Samsung Galaxy S5

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: Samsung Galaxy S5

Post od Baraba »

^ da li je moguce da secka? Možda samsung bez 3GB rama...ili što je demo primerak?

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Samsung se nikad nece nauciti da optimizuje softver,sinoc sam cackao htc one mini,ono je fantazija kako radi.Na mene je g2 ostavio wow utisak,i da bih ga promenio treba da se pojavi telefon koji ce isto to uraditi.za sada nista od toga.Meni se licno s5 ne svidja,izrada,amoled ekran mi sada vec smeta,cenu necu da spominjem.da na kucistu stoji lg logo ne verujem da bi cene bile onako bolesne kod operatera.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Uzmes S5 uz tarifu prenesi bubreg i kostanu srz....ko ima pare on ce ga kupiti neće čekati kao mi smrtnici da mu padne cena.... Meni je samo krivo ovih sponzoruša danas jer ne znaju dali si ga uzeo za keš ili u MTS-u na ugovor 36 meseci i 12 rata :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

@Behemoth, samo ću ti reći Note 3.
Mada se nadam da je taj S5 takav jer je demo. Ako laguje, opet će izbacivati pojačanu verziju a iphone će oh razbiti.

veljkko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Feb 2014. 17:58
:: Samsung galaxy s 3
:: iphone 4s

Post od veljkko »

Uh cekamo iphone 6 sa vecim ekranom (ako izbace) i on ce da pojede S5. 8)
Mada meni je dobar i I4s i Galaxy S3 :D :wink:

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Cackao sam ga i ne secka ni malo.Samsung nikad jaci. :)

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Baraba napisao:@Behemoth, samo ću ti reći Note 3.
Mada se nadam da je taj S5 takav jer je demo. Ako laguje, opet će izbacivati pojačanu verziju a iphone će oh razbiti.
Pored njega je bio i note 3 kojeg sam prvi put i video danas i ostavio je duplo bolji utisak na mene.
Ona plastika pozadi je dosta bolja i ne klizi ni malo a cak i fino izgleda za razliku od s5.
A note 3 je isto demo i mnogo je bolje radio od s5.
Ko uzme s5 pored note 3 zesce se zeznuo po meni.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

To za plastiku i izgled je subjektivno. Seckanje je ono što me buni. Moguće je da je taj model kao izložen pa onda malo poludeo, nema šanse da Samsung pusti telefon u prodaju sa takvim problemom.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Ja kada sam gledao S5 radio je kao zmaj...nikakav lag nije imao, priče za malu decu... ima mnogo bolji ekran od mog S4 i od note3 dečko pored gledao....svetliji zivopisni ekran, mada bih ja isto uzeo note pre, nisam pristalica velikih telefona, ali cini mi se da bi se navikao...čekam G3 da vidim sta ću....

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Potpuno se slazem sa vama sto se tice S5 i Note 3. Po meni a verujem i po mnogima koji se iole razumeju u telefone, Note 3 je dosta bolja opcija za kupovinu, e sad ne znam da li ce i biti bolji u nekim testovima i to, vreme ce pokazati sada kada je izasao pa ce ga testirati, ali eto sta cini marketing to je cudo, i tu je Samsung najbolji definitivno. Sto se tice najboljeg telefona za ovu godinu, to ce definitivno po meni biti Sony Xperia Z2, kakav One M8, S5, kakvi bakraci... Jedino mi se ne svidja njihova logika kojom su najavili da ce izbacivati najjace telefone na svakih 6 meseci ako se ne varam, ali dobro onda treba uzimati recimo svaku drugu seriju, jer Z2 ima sve ono sto je trebalo da ima Z1. Ukratko to je po meni telefon za ovu godinu, videcemo jos sta ce ponuditi LG sa G3, ali mi nesto vec govori da ce ipak Samsung sa Note 4 opet da donese revoluciju na trzistu... :wink:

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Chobby88 »

weska88 napisao:Ja kada sam gledao S5 radio je kao zmaj...nikakav lag nije imao, priče za malu decu... ima mnogo bolji ekran od mog S4 i od note3 dečko pored gledao....svetliji zivopisni ekran, mada bih ja isto uzeo note pre, nisam pristalica velikih telefona, ali cini mi se da bi se navikao...čekam G3 da vidim sta ću....
Sta hoces da kazes,da sam ja budala pa su to sto sam rekao price za decu?
Provrteo sam kroz ruke sigurno 40-ak telefona unazad 3 godine i to mahom flagshipove,koristio sva tri mobilna os-a i mislim da mogu sebi dati za pravo da komentarisem kako ja vidim s5.
To sto si ti samsung lover pa te ovo sto pisem boli je nesto sasvim drugo.
Ja nosim G2,ali ga ne hvalim na sva zvona,ima on svoje mane kao i svaki,ali mi njegove vrline trenutno vise znace nego sto mi mane smetaju.
Jednostavno su fejlovali sa s5 po meni,nisu uspeli da nadmase ni sopstveni telefon koji je ranije izasao(note 3) i nadam se da ce im se to obiti o glavu.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Chobby88, s5 i ne treba da nadmasi note 3.Pojacali su malo s4 i to je to. :)

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Nisam rekao da si budala, niti mislim to...Mozda se naši kriterijumi razlikuju, ali meni je lepo radio bas tecno i kako treba, doduše ja sam se igrao mozda 5min ne više, ali za to vreme je odlican utisak ostavio, ali nebih menjao s4 za njega...Da meni je note nešto drugo, bolji je od S4, note je druga priča...
Nisam ja Samsun lover, nego kada sam god uzimao telefon ja sam gledao da u tom trenutku ima najbolju kameru na trzistu i neverovatno uvek Samsung imao najbolju kameru :) a sony mi je suvise kockast i ne svidja mi se, a LG do G2 je bio 0 (nula) sto se kamere tiče, a vidim i sada kuburi....

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Chobby88 »

Ako ti je kamera mnogo vazna,bolje baci pogled na neku nokiu,1020 je apsolutni sampion sto se toga tice i za 2 klase ispred svakog samsunga,a i wp 8.1 mi deluje kao dobar napredak u odnosu na wp8.
Slazem se za LG i kameru,ne znaju softver da odrade kako treba,ali meni je kamera pri samom dnu prioriteta pri odabiru telefona.

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
:: S6 edge plus
:: S9 plus

Post od Bandicoot »

Joxy, Slazem se sa tobom za to sto si napisao o z2, ali steta sto sony nema marketing kao samsung jer z2 razbija s5 po pitanju svega... nego citao sam neki problem o amoled displeju na s5 da ima neka probijanja svetlosti kada se gleda iz ugla.. ali samo ako je osvetljenost stavljena na 100%

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Redovi još malo pa kao za iPhone :)

Slika

a evo i kod nas u oglasima se pojavili :)

Slika
16 godina na forumu MOBILNISVET

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Post od Nennad »

Samo 570 e. Pa ovo je sramota za Samsung, očekivao sam bar 800 e.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Redovi kao da se dele telefoni džaba. :)
Baš me interesuje koliki redovi će biti kada se pojavi iPhone.

Nekako mi se čini da je Note 3 sada best buy.
Rado bih zamenio N2 uz neku doplatu za mlađeg brata.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

@IDzO Note 3 nov, i dalje preko 400e zar ne?

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Како се млате за ове редове, пола људи са слике укључује број, а друга половина узима неке основне Нокије за динар уз пакет.
Слобода или смрт

Odgovori