Leeloo napisao:Pozdrav svima, obećala sam da ću javiti šta se dešava.
Prošlo je dva i po dana dana od brisanja najnovijeg Vibera kao što ste mi objasnili u prethodnim porukama i instalacije stare verzije Vibera i od tada, moj telefon Samsung Galaxy S5 nema više problem poznat kao "mm-qcamera-daemon" i potpuno normalno funkcioniše [emoji38]
Nema pregrevanja i kamera normalno radi.... pu,pu,pu (za svaki slučaj)

))))
Hvala puno svima na pomoći!

Da kazem i ja nesto u vezi tog procesa i bug-a koji se javlja mm qcameea deamon. Dosta sam cackao i mucio me taj problem i saznao sam sta je greska i gde se javlja
Nazalost nije u viberu, viber zna da bude okidac toga, ali i druge apk koje koriste kameru i imaju pristup istoj. Skype, instagram...
Problem se javlja kod uredjaja koji koriste qualcomm SoC ( nexus 5, s5...). Na toj relaciji Android OS - qualcomm postoji problem koji kako vidim ni Samsung ne moze (nije da nece) da resi. Od 4.4.2 verzije skocio sam na 5.0 jer sam procitao da se na njoj ne javlja problem ali... ne lezi vraze Android nije resio nista. Vratio sam fon na 4.4.2 jer mi je lepsa tamnija pozadina od one plave lollipopove. Problem se ponovo naravno javlja s vremena na vreme,postovao sam i ovde i trazio odgovor. I na nekim stranim sajtovima svi kazu (viber, skype itd) medjutim igrom slucaja sam naleteo ne mogu da se setim tacno gde i na kom sajtu. Programer koji se predstavio kao developer za android apk objasnjava situaciju. Na fb sam nasao tekst koji je covek izbacio kako se zali samsung podrsci, ali ovi kao konji osim hard reseta ne znaju da ga posavetuju nista drugo. Dakle treba se zaliti qualcomm-u, ne samsungu, lg-u ili nekom trecem. Naravno od toga nema nista, jer bi takav proces znacio povracaj svih telefona sa odredjenim qualcomm chipovima. Google pokusava da ispravi stvar preko koda ali bezuspesno. Moracemo da vodimo racuna o tome dosta jbga.
Kada sam izbrisao viber instagram mi je pravio problem. Pa cak i Go launcher. Tako da drzim svaku verziju apk u poslednjem update-u, problem mi se nije pojavio vec 10 dana sve do juce. Tako da nema pravila za taj viber. Videćeš i sama. Pozdrav