Samsung I5700 Galaxy Spica
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
Evil_Zo, problem pucketanja zvuka se dobije sa root-om. sada rade na novom kernelu da isprave taj problem.
bestboy, meni se nezuri da predjem na froyo. imacu ovaj telefon 2 godine. neka oni to usavrse pa cu onda da probam.
nemogu svake nedelje da flesujem tel, sada radi odlicno.
malo mi je komplikovan Samdroid.Net Recovery. jednostavniji je bio sa LK2.08 kernelom. ovaj ima vise opcija, ali da li je to sve potrebno?
bestboy, meni se nezuri da predjem na froyo. imacu ovaj telefon 2 godine. neka oni to usavrse pa cu onda da probam.
nemogu svake nedelje da flesujem tel, sada radi odlicno.

malo mi je komplikovan Samdroid.Net Recovery. jednostavniji je bio sa LK2.08 kernelom. ovaj ima vise opcija, ali da li je to sve potrebno?
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
- wucinac
- Mobil poznavalac
sasabor, da li KIES prepoznaje spicu? ako prepoznaje sam bi rtebao da instalira drajvere koji nedostaju. trbalo bi da obelezis usb debugging.
kada udjes u download mod prvo sacekas da se instaliraju drajveri koji fale pa tek onda mozes nastaviti na upgrade fw-a.
kada udjes u download mod prvo sacekas da se instaliraju drajveri koji fale pa tek onda mozes nastaviti na upgrade fw-a.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
- wucinac
- Mobil poznavalac
sasabor,
www.pcaxe.com/forum/showthread.php?t=4106
procitaj ovaj forum. sve je lepo objasnjeno. jedan momak je imao isti prodlem pa je povratio tel sa tutom iz ove teme. procitaj temu pa ce ti biti sve jasnije
www.pcaxe.com/forum/showthread.php?t=4106
procitaj ovaj forum. sve je lepo objasnjeno. jedan momak je imao isti prodlem pa je povratio tel sa tutom iz ove teme. procitaj temu pa ce ti biti sve jasnije
ulazi u download mod ali ne mogu da nastavim flesovanje zakuca na pocetku asve sam pogasio kao u uputstvu a studio nece da mi se instalira na windows 7.A gde se ulazi u taj recoveri u studiju,nemam tu opciju?
Poslednja izmena od sasabor u Sub, 20. Nov 2010. 00:47, izmenjeno 1 put ukupno.
Cim ti moze uci u download mode mozes da vratis ili updateujes software preko pc studio ili odina-ne brini se, samo probaj sa racunara koji ima npr win xp. Garancija za to ne bi trebala da se gubi-pogotovo ako si uzeo u mts-lupi npr da ti je ponudio da update software na pc studio i da je zapucao, a oni bi trebali dzabe da ti stave 2.1, samo pitanje koliko ces cekati to-mozda 10min, a mozda i par dana, ato bolje probaj sam sa drugog kompa.
btw. meni u mts kada sam ga uzeo su rekli da smem sam raditi update softwarea, tako da ne brini.
btw. meni u mts kada sam ga uzeo su rekli da smem sam raditi update softwarea, tako da ne brini.
Cek malo, posto ti ulazi u download mode - jesi probao 3. post na ovoj temi:
http://www.pcaxe.com/forum/showpost.php ... ostcount=3
Imaj na umu ako imas bilo sta prikljuceno na usb da te moze zezati (cak i mis).
http://www.pcaxe.com/forum/showpost.php ... ostcount=3
Imaj na umu ako imas bilo sta prikljuceno na usb da te moze zezati (cak i mis).