Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
vladagm1, za S4 ti je IGO navigacija najbolji izbor .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Pozdrav svima, imam jedno pitanje u vezi galaxy s4 imam plocu sa obicnog s4 a na oglasima sam nasao s4 iz USA zakljucan na verizon mrezu pa me zanima da li je moguce zameniti ploce i da radi? Pitao sam vlasnicu za imei telefona i kada sam proveravao na sajtovima izbaci mi galaxy s5 pa se pitam da li je to kinez? Mada kako moze biti zakljucan na USA mrezu :/ u pitanju je imei: 990004904052879
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 04. Jan 2012. 15:32
Morao sam sam sebe da citiram jer i dalje imam isti problem a novi youtube nikako da izadjevatrogasac napisao:Pre neki dan pojavio mi se problem pri pustanju klipova na youtube.Klip krene normalno ali se u jednom momentu slika zamrzne i posle non stop kasni za tonom koji ide normalno celo vreme.
Probao sam sa restartovanjem telefona i to je pomoglo ali se posle nekog kraceg vremena ponovo vratilo
Probao sam i sa brisanjem kes memorije ali ni to nije pomoglo.Takodje reinstalirao sam i youtube,ne vredi
Da napomenem da telefon u ostalim funkcijama radi normalno.Klipove koji su na memoriji telefona pusta normalno
Hvala u napred na pomoci!
Jel moze nekako da se vrati update youtuba na staru verziju?
Možeš nađeš stariju verziju YouTube aplikacije na netu(Google).
-
- Povremeni posetilac
acamatic, Ne vredi brate.Uspeo sam da vratim i staru verziju ali i dalje blokira.Jutros sam citao neki sajt preko chroma i u vesti se nalazio klip od nekog drugog plejera koji nije youtube pa mi je i na njemu slika zakocila
Ona se posle nekog vremena otkoci ali onda ili debelo kasni ili ide usporeno i isprekidano.Ton je konstantno ok
Ona se posle nekog vremena otkoci ali onda ili debelo kasni ili ide usporeno i isprekidano.Ton je konstantno ok
Poslednja izmena od znemanja u Pet, 29. Jan 2016. 11:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
Ja stvarno ne znam drugar, ajde videću kako je kod mene. Iskreno ne sećam kada sam zadnji put nešto gledao na YouTube preko moba, pa ti javljam.
-
- Povremeni posetilac
Najgore je sto posle ovoga vise nisam siguran da je samo do youtuba.Nisam sigurad da li telefon nesto brlja ili je do aplikacija
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Možeš da skineš neki video i pustiš preko plejera i proveriš da li je sve u redu, prvo to. 

10.40.58 je moja verzija YouTube - a. Normalno radi sve, nemam nikakve probleme.
Što kaže arkan probaj prvo sa nekim klipom ovako u telefonu..
Što kaže arkan probaj prvo sa nekim klipom ovako u telefonu..
Poštovanje svima. Kupio sam S4 pre nekog vremena i hteo bih da instaliram Marshmallow. Moja pitanja su sledeća:
1. Može li se instalirati Marshmallow na S4?
2. Ako može, zna li neko za tutorijal na YT pomoću kojeg bih to uradio? Nisam veliki poznavalac svega tog pa mi je YT bolje rešenje od xda develeopers.
Dodatak: Model je I9505 i u fonu je android 5.0.1
1. Može li se instalirati Marshmallow na S4?
2. Ako može, zna li neko za tutorijal na YT pomoću kojeg bih to uradio? Nisam veliki poznavalac svega tog pa mi je YT bolje rešenje od xda develeopers.
Dodatak: Model je I9505 i u fonu je android 5.0.1
Talični kratko i jasno, ne..
S4 neće dobiti marshmallow.
S4 neće dobiti marshmallow.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
1. Mozes ako postoji neki custom rom, jer oficijelni za njega nece izaci.
2. Moras preko xda ici jer nije obavezno procedura ista za svaki rom. Tamo ces pokupiti i linkove za recovery, kernel i rom. Prethodno moras da rutujes telefon, a za to imas ovde zasebnu temu.
3. Obavezno se upoznaj sa svime pre nego sto se upustis u igranje. Onom ko zna sta treba da radi, sve ovo bice jako lako, ali ako ne znas...
2. Moras preko xda ici jer nije obavezno procedura ista za svaki rom. Tamo ces pokupiti i linkove za recovery, kernel i rom. Prethodno moras da rutujes telefon, a za to imas ovde zasebnu temu.
3. Obavezno se upoznaj sa svime pre nego sto se upustis u igranje. Onom ko zna sta treba da radi, sve ovo bice jako lako, ali ako ne znas...
Video sam na YT klipove gde se pokazuje kako instalirati marshmallow na S4, ali se bojim da to nije za moj model. Da li smem postviti linkove sa YT da neko pogleda o čemu se radi i kaže da li je to ok procedura ili ne?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Slobodno postavi linkove, ali sam ti vec napisao kako ti je najbolje i najpametnije da radis. Prvo da sve dobro razumes, a tek onda da se upustis u igranje.
Nisam hteo da mu predlažem custom rom - ove jer nema svrhe dečko se ne razume kako je i sam rekao. Smatram da offi lizalica sasvim ok radi, a MM i onako nećemo dobiti.talicni napisao: Nisam veliki poznavalac svega tog pa mi je YT bolje rešenje od xda develeopers
A slobodno izbaci YouTube klip da vidimo.
Kako S4 radi sa Lollipop? Jel ima nekih problema u radu (sporo, lag, iskakanje iz aplikacije, kamera se ruši i slično) ili je normalno?
*mislim na zvanične verzije, root ne računam.
*mislim na zvanične verzije, root ne računam.
-
- Povremeni posetilac
Izgleda da sam resio problem koji sam imao sa pustanjem klipova.Problem je bio u plejeru koji sam naknadno instalirao kao aplikaciju (MX plejer).Cim sam njega obrisao klipovi rade normalno
Imam jedno drugo pitanje.Kako da uklonim poruku za azuriranje softvera koja mi stalno stoji i trazi azuriranje.Ne zelim da azuriram softver a poruka opasno smara
Ovako izgleda
https://i.imgur.com/hn0zivV.png
Imam jedno drugo pitanje.Kako da uklonim poruku za azuriranje softvera koja mi stalno stoji i trazi azuriranje.Ne zelim da azuriram softver a poruka opasno smara
Ovako izgleda
https://i.imgur.com/hn0zivV.png
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
vatrogasac, da li ti je isključeno da automatski proverava da li postoji update? Ti si ovaj već prihvatio i download-ovao, koliko vidim. On sad samo hoće i da ga flash-uje.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Povremeni posetilac
Ugasio sam automatsku proveru ali je pre toga vec odradio.Ne zelim da ga azuriram,gomila prijatelja mi je imala problema posle toga
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
S obzirom da je update već preuzet, mislim da je samo pitanje vremena kada će ga sam telefon odraditi. Ne možeš sakriti to obaveštenje nikako. Tako je bar bilo na S5, kada nisam hteo sa KK na LP.