Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59
Zveckanje se cuje tek kada se telefon malo postenije protrese, i kao da dolazi iz kamere (mozda socivo nije dobro pricvrsceno ili blic). Milsio sam da idem da reklamiram, ali sam uzeo telefon u Telenuru u Novom Sadu, pa me mrzi da cekam 2 nedelje dok ga oni posalju za BG i vrate. :/
Zanimalo me samo da li je to neki veci kvar ili nesto.
maverick88, ja koristim Dolphin Browser HD super radi. Igra Asphalt 6 HD na samsung apps je free. A navigacija, ja sam moji skinuo sam rapid serbia, i super radi. MX Video player, za sada mi je pustio svaki film, nadam se da ce tko i ostati.
Zanimalo me samo da li je to neki veci kvar ili nesto.
maverick88, ja koristim Dolphin Browser HD super radi. Igra Asphalt 6 HD na samsung apps je free. A navigacija, ja sam moji skinuo sam rapid serbia, i super radi. MX Video player, za sada mi je pustio svaki film, nadam se da ce tko i ostati.
Иди на Андроид Маркет преко рачунара (прегледније је) и лепо погледаш све игрице. Најчешће оне које се плаћају имаш и у бесплатном облику са рекламама. Испробаш колико год желиш различитих и изабереш. Handygames, Gameloft и сл.maverick88 napisao:Ae preporucite neku igricu
Poslednja izmena od cgmiki u Uto, 15. Nov 2011. 00:52, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Redovni učesnik
- zorroz1969
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 30. Nov 2010. 13:28
-
- Redovni učesnik
- zorroz1969
- Novajlija
maverick88, da da, isti problem!! Lik od kog sam ga pazario pokusao da me ubedi da je tako nizak nivo wifi sasvim ok (??!!) Sreca, vratio ga je dobavljacu u SU, sutra dobijam novi primerak pa javljam rezultate.
Najgore mi je sto ne znam da li je do firmwera ili je nedaj boze hardwerski problem. Pozivam i druge da se jave ako imaju ovaj problem. Ohrabruje cinjenica da na forumu za sada jedino maverick i ja imamo taj problem
Najgore mi je sto ne znam da li je do firmwera ili je nedaj boze hardwerski problem. Pozivam i druge da se jave ako imaju ovaj problem. Ohrabruje cinjenica da na forumu za sada jedino maverick i ja imamo taj problem
- zorroz1969
- Novajlija
- zorroz1969
- Novajlija
- zorroz1969
- Novajlija
lesa0208, hmmm... nece biti... na laptopu, netbooku, samsungu galaxy 5800, SG1, signal je 99% vremena ma maximumu (u sobi pored rutera). A kod SG2 cim se odmaknem na to isto mesto - pada na mimimum, znaci ili tackica ili jedna crta
Desavalo mi se i da se u sred downloada prekine veza, verovatno usled preslabog signala

Desavalo mi se i da se u sred downloada prekine veza, verovatno usled preslabog signala

-
- Redovni učesnik