Samsung I5700 Galaxy Spica

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Ja sa fabriclim update-om na 2.1 uradjenim preko PC Studia nemam nikakav problem sa zvucnikom i tim pucketanjem (telefon nije rutovan).

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

wucinac
Изгледа мало параноично на 1% :lol:
Ваљда и хоће, него ме буни то развијање за еклер а сви хоће да пређу на фројо.

Evil_Zo
Ниси приметио, израженије је на слушалицама...
Слобода или смрт

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

Evil_Zo, problem pucketanja zvuka se dobije sa root-om. sada rade na novom kernelu da isprave taj problem.

bestboy, meni se nezuri da predjem na froyo. imacu ovaj telefon 2 godine. neka oni to usavrse pa cu onda da probam.
nemogu svake nedelje da flesujem tel, sada radi odlicno. :)

malo mi je komplikovan Samdroid.Net Recovery. jednostavniji je bio sa LK2.08 kernelom. ovaj ima vise opcija, ali da li je to sve potrebno?
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Има више опција, оне најважније су пребачене у први мени а други су проширени.
Добра је она могућност да са било код дела картице можеш да примениш зип фајл.
Слобода или смрт

sasabor
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 08. Mar 2010. 18:47

Post od sasabor »

zna li neko kako da instaliram drajvera za samsung na windows 7,nikako nece.Instalirao sam studio i kies i opet nece

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

sasabor, da li KIES prepoznaje spicu? ako prepoznaje sam bi rtebao da instalira drajvere koji nedostaju. trbalo bi da obelezis usb debugging.

kada udjes u download mod prvo sacekas da se instaliraju drajveri koji fale pa tek onda mozes nastaviti na upgrade fw-a.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

sasabor
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od sasabor »

ne prepoznaje mi spicu,krene da instalira drajvere i pise failed.Sta je ovo ja ne znam,tattoo sam rutovao ko od sale ovde drajveri zezaju

sasabor
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od sasabor »

krenem da flesujem spicu i stane ovde 1> odin mode.. check plcatform verification.I nece dalje,vec 4 put.Sta da radim?

sasabor
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od sasabor »

ljudi pomagajte telefon nece da se upali stoji znak uzvika i kom na ekranu.Sta da radim?Nemam ga ni 2 dana pomagajte kako da ga povratim

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

sasabor,
www.pcaxe.com/forum/showthread.php?t=4106

procitaj ovaj forum. sve je lepo objasnjeno. jedan momak je imao isti prodlem pa je povratio tel sa tutom iz ove teme. procitaj temu pa ce ti biti sve jasnije

sasabor
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od sasabor »

po tome sam i radio ali nekoliko puta je zaglavio i onda vise nece da se upali.Pali se ali stoji znak uzvika.Zna li neko o cemu se radi?Pomagajte

n1tr0
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 23. Jun 2008. 10:50

Post od n1tr0 »

Probaj da ga izgasis, prikjuci ga na komp, upali pc studio, drzi dugme za smanjivanje tona, dugme za kameru i dugme za paljenje. Trebao bi da udje u recovery ili download mode. U pc studio idi na recovery i probaj da ga povratis.

n1tr0
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od n1tr0 »

Ljudi ja sam instalirao flash 10.1 za 2.1 - nasao na netu. Restartovao sam telefon, ukljuceni su pluginovi, ali ovaj androidov browser nece da prikaze flash sadrzaj. Ima neko kakvu ideju?

sasabor
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od sasabor »

ulazi u download mod ali ne mogu da nastavim flesovanje zakuca na pocetku asve sam pogasio kao u uputstvu a studio nece da mi se instalira na windows 7.A gde se ulazi u taj recoveri u studiju,nemam tu opciju?
Poslednja izmena od sasabor u Sub, 20. Nov 2010. 00:47, izmenjeno 1 put ukupno.

n1tr0
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od n1tr0 »

Onda odradi to sa nekog drugog kompa, jer ako ti driver ne radi onda ni ne mozes flashovati telefon.

sasabor
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od sasabor »

Ako ne uspem ni tad sta da radim,da li da ga nosim u servis?Pitace me sta sam radio,da ne izgubim garanciju?

n1tr0
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od n1tr0 »

Cim ti moze uci u download mode mozes da vratis ili updateujes software preko pc studio ili odina-ne brini se, samo probaj sa racunara koji ima npr win xp. Garancija za to ne bi trebala da se gubi-pogotovo ako si uzeo u mts-lupi npr da ti je ponudio da update software na pc studio i da je zapucao, a oni bi trebali dzabe da ti stave 2.1, samo pitanje koliko ces cekati to-mozda 10min, a mozda i par dana, ato bolje probaj sam sa drugog kompa.

btw. meni u mts kada sam ga uzeo su rekli da smem sam raditi update softwarea, tako da ne brini.

sasabor
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od sasabor »

nece pc studio da mi prepozna telefon kada je u dovnload modu a drejaveri su mi svi instalirani.Probacu na win xp da vidim kako ce

n1tr0
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od n1tr0 »

Cek malo, posto ti ulazi u download mode - jesi probao 3. post na ovoj temi:
http://www.pcaxe.com/forum/showpost.php ... ostcount=3
Imaj na umu ako imas bilo sta prikljuceno na usb da te moze zezati (cak i mis).

sasabor
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od sasabor »

jesam probao sam par puta ali krene i stane nece dalje,stoji i po 20 min.Probao sam i na drugi komp isto nece.Jedino mi ostaje da probam na xp

Odgovori