N4 stigao konacno
Inace pre par dana sam imao priliku da onako podrobno pregledam S4,mogu reci da lepo izgleda i to je to
Sjajan telefon samo nisam siguran da vredi toliko ,ja bih se licno pre odlucio za note2
kvaka33, na S2 sam i dalje,odustao sam od N4 trenutno.Jurim neki Iphone(prodam sam se ),ali polako.
Necu nigde da brzam. xxdulexx, samo sam prekopirao vest,nisam pridavao znacaja jer kontam da normalnom korisniku i ne treba vise od 5-6 gb.Pa na kompu imam hard od terabajta i jos jedan od 160 giga pa nemam cime da napunim ni petinu.Ljudi postaju sve razmazeniji
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Behemoth, samo pozuri druze pada mu cena opasno,da si ga onda prodao i uzeo N4 sad bi bio u boljoj poziciji za lovu ,pa mislim u stvari da si ti to meni savetovao
Eto ja na kraju ipak note1 stariji model ali posle toliko menjanja u zadnja 2 meseca 3 telefona uzas ovo je konacno taj koji je u stvari i bio prvi moj izbor ali kao stari model pa ga izbegoh,na kraju sve dodje na svoje
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.