Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Zoreli,
Imam neki problem sa slanjem poruka.
Sta se tacno radi sa onim updatesupersu fajlom? Preko recovery se apdejutuje ili?
Takodje mi sad nista nije jasno za model i bootloader, ja sam mislio da se flesuju oni koje si dao ovde, oni apdejtovani (kad se prelazi sa kitkata na lollipop)
Takodje kako se preko odina flesuje openrecovery? Ap opcija?
Imam neki problem sa slanjem poruka.
Sta se tacno radi sa onim updatesupersu fajlom? Preko recovery se apdejutuje ili?
Takodje mi sad nista nije jasno za model i bootloader, ja sam mislio da se flesuju oni koje si dao ovde, oni apdejtovani (kad se prelazi sa kitkata na lollipop)
Takodje kako se preko odina flesuje openrecovery? Ap opcija?
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
SuperSu se flešuje iz rekoverija
modem / bootloader / persist - obavezno flešovanje prilikom prelaska sa KK na LP
TWRP se flešuje preko Odina - AP (onaj što sam okačio link - a postoji i zip koji se flešuje iz custom recoverija ... bitno da je nova verzija)
modem / bootloader / persist - obavezno flešovanje prilikom prelaska sa KK na LP
TWRP se flešuje preko Odina - AP (onaj što sam okačio link - a postoji i zip koji se flešuje iz custom recoverija ... bitno da je nova verzija)
16 godina na forumu MOBILNISVET
Zoreli,
Uspeo sam... Bas je brz i lep.
imam pitanje, s obzirom da xposed nema za lollipop, pretpostavljam da je greenify ogranicen, ili ima neko resenje?
Najvise pitam zbog one cutoff opcije u greenify (uspavljivanje fejsbuka)
Takodje, na sta tacno mislis kad kazes da si ubacio note 4 button layouts? Sta je u pitanju? I kako da izvedem to?
---------------------------------------

S-view meni je izmenjen dosta u odnosu na kitkat, prijatno sam iznenadjen, pogotovo mi se dopadaju ovi stilski satovi, kojih ranije nije bilo.
Uspeo sam... Bas je brz i lep.
imam pitanje, s obzirom da xposed nema za lollipop, pretpostavljam da je greenify ogranicen, ili ima neko resenje?
Najvise pitam zbog one cutoff opcije u greenify (uspavljivanje fejsbuka)
Takodje, na sta tacno mislis kad kazes da si ubacio note 4 button layouts? Sta je u pitanju? I kako da izvedem to?

---------------------------------------

S-view meni je izmenjen dosta u odnosu na kitkat, prijatno sam iznenadjen, pogotovo mi se dopadaju ovi stilski satovi, kojih ranije nije bilo.
- zoreli
- Moderator
drom, e odlično.
Greenify ima samo ROOT opciju (nema Burst) ali ja sam kupio donate verziju gde možeš da uspavaš i sistemske aplikacije - Ja sam uspavao nekoliko Samsungovih i efekat je odličan (video si trajanje baterije)
Kombinaciju tastera sam stavio kao na S5 / Note 4 (sa root explorerom zameniš u system/framework android.policy.jar
i u system/usr/keylayout Generic.kl i daš permission kao kod ostališ aplikacija (opcija u root exploreru)
keylayout.rar : http://www51.zippyshare.com/v/yWTBHTZK/file.html
Note 4 Weather: http://www51.zippyshare.com/v/NWEQL30R/file.html
Isto tako zameniš fajlove od weather sa root explorerom (system/app) i daš isti permission kao kod ostalih app , posle toga odeš u podešavanja / aplikacije i obrišeš keš i podatke od vremena i unified deamon .
Ako hoćeš wallpapers od Note 4 isto to uradi sa wallpaper picker i wallpaper cropper (zameniš u system/priv app) i daš permission kao kod ostalih app
WallpaperPicker&Cropper.rar: http://www51.zippyshare.com/v/5DtREg6B/file.html
na kraju svega ugasiš telefon , uđeš u TWRP Recovery i wipe cash i dalvick ... reboot .
Gotovo - imaš Note 4 .
Greenify ima samo ROOT opciju (nema Burst) ali ja sam kupio donate verziju gde možeš da uspavaš i sistemske aplikacije - Ja sam uspavao nekoliko Samsungovih i efekat je odličan (video si trajanje baterije)
Kombinaciju tastera sam stavio kao na S5 / Note 4 (sa root explorerom zameniš u system/framework android.policy.jar
i u system/usr/keylayout Generic.kl i daš permission kao kod ostališ aplikacija (opcija u root exploreru)
keylayout.rar : http://www51.zippyshare.com/v/yWTBHTZK/file.html
Note 4 Weather: http://www51.zippyshare.com/v/NWEQL30R/file.html
Isto tako zameniš fajlove od weather sa root explorerom (system/app) i daš isti permission kao kod ostalih app , posle toga odeš u podešavanja / aplikacije i obrišeš keš i podatke od vremena i unified deamon .
Ako hoćeš wallpapers od Note 4 isto to uradi sa wallpaper picker i wallpaper cropper (zameniš u system/priv app) i daš permission kao kod ostalih app
WallpaperPicker&Cropper.rar: http://www51.zippyshare.com/v/5DtREg6B/file.html
na kraju svega ugasiš telefon , uđeš u TWRP Recovery i wipe cash i dalvick ... reboot .
Gotovo - imaš Note 4 .

Ok.
Hajde mi malo detaljnije opisi sta si tacno uradio sa greenify, koje samsungove app si uspavao.
I da li ima neka narodna verzija, "free"?
Ovo sa zamenom fajlova i permisijama mi uopste nije jasno, ne znam kako to da izvedem tacno, nisam najbolje shvatio.
Hajde mi malo detaljnije opisi sta si tacno uradio sa greenify, koje samsungove app si uspavao.
I da li ima neka narodna verzija, "free"?

Ovo sa zamenom fajlova i permisijama mi uopste nije jasno, ne znam kako to da izvedem tacno, nisam najbolje shvatio.
Poslednja izmena od drom u Uto, 24. Feb 2015. 09:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Jel ne postoji xposed za lizalicu, naleteo sam na par postova o tome na ovom forumu a i na xda je pisaono, e sad o čemu se tu radi nisam ništa detaljno gledao..
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Postoji xposed za lizalicu
Developer greenify-a treba da update-uje aplikaciju

Developer greenify-a treba da update-uje aplikaciju

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
dobar dan,
imam problen sa note 3 9005, koristi kitket 4.4
unazad 5-6 dana potroslia se baterija i kada sam ga na napunio i upali telefon se pokrenuo u safe modu.
gasi pali gasi pali, nije pomoglo, vratio sam ga na fabricko podevanje, ali i dalje je u safe modu.
Da i neko zna resenje, sa tim sto ne bih mijenjao softver zbog garancije
imam problen sa note 3 9005, koristi kitket 4.4
unazad 5-6 dana potroslia se baterija i kada sam ga na napunio i upali telefon se pokrenuo u safe modu.
gasi pali gasi pali, nije pomoglo, vratio sam ga na fabricko podevanje, ali i dalje je u safe modu.
Da i neko zna resenje, sa tim sto ne bih mijenjao softver zbog garancije
- zoreli
- Moderator
Perisa, napuni bateriju i flešni oficijelni softver , posle uradi wipe / reset iz fabričkog rekoverija .
drom, Jesu ovo noviteti na S Coveru dobijeni sa 5.0.1 ili sa 5.0? Mislim na ovaj stilski sat pre svega? Ja imam ovu futrolu za S5,ali nema nikakvih dodatnih opcija za S view prozorcic na 5.0... Mozda bude na 5.0.1... :/
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Da li ja 5.0 rade ove kopije ovih S Covera? Pošto na 4.4.2 nisu imali nikakvu funkciju. 

Pele90,
Imam original s view, i lollipop 5.0.
Imam original s view, i lollipop 5.0.
- zoreli
- Moderator
[ROM]AryaMod V4.0 TW | Lollipop [25 Feb 2015]
https://mega.co.nz/#!eNlEiRrZ!wsvdqjt6m ... ah9CRFENDw
https://mega.co.nz/#!eNlEiRrZ!wsvdqjt6m ... ah9CRFENDw
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Zoreli, sta si sve tacno od systemskih aplikacija uspavao?
Note IV N9100 dual
- zoreli
- Moderator
toda81, Greenify (uspavao) : galaxy apps / google mehanizam za.... / kamera, kalkulator/ samsung account / samsung galaxy apps / samsung plaćanje / video/ video player/ video klipovi / youtube / disk / google + /
hangouts ...(Google apps: muzika , novinarnica, igre ...) - zamrzao sa TB.
hangouts ...(Google apps: muzika , novinarnica, igre ...) - zamrzao sa TB.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Zoreli, hvala na odgovoru. Ociglwdno sam i ja slicno uradio, tj. ja sam najveci deo tih app obrisao
a ostatak sam zamrzao

Note IV N9100 dual
drom, znam da imas to... I ja imam original S view i 5.0 ali na Galaxy S5,ne na Note 3...Ja na S5 nemam ovaj stislski sat,pa zato pitam. 

xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Šta uradi zoreli. Bravo majstore 

Pele90,
Kad necete da slusate! Note je note
Zaista ne znam sta da ti kazem, s5 nisam koristio, pogotovo ne sa s view, obrati se tamo u temi za taj model...
Kad necete da slusate! Note je note

Zaista ne znam sta da ti kazem, s5 nisam koristio, pogotovo ne sa s view, obrati se tamo u temi za taj model...
- zoreli
- Moderator
Baraba , na šta konkretno misliš ?