Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Re: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910S / SM-N910C )

Post od Drakenzen »

Onda sam ja pogresio. Mea culpa. Inace sad mi se javio drugar iz USA kaze da kod njih na paketu kosta 680e... Izgleda da od skorije kupovine nema nista... :oops:

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Kako ona olovka radi ,smrzao zam se ,pa ova na Note 3 je b....a i to totalna
Kupio me olovcicom ,ostalo manje vise klasika ,ali olovka auuuuuuu......
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Kako radi olovka? Podeli iskustva i zapazanja sa nama ostalima :roll:

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Post od xxdulexx »

Radi bas kao sto je reklamiraju, dosta je osetljivija. :)
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

krle2727
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 29. Jan 2014. 09:20
:: note 3

Post od krle2727 »

Ljudi,ja sam juce bio u Telenoru sa namerom da iscackam N4....prvi utisak je...razocaravajuci..beli model je bio istaknut,doduse jeste bila ona demo varijanta ali do sad se nisu razlikovali original i demo model...nije mi se svideo poklopac,tako mi je neverovatno los,plastican bas bas..nije kao na N3 bar malo lepse deluje u ruci...i to sa ekranom gde je malo po meni cudno zaobljen i kao na nekim nokijma "ispupcen"..ne znam kako bih to rekao...nije mi se bas svidelo...mozda mi je samo prvi utisak los,ovde kod mene u Telenoru nisu imali ni jedan primerak N4 osim ovog demo modela, tako da nisam mogao da bas sa sigurnoscu potvrdim sve i za original model ali ovo mi se na prvi pogled bas i nije svidelo... :dry: :uhuh:

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Porasla prodaja, prihodi u žestokom minusu.
http://www.phonearena.com/news/Samsung- ... wn_id62309

Huntelaar
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 30. Okt 2014. 11:04
:: Note 4

Post od Huntelaar »

Stigao Note 4! :D
Telefon je ekstra, imao sam Galaxy S4 pre njega, stvarno ne mogu da se porede.
Samo jos malo da se naviknem na velicinu.. :roll:
Odusevljen sam trajanjem baterije, juce skoro 7 sati ukljucen ekran, i izgurao je 24h rada..
Telenor standardno lopovska firma, iako mi je potvrdjeno da sam narucio medju prvih 50 i da dobijam tablet na poklon, danas su se ipak predomislili i od tableta nema nista.
A telefon sam narucio pola sata posto se pojavio na sajtu Telenora..
Ali, ko jos tim lopuzama veruje, neki njihov sefic odeljenja ce da dobije moj tablet i to je to.. Neka mu je sa srecom :lol:

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

"THE HARSH COMPETITION WAS THE MAIN REASON FOR SAMSUNG'S DISAPPOINTING SALES." - eto odgovora. a zasto je tako? ovogodisnji Samsungovi modeli su izgubili onaj "wow effect" koji su imali poslednjih godina. meni se licno jako svidja N4, ali svi ostali su minimalno zanimljiviji od svojih prethodnika, bar meni. istovremeno, konkurencija je uradila "domaci zadatak", pa se sad moze naci mnogo telefona drugih kompanija koji u svojoj klasi nude specifikacije kao i Samsungovi telefoni, ali po nizim cenama.
ja sam ovo predvideo jos prosle godine kad je izasao N3, i izgleda da nisam mnogo pogresio. imam utisak da ce Samsung biti na celu jos godinu ili dve, i onda ce poceti polako da tone, a na njegovo mesto ce verovatno doci Epl i Ajfon koji, uprkos svoj halabuci oko savijanja, izgleda belezi odlicnu prodaju. :cry:

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Mislim da nisi u pravu,android i wp i dalje beleze rast kao operativni sistemi,samim tim Apple odpada kao neko ko ce napraviti neki bitan pomak
Samim tim sto gore navedeni operativni sistemi beleze napredak ocekivati je da recimo firme poput Lenova,Huawei,LG,Xiaomi pokupe deo kolaca,mada oni polako uzimaju i od Apple deo trzista
Ne treba zaboraviti ni WP koji polako ali sigurno se penje
Zasto ,pa zbog nizih cena i zaista sve boljih uredjaja
Tako da prica o tome kako ce Apple preuzeti trziste ne pije vodu ali ni u kakvim kombinacijama

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

kvaka33, u sustini se potpuno slazem sa tobom, ali uz jednu razliku: nisam govorio od dominaciji OS-a protiv Os-a, vec o tome koja ce firma biti "najjaci igrac" na trzistu mobilnih telefona za par godina. koliko znam, Epl je vec neko vreme drugi, odmah iza Samsunga, a Samsung, bojim se, nece jos dugo biti u stanju da svojim portfoliom zadrzi prvo mesto. ako se to desi (a verovatno 'oce), onda ce se procenat zastupljenosti kompanija na Android trzistu prilicno ujednaciti, sta ce biti sa WP-om, to samo Bog i Majkrosoft znaju :wink:, a u vezi sa Blekberijem iskreno nemam formirano misljenje - mozda ce opstati, mozda i nece (Fajerfoks OS ne vredi ni pominjati). i u takvoj situaciji, po sili zakona trzista, Epl ce isplivati kao prva kompanija, sa najvecim procentom u podeli trzista na globalnom nivou.
inace, kako ne bi bilo zabune, nisam ljubitelj jednog OS-a a mrzitelj drugog, niti preferiram jednu marku telefona u odnosu na drugu. dugo godina koristim WP i njime sam vrlo zadovoljan (mada ima mnogo mesta za poboljsanja), koristio sam nekoliko Androida, par Nokijinih Simbijana, ali nijedan Ajfon duze od nekoliko dana.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Preuzece deo koji se tice flagship modela.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

inace, kad je prosle godine izasao N3, smatrao sam ga jednim od najbojih telefona - ako ne i najboljim - koji je covecanstvo ikad videlo, a N4 je sigurno kudikamo bolji od njega i veoma mi se dopada, ali Samsung, pored nekoliko izuzetnih modela, ima i gomilu prosecnih, koji nisu nimalo jeftini u odnosu na konkurenciju. zato ce, za par godina, morati da smanji broj telefona u ponudi, da spusta cene, i samim tim ce im zarada prilicno opasti u odnosu na ovih poslednjih nekoliko "zlatnih" godina.

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od xxdulexx »

Huntelaar, ja kad sam uzimao s5 dobio sam poklon zvucnik. :P

krle2727, ti ili nisi gledao Note 4, ili te je nesto drugo jako iznerviralo pa zato imas takav utisak.

Mene koji imam s5 i dosta kontakta sa Note 3 je Note 4 odusevio.

A to sto se tice pada profita ne brini te se, opet imaju veci profit od HTC+LG+Sony, tako da mi ih i nije bas zao.

krle2727
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 29. Jan 2014. 09:20
:: note 3

Post od krle2727 »

xxdulexx, pa nije me nista iznerviralo,imam skroz pozitivno misljenje o Note seriji, svaki mi ima posebnu car..al gledam za sad trenutno ne prelazi mi se sa svog N3 na N4..kazem,ono je bio demo model, mozda original ima nesto drugacije ..ne znam..ali taj poklopac na takvu zverinu od tel..sa alu.ramom bas mi nekako nije leglo u ruci...vreme ce pokazati,mozda u skorije vreme predjem i ja na N4...

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

- Tata, tata, kad ces da mi kupis N4?
- Kad izadje N7, sine.
:lol: :lol: :lol:

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Danas sam cackao N4 u Samsungovoj radnji na Uscu. Bila je izlozena i olovcica. Prvo sto me je bas odusevilo je ekran. I ekran na mojoj 1520 je vrhunski, ali Samsung mu je bas dao po gasu ovaj put. Olovcica je super, skoro sam drndao jednu sa Note 1 od drugara i to je nebo i zemlja.
Veliki plus za izradu ovaj put od mene, onaj metalni ram mu nekako daje na cvrstini i oseca se da je u pitanju telefon, a ne plasticna igracka.
Nokia Lumia 1520

danil80
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 15. Sep 2014. 17:30
Kontakt:

Post od danil80 »

Evo, i ja sam juče postao vlasnik Note 4. Kupio sam ga na oglas, 650€ sa Vip mreže. Prvi utisci su sjajni, kamera je nestvarno dobra, a olovka, iako sam mislio "koji će mi" je toliko dobro urađena da samo nju koristim. Onaj prvi loš utisak od ponedeljka, kad sam ga prvi put uzeo u ruku u Ušću je prosto nestao. Mislim, dosta smeta ono sranje sa kojim vežu telefon, i totalno je drugačiji osećaj kad ga imate slobodnog u ruci. Bateriju sam napunio pred spavanje, od 1:30 do 8:00 je potrošio nekih 15% na stand by, a evo sad posle ukupno 10h od punjenja je na 62%..ne verujem da će izdržati baš dan bez punjenja. Ekran je takođe sjajan, još nisam gledao neki 2k film, ali cu objaviti utiske. Zvuk je isti kao na S4. I da, ona health aplikacija razbija, sa merenjem svega i svačega :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Čestitam druže! Kada se kupi ovakva aždaja od telefona tu nema greške i nema potrebe zamarati se nekim pojedinostima koje bi kvarile opšti utisak da se radi o trenutno možda najjačem modelu sa najboljim penkalom ;)
Note IV N9100 dual

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od xxdulexx »

toda81, mozda? :P
Definitivno najboljem uredjaju. :P

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Cestitam odlican uredjaj

Odgovori