Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Samsung Galaxy S2 I9100
Nista od arome. Za deodexed je, jbg. Valjda ce izbaciti nesto i za nas 

- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Hm, ovaj Wanamlite me nesto privlaci, na njega moze aroma, al me mrzi da ga stavljam. Azo ce to da proba. 

- Azimuth
- Moderator
Necu ja nista od tih romova isprobavati. Nije da me mrzi nego prosto nemam vremena do posle NG. Eventualno ako skrpim toliko pa mozda da probam ponovo deodexed verziju leak-a + aromu. Inace cekam Slim 4.2, u najavi se pa verujem da ce biti veoma brzo odradjen, jer momci zaista rade fenomenalno.
Zasto se ne igrate sami? Nije to kvantna fizika, i tesko da se moze naraditi nesto sto se ne moze srediti ponovnim flesovanjem nekog roma.
Zasto se ne igrate sami? Nije to kvantna fizika, i tesko da se moze naraditi nesto sto se ne moze srediti ponovnim flesovanjem nekog roma.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Samsung Galaxy S2 I9100
Ja sam juce ubacio paranoid 2.54 i za sad asam prezadovoljan kako radi. Pogledajte na xda temu o ovom rom-u jer ce vam se mozda svideti sta sve pruza
Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
Skrpio sam malo vremena sinoc pa sam stavio deodexed 4.1.2 + onaj mod ali finalnu verziju
Prvi utisci su pozitivni, nije mi zabagovao do sada a videcemo i kako ce se baterija pokazati.

Azimuth, koje su mu novine? A da bi instalirao AIOMOD-X-TremeXD-4.2.1 potrebno je bilo da predes na deodexed? A da bi presao na dodexed sta je bilo potrebno da odradis?
- Azimuth
- Moderator
Skines deodexed, prebacis na telefon. Skines Philiz kernel, pa i njega prebacis. Ored u recovery, uradis wipe data/factory reset, pa install roma, pa wipe dalvik. Reboot.
Ponovo recovery, instaliras kernel. Reboob.
Ponovo recovery, pa instaliras taj mod.
Razlika ima, pocev od ink efekta pa do toggles u status baru. Quadrant test mi je ok, izbacuje tu neku istu vrednost okvirno, negde oko 4400. Ne mogu ti mnogo toga reci, nisam jos nista ni cackao ni testirao, u skripcu sam sa vremenom... Ali cu obavestiti ako nabasam na nesto sto ne radi.
Sustinska razlika je zapravo sam taj mod. Rom kao rom je identican.
Ponovo recovery, instaliras kernel. Reboob.
Ponovo recovery, pa instaliras taj mod.
Razlika ima, pocev od ink efekta pa do toggles u status baru. Quadrant test mi je ok, izbacuje tu neku istu vrednost okvirno, negde oko 4400. Ne mogu ti mnogo toga reci, nisam jos nista ni cackao ni testirao, u skripcu sam sa vremenom... Ali cu obavestiti ako nabasam na nesto sto ne radi.
Sustinska razlika je zapravo sam taj mod. Rom kao rom je identican.
Azimuth, ahaa, znaci instalacija rooma ponovo ok. Da li mozes da mi das link ododex roma I da li da koristim isti philiz kerner kao sto sam instalirao na ovom romu sa sammobila il neki drugi? Oprosti na mucenju, hvala jos jednom.
- Azimuth
- Moderator
Na linku imas i rom i kernel, skini i samo napred.
I citaj pazljivo sta pise, nemoj da brzas.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1997366
I citaj pazljivo sta pise, nemoj da brzas.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1997366
- toda81
- Prijatelj foruma
Ja sam se razocarao u paranoid rom jer dosta koci, mnogo bolje radi ovaj JB leak pa cu da ga vratim
Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
toda81, probaj i ovaj deodexed, prilicno je zanimljiv sa ovim modom. Taman da se mogu uporediti rezultati posle par dana cackanja 

- toda81
- Prijatelj foruma
Azimuth, vazi, samo da zavrsim instalaciju windowsa prijatelju i skinucu taj rom pa se javlja. Zaboravih da te pitam da li se na linku koji si ostavio ovde nalazi i taj mod? Ako nije problem ubaci ovde i link za mod. Hvala unapred
Note IV N9100 dual
Azimuth, mod radi super. Nema neke velike promjene al ipak ljepsi je od proslog.Hvala mnogo drug.
Ali imam dva problema.
1. Zedge nece da se upali, kaze da nemam SD kartice. Al prije na proslom modu je radio. Kako to da popravim?
2. Flash animacije mi ne rade. Npr. Na ovom sajtu ne radu ove reklamesto su sa strane. Tako na nekim sajtovima nema meni itd...
I ranije sam imao takav problem al bih instalirao adohe flash driver ijilo bi dobro. Sad on ne pomaze. Jel ima neakvo resenje? Ovo mi je mnogo vazno.

1. Zedge nece da se upali, kaze da nemam SD kartice. Al prije na proslom modu je radio. Kako to da popravim?
2. Flash animacije mi ne rade. Npr. Na ovom sajtu ne radu ove reklamesto su sa strane. Tako na nekim sajtovima nema meni itd...
I ranije sam imao takav problem al bih instalirao adohe flash driver ijilo bi dobro. Sad on ne pomaze. Jel ima neakvo resenje? Ovo mi je mnogo vazno.
- Azimuth
- Moderator
Moram da te razocaram, ali meni rade i Zedge i animacije. Skini ih pa ih ponovo instaliraj.
Azimuth, sada radi, ali onaj stari problem "ADOBE FLASH PLAYER" ne radi. :/ Mozel se ikako ovo popravit?
Da li se moze popravit signal i tacnost GPS-a?
P.S. Uvjek kad nesto hocu da prebacim na internu memoriju jer nemam SD kartice pojavi se "Storage is riten protected". A ranije mi se nikad nije pojavljivalo
Da li se moze popravit signal i tacnost GPS-a?
P.S. Uvjek kad nesto hocu da prebacim na internu memoriju jer nemam SD kartice pojavi se "Storage is riten protected". A ranije mi se nikad nije pojavljivalo

Poslednja izmena od wave u Pon, 17. Dec 2012. 18:55, izmenjeno 1 put ukupno.
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Je l opet mora sa kartice da se install? 
Baterija je sve gora, btw...

Baterija je sve gora, btw...
- Azimuth
- Moderator
Sad ne razumem, sta ti nije uredu sa GPS-om? Normalno je i nista cudno na svim telefonima da se desi odstupanje od nekoliko metara. Licno sam uporedjivao sto sa telefonima koje sam sam koristio sto sa telefonima drugih ljudi sa jedne strane, a sa druge je bila Beckerova navigacija.
A sam signal ti zavisi od mnogo cega, pa i od vremenskih uslova, toga gde se nalazis itd.
Ako si mislio na brzinu hvatanja fixa, onda prosto pusti data protok i stikliraj sta treba u navigaciji koju koristis pa ce te brze pronalaziti.
Kakav problem imas sa Flash playerom? Napisi konkretno sta si radio tj pokusao da uradis a nisi uspeo.
Jorda, ne mora sa kartice.
A sam signal ti zavisi od mnogo cega, pa i od vremenskih uslova, toga gde se nalazis itd.
Ako si mislio na brzinu hvatanja fixa, onda prosto pusti data protok i stikliraj sta treba u navigaciji koju koristis pa ce te brze pronalaziti.
Kakav problem imas sa Flash playerom? Napisi konkretno sta si radio tj pokusao da uradis a nisi uspeo.
Jorda, ne mora sa kartice.
Azimuth, Izmorih te mojim pitanjima. Sto se tice Flash animacija, problem imam od kad sam kupio telefon, od kad je bio android 2.3. Youtube je radio preko njegovog programa, a preko ni jednog brosvera(dolphine, Opera...) nije ucitavao Flash animacija na web stranicama, cak ni YT. Kasnije sam skinuo sa interneta "Adobe_Flash_Player_11.1.111.6.apk" i instalirao i sve je bilo ok. Uvjek je otvarao stranice u full, sve je radilo kako treba. Instalacijom roma(4.1.2) ne uspijevam instalacijom navedenog apk da rijesim problem kao ranije. To je jedino sto sam nao da uradim za Flash animacije.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Гугл је укинуо подршку за флеш од верзије 4.1 па надаље.
Не знам сда ли је ово могуће решити простом инсталацијом adobe flash апликације. А да, ову апликацију, као што вероватно знаш и сам, не можеш више наћи на маркету ако имаш верзију андроида 4.1
Не знам сда ли је ово могуће решити простом инсталацијом adobe flash апликације. А да, ову апликацију, као што вероватно знаш и сам, не можеш више наћи на маркету ако имаш верзију андроида 4.1
ex ivan87
Imam ja tu aplikaciju na kompjuteru. I kad sam imao 4.0.4 ICS instalirao bih aplikaciju i radio bi sve super.
Sad cu sve ponovo da instaliram jer nemam SD kartice a USB storage mi mi je nekako "writen protected" nemogu nista ubacit u njga. Sad cu lijepo USB storage SDFormatter-om da formatiram pa sve na novo. Najveci problem sto izgubim masu vremena instalacijom jedne po jedne aplikacije, i njihovo podesavanje.
Sad cu sve ponovo da instaliram jer nemam SD kartice a USB storage mi mi je nekako "writen protected" nemogu nista ubacit u njga. Sad cu lijepo USB storage SDFormatter-om da formatiram pa sve na novo. Najveci problem sto izgubim masu vremena instalacijom jedne po jedne aplikacije, i njihovo podesavanje.
Poslednja izmena od wave u Pon, 17. Dec 2012. 20:16, izmenjeno 1 put ukupno.