Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Evo i ja upravo flešujem oficijelni Lollipop
(napravio bekao AryaMod ROM-a) ... kad se završi javljam utiske .

16 godina na forumu MOBILNISVET
Tooooo zoreliiiii 

-
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 06. Jul 2014. 11:28
- :: Lenovo Vibe Shot
To svi cekaju ipak ce tvoji utisci biti merodavniji, ja sam jedan sasvim obican korisnikzoreli napisao:Evo i ja upravo flešujem oficijelni Lollipop(napravio bekao AryaMod ROM-a) ... kad se završi javljam utiske .

- zoreli
- Moderator

Vec ti se ne svidja? 
Sta zameras?

Sta zameras?
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Шта ти се конкретно не свиђа у односу на Арија мод? Како ради у поређењу са њим?
- zoreli
- Moderator
Izgled , Weather widget , home dugme za otvorene app , Aria ROM je preslikan Note 4 ... a ovde u stock 5.0 fali mnogo tih stvari.
-
- Mobil fan
Da li imas utisak kao ja da radi brze, ja sam omdah promenio luncer sto inace radim pa cu veceras da podesavam.
- zoreli
- Moderator
drdekzar, ne ... Arya ROM brže radi .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit: Vraćen bekap od AryaMod ROM 2.0 ...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit: Vraćen bekap od AryaMod ROM 2.0 ...

-
- Mobil fan
Ne znam ja idalje imam utisak da mi je ificijalni brzi, kamera mi se cini da dosta brze fokusire, slike nisam poredio.
- zoreli
- Moderator
drdekzar, ako si zadovoljan onda ostani na oficijelnom ROM-u , Ja ću ostati na AryaMod 2.0 i sačekati verziju 4.0 baziranu na oficijelnom Lollipop-u , a to će biti za dan-dva 

Zoreli,
Bio sam sada malo na xda, malo citao. Nisam znao da si i tamo aktivan, svaka cast!
Upravo taj 4.0 i ja cekam, nemam zelju da predjem na oficijalni lollipop.
Da li sam dobro procitao tamo vezano za arya, podrzan je sview? Vec sam dosadan sa ovim pitanjem, ali niko ne odgovara.
E da, kakav sot time izvlacis sa trenutnom verzijom arya roma?
Bio sam sada malo na xda, malo citao. Nisam znao da si i tamo aktivan, svaka cast!

Upravo taj 4.0 i ja cekam, nemam zelju da predjem na oficijalni lollipop.
Da li sam dobro procitao tamo vezano za arya, podrzan je sview? Vec sam dosadan sa ovim pitanjem, ali niko ne odgovara.

E da, kakav sot time izvlacis sa trenutnom verzijom arya roma?
- zoreli
- Moderator
drom, SOT od 5-8/9h zavisi da li je samo 3G ili 2G+WIFI , trajanje baterije je izvanredno i da podržan je S-View.
Sjajno! Cekam onda 4.0! Bice tad nekih pitanja, budi spreman 
A koliko vidim, drzi te note 3?
Bogami mene je kupio, i ostace dugo.
Edit:
Sta koristis od root apps? Greenify, titanium backup, disable service zbog facebooka, pretpostavjam...

A koliko vidim, drzi te note 3?

Bogami mene je kupio, i ostace dugo.
Edit:
Sta koristis od root apps? Greenify, titanium backup, disable service zbog facebooka, pretpostavjam...
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Одлучио сам и ја, дефинитивно чекам 4.0 верзију Арија мода ако ће за пар дана да изађе као што рече Зорели. 
Биће то сигурно јако добар ром с обзиром да ће бити базиран на званичном Лолипопу.
Што се батерије тиче на овој 2.0 верзији ја и нисам претерано задовољан, на С5 рому је била далеко боља. Овде не успевам да извучем више од око 5 сати СОТ-а. Надам се да ће се ситуација променити са 4.0 верзијом.

Биће то сигурно јако добар ром с обзиром да ће бити базиран на званичном Лолипопу.
Што се батерије тиче на овој 2.0 верзији ја и нисам претерано задовољан, на С5 рому је била далеко боља. Овде не успевам да извучем више од око 5 сати СОТ-а. Надам се да ће се ситуација променити са 4.0 верзијом.
- zoreli
- Moderator
drom,od Samsung smartphona jedino je bolji Note 4 ali ni u kom slučaju ne opravdava razliku u ceni , da je razlika-doplata do 100 evra možda bih i menjao ...
Note 3 je je daleko bolji od S5 (imao sam ih po 3-4 primerka i jednog i drugog ... oba i na 4.4.2 i 5.0) .
Uvek realno i nikad pristrasno
Joxy recept za dugo trajanje baterije je Titanium Backup (freeze apps) i Greenify ... nemoj molim te samo da mi kažeš da gledaš u telefon po 8 sati dnevno
Dovoljno je od 7 ujutro pa do ponoći da ga baš dosta koristiš i onda preko noći na punjač .
Voleo bi i ja da Android kao nekad Nokie E serije ne punim po 5 dana
Note 3 je je daleko bolji od S5 (imao sam ih po 3-4 primerka i jednog i drugog ... oba i na 4.4.2 i 5.0) .
Uvek realno i nikad pristrasno

Joxy recept za dugo trajanje baterije je Titanium Backup (freeze apps) i Greenify ... nemoj molim te samo da mi kažeš da gledaš u telefon po 8 sati dnevno

Dovoljno je od 7 ujutro pa do ponoći da ga baš dosta koristiš i onda preko noći na punjač .
Voleo bi i ja da Android kao nekad Nokie E serije ne punim po 5 dana

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Зорели све сам то применио, и Гринифај и Титаниум. 
Што се тиче СОТ-а, то ми је једно од главних мерила трајања батерије на телефону па по томе гледам.

Што се тиче СОТ-а, то ми је једно од главних мерила трајања батерије на телефону па по томе гледам.

Kod mene sot varira od 5 do 9h.
Najvise zavisi od 2g/3g/wifi.
5 sati izvlacim kad sam na poslu gde je katastrofa i 2g signal a kamoli 3g, i jos plus na istom tom poslu sam nakacen na neki wifi koji ne radi nikako i jos plus mi je daleko predajnik.
Joco, garantujem da si u podrucju losih signala 2g/3g/wifi ako ti je sot samo 5h.
Najvise zavisi od 2g/3g/wifi.
5 sati izvlacim kad sam na poslu gde je katastrofa i 2g signal a kamoli 3g, i jos plus na istom tom poslu sam nakacen na neki wifi koji ne radi nikako i jos plus mi je daleko predajnik.
Joco, garantujem da si u podrucju losih signala 2g/3g/wifi ako ti je sot samo 5h.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Кад сам код куће углавном сам на WiFi а када нисам код куће наравно мобилни нет али углавном је сигнал добар.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Jel iko imao od vas iskustva sa ovim kopijama S View covera koristeći ga na 5.0? S obzirom da na 4.4.2 nisu bile funkcionalne S View opcije i samo je kao ukras stajala maska.