Samsung Galaxy Note 5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 24. Nov 2015. 22:09
- :: samsung note 3
- :: samsung note 4
Re: Samsung Galaxy Note 5
a da li znas za koje je trziste bio i da li kada ga mi ovdje koristimo moze da primi update ??? moze li se provjeriti jos nekako je sumljam da daju da se pali tel oni svi kazu zapakovan i nov full pack i tako to ?
EDIT:
hvala filip11314 a moze li se jos nekako proveriti i da li ce prodavac dati da se pali tel ? A sta mislis odakle ih nabavljaju i da li ovdje kada ga mi koristimo mozemo primiti update ? hvalaaaa
EDIT:
hvala filip11314 a moze li se jos nekako proveriti i da li ce prodavac dati da se pali tel ? A sta mislis odakle ih nabavljaju i da li ovdje kada ga mi koristimo mozemo primiti update ? hvalaaaa
Poslednja izmena od Ninolina u Sre, 25. Nov 2015. 02:33, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim vec koristi opciju Izmeni.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim vec koristi opciju Izmeni.
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
U telekoplus proveriš naravno telefon. Tako je moj drug uradio. Pa svi dobijaju update naredne 2 godine, nema šta da brineš. Traži na kupujemprodajem prodavce sa najviše pozitivnih i nema problema, mada tu nema šta da se proverava, telefoni su u vakuum-u. Jedino možeš polovne (uglavno 1 dan stari telefoni) da proveriš jer su već korišćeni, tj. provereni. Oznaka je N920 ako se ne varam.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
Ljudi razmisljao sam da cekam kraj januara i da vidim da li ce samsung pustiti u prodaju Note 5 ali sam izgubio strpljenje i sada hocu da kupim Note 5 za azijsko trziste ,to je ustvari potpuno isto bar ja tako mislim Azija Evropa Note 5 je Note 5 prodavao se u Vijetnamu ili u Svedskoj ,,,,,E sada interesuje me boja da li da uzmem crni ili onaj sivi ,,posto sam cuo da tragovi prstiju ostaju na zlatnom i sivom da li moze neko da mi kaze kakva je situacija sa crnom bojom
Forever !!!
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Taj "crni" zapravo i nije crn, već teget. Bolje pogledaj beli ili titanium silver (taj retko gde može da se nađe). Čak je i na zlatnoj ne ostaju toliko tragovi koliko na "crnoj" boji.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
kocapro najvažnije ti je da podržava naše frekvencije zbog mreže. Ostalo mislim da je sve isto (hardver).
Crna je apsolutno najgora po pitanju otisaka. Bez obzira na materijal i telefon.
Ja bih možda najpre sivi. Beli mi je onako, bezveze ali svakako bolji od crnog po pitanju otisaka.
Crna je apsolutno najgora po pitanju otisaka. Bez obzira na materijal i telefon.
Ja bih možda najpre sivi. Beli mi je onako, bezveze ali svakako bolji od crnog po pitanju otisaka.
Black saphire je nekako najelegantniji a onaj sivi ne mogu nigde da nadjem bas je redak ,ali najverovatnije da cu uzeti crni i onda cu preko ebay da narucim onu originalnu futrolu s view cover 

Forever !!!
Imaš titanium silver na KP
http://www.kupujemprodajem.com/Galaxy-N ... d=52661458
http://www.kupujemprodajem.com/Galaxy-N ... d=52661458
Cuo sam se sa tim likom nema ih vise ,,,,,prodao sve,,,,bas je tesko naci u sivoj boji ,,taj sivi i najlepse izgleda
Forever !!!
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Imaš ovde oglas na forumu u delu predviđenom za to, Gold Platinum 540e, razmišljam se, mada sam rekao da ću čekati sa zvaničnom garancijom.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Note 5 - Gold Platinum je po meni smartphon No1 ... u svakom pogledu . Nema dalje ... 
Ovo mi se svidelo iz recenzije (donji post) :
" Kupci Notea 5 u startu znaju šta žele i vode se filozofijom – samo najbolje je dovoljno dobro. "

Ovo mi se svidelo iz recenzije (donji post) :
" Kupci Notea 5 u startu znaju šta žele i vode se filozofijom – samo najbolje je dovoljno dobro. "
16 godina na forumu MOBILNISVET
- AndroMan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
- :: Galaxy Note 9 N960F
- :: BB Passport; N808PV
Samsung Galaxy Note 5 – Recenzija (mob.hr)
http://mob.hr/samsung-galaxy-note-5-recenzija/
Semplovi sa kamere u punoj rezoluciji:
https://app.box.com/s/o3q318kxrx6c9pejxyzn324msjbpf0jd
http://mob.hr/samsung-galaxy-note-5-recenzija/
Semplovi sa kamere u punoj rezoluciji:
https://app.box.com/s/o3q318kxrx6c9pejxyzn324msjbpf0jd
Nesto sam gledao malo po netu. Telefon izgleda vrhunski...
Razmisljam da sebe pocastim malo za predstojece praznike
Razmisljam da sebe pocastim malo za predstojece praznike

Ako neko sazna gde moze da se nabavi silver titanium nek mi napise na pp ,,,, 

Forever !!!
Narode da li je sigurno da ce se NOTE 5 u januaru pojaviti u evropi ,posto vidim po netu da je to pod velikim znakom pitanja moje misljenje iskreno je da ga uopste nece pustiti u evropi ne znam mozda gresim,,,,,posto uskoro hocu da ga kupim ali dvoumim se da li da sacekam taj evropski ili da kupim ovaj azijski i da li ce uopste biti neke razlike izmedju tog evropskog i azijskog tj. da li ce to biti potpuno isti telefoni ,,,,,,,,,,
Hvala unapred na odgovorima
Hvala unapred na odgovorima

Forever !!!
kocapro, kupuj azijski, ne znam sta cekas.
Sve je to isto na kraju.

• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Bitnije razlike nema. Hardver je isti i to je to.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Ja ipak verujem da će ga ponuditi u Evropi za dva-tri meseca...
Ovde pominu neke frekvencije a telefon odlicno radi na svim frekvencijama koristio se u Kini ili u Srbiji
Forever !!!
Pa pazi, high end telefoni nemaju problem sa tim. Zašto što većina ima sve frekvencije. Problem je kad neki jeftiniji telefon koji je pravljen za USA i njihove frekvencije dodje kod nas...