Samsung Galaxy S5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Samsung Galaxy S5
samsungs5, pa nadji drugi racunar ili trazi pass za Admina. To barem nije problem danas 

Pa ocu, znam, hvala ma pomoci drugari
za sad radi fino, fluidno, samo sto nema signal i otisak 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
samsungs5, pa ti fotkaj i slušaj muziku dok ne flešneš Modem i Bootloader

16 godina na forumu MOBILNISVET
Ja ovde ionako nemam sim karticu pa mi i to velika briga ^_^
EDIT:
Sve sam zavrsio samo me ovo buni, nemojte se smijati, zasto je model number sm-a800f? Sad kad ocu da trazim updejte na sammkbile trazim za s6 ovaj model ili s5 stari model g800f??
EDIT:
Sve sam zavrsio samo me ovo buni, nemojte se smijati, zasto je model number sm-a800f? Sad kad ocu da trazim updejte na sammkbile trazim za s6 ovaj model ili s5 stari model g800f??
Poslednja izmena od znemanja u Ned, 16. Avg 2015. 21:31, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni".
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni".
- zoreli
- Moderator
Hajde napiši korak po korak šta si sve uradio i okači ovde screen shoot (about phone) .
Znaci prva factory reset, onda ubacio ova sixperiance, nije htio da pokrene Wiz ugasio upalio, uso u rikoveri opet opalio factory reset i uspio da ga upalim. Mocas dovrsio ovo preko Odina...

Edit: ja sam instalirao ovu v5.1 verziju

Edit: ja sam instalirao ovu v5.1 verziju
- zoreli
- Moderator
samsungs5, sve je OK , tako i treba da izgleda
.

Pa za koji uredjaj da trazim apdejte ubuduce s6 ili s5 ? 
I za koji model
I ima li ko rjesenje kako da napravim da alarm zvoni ako postavim zvono na mute. Jer ovako samo vibrira...

I za koji model

I ima li ko rjesenje kako da napravim da alarm zvoni ako postavim zvono na mute. Jer ovako samo vibrira...
- zoreli
- Moderator
samsungs5, apdejt ćeš dobijati tako što ćeš na XDA pratiti temu o tom ROM-u i kad izađe nova verzija opet fleš.
A za alarm ti je rešenje u opciji "do not disturb - ne uznemiravaj" i tu podesi
A za alarm ti je rešenje u opciji "do not disturb - ne uznemiravaj" i tu podesi

Hvala za objasnjenje 
Ali alarma ne radi upalio ja ili izgasio ovaj disturbing ^_^
Edit: a mozda samo treba da upalim zvono i radice ^_^

Ali alarma ne radi upalio ja ili izgasio ovaj disturbing ^_^
Edit: a mozda samo treba da upalim zvono i radice ^_^
- zoreli
- Moderator
samsungs5, naravno uključi zvono i u opciji "ne uznemiravaj" podesi ko može da te zove , šalje sms ... itd , da zvoni alarm / posetnici.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ne znam sta da radim sa ovim mojim S5 Plus,jest zver od telefona,brzi je i od Z2 malo zbog S805 valjda.Samo me nervira sto nema dovoljno romova za njega(navikao na Z2 da isprobavam sve i svasta) a i kamera mu je odlicna.Ne vidim da bi mnogo dobio prelaskom na S6.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale moj neki savet je da sačuvaš ako možeš taj S5. Pusti romove, opusti se malo i koristi telefon kao običan korisnik sa malo većim podešavanjima
A već sam ti jednom rekao, a evo i opet ću, da pogledaš neki Android sa što boljom kamerom, za sada G4 tu vodi zbog manual moda.

A već sam ti jednom rekao, a evo i opet ću, da pogledaš neki Android sa što boljom kamerom, za sada G4 tu vodi zbog manual moda.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Sale_M moj savet ti je da zadržiš jos neko vreme S5 plus. U narednim mesecima Samsung će da izbaci update i pro mod camere sa S6 edge plus/Note 5 će doneti na S6/S6 edge, tada će još malo i cena s6 da spadne pa će to biti odlična kupovina.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Tako nesto i sam kontam,nervira me taj trend sto tanjih telefona i slabijih baterija,ali nesto se mora zrtvovati.Svidja mi se Z3+ ali ga nema i skup je,on ima pristojnu bateriju,mada kamera je pitanje kako li ce je srediti...
XIAOMI Mi 11 midnight grey
- Baraba
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Da ti nije jača verzija S5, rekao bih ti da uzmeš note 4. Ako te baš svrbi da menjas romove, opet note 4, zvuk mu je sigurno bolji od S5, kameru vidiš i sam. Ako puste ručni mod kamere na note 4, onda se ne razmišljaj i menjaj.
Zoreli, ona dva foldera sto sam instalirao preko download moda za sta s oni, posto ja samo imam signal ali otisak ne radi i dalje 
Nije da mi je neophodan, sacekacu update samo pitam

Nije da mi je neophodan, sacekacu update samo pitam

- zoreli
- Moderator
samsungs5, misliš na modem i bootloader ? ... Skerner otiska prsta još nisu rešili a kad će ? To će biti objavljeno u temi o ROM-u pa prati . 

CRNA LINIJA NA SREDINI EKRANA
Pozdrav svima,
Imam par meseci Samsung Galaxy S5 i danas se ničim izazvano po sredini ekrana pojavila tanka horizontalna crna linija????!!! Ova linija je mnogo tanja od jednog milimetra i nije celom dužinom istog intenziteta - bledi na krajevima. Ali se ipak stalno vidi.
Restartovala sam ga, pomislih, hajde možda se nešto zaglupeo, međutim nije pomoglo. Izvadim zatim bateriju, ostavim ga tako da iskulira jedno sat-dva, uključim - i ona je i dalje tu. Kad uradim print screen - i otvorim tu sliku preko Dropboxa na laptopu - linije nema, nije je uslikao.
Da li je neko ima ovaj problem i da li imate neki savet šta da uradim?
E da, i još jedan podatak, poslednjih dana telefon se greje kao lud. Često je vruć čak i kada je zakljuačan i ne koristi se.
I to očigledno nije sve što se dešava sa mojim telefonom
Ponovo sam izvadila bateriju i vratila je - sad ne radi sat, neće da se sinhronizuje sa Google ni Samsung nalogom...
Traži neki server pasword - nemam pojma šta je to... WTF???

Pozdrav svima,
Imam par meseci Samsung Galaxy S5 i danas se ničim izazvano po sredini ekrana pojavila tanka horizontalna crna linija????!!! Ova linija je mnogo tanja od jednog milimetra i nije celom dužinom istog intenziteta - bledi na krajevima. Ali se ipak stalno vidi.
Restartovala sam ga, pomislih, hajde možda se nešto zaglupeo, međutim nije pomoglo. Izvadim zatim bateriju, ostavim ga tako da iskulira jedno sat-dva, uključim - i ona je i dalje tu. Kad uradim print screen - i otvorim tu sliku preko Dropboxa na laptopu - linije nema, nije je uslikao.
Da li je neko ima ovaj problem i da li imate neki savet šta da uradim?
E da, i još jedan podatak, poslednjih dana telefon se greje kao lud. Često je vruć čak i kada je zakljuačan i ne koristi se.
I to očigledno nije sve što se dešava sa mojim telefonom

Ponovo sam izvadila bateriju i vratila je - sad ne radi sat, neće da se sinhronizuje sa Google ni Samsung nalogom...
Traži neki server pasword - nemam pojma šta je to... WTF???

- zoreli
- Moderator
Leeloo, aj ti lepo uradi hard reset telefona iz fabričkog rekoverija (pre toga prebaci sve što ti je važno na komp) .