Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Drugari, molio bi za pomoć...
Imam note3 9005 lite verziju i imam problema sa signalom problemi su od prvog dana slabiji signal prebacuje 2g 3g pa onda brljavi cesto ostanem bez signala na nekim mestima gde je on i generalno los. Nadao sam se da ce se situacija popraviti kad stigne update 5.0 mada je situacija ista jel ima neki rom koji bi mogao da se instalira da bi se prevazisao taj problem. To vec pocinje opasno da me smara a dopada mi se telefon i ne bi da ga menjam
Isti problem imam i ja sa note3, kupio sam ga pre par dana i ima slabiji signal u poredjenu sa drugim tel bilo android ili obicnim tel...verovatno note ima prijemnik koji je manje osetljiv.... jer lg k100 od 5e ima jaci signal od njega....
Zašto ne naručiš preko ebay? Sigurno je jeftinije nego u bilo kojoj radnji kod nas. Jedino ako ti je hitno pa ne možeš da čekaš 2-3 nedelje na dostavu.
Nemas nigde u NS-u da uzmes original Spigen Neo Hybrid. Zapravo, jedino ako neko od preprodavaca sa KP prodaje, sve ostalo su kopije i vise stete (grebu telefon) nego sto ga stite.
Uzivo je jako elegantna zastita, ali se meni ne svidja jer je taj bumoer plastican i klizi pod prstima.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.