Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Drafer, bl<go tebi, ti uzivas u telefonu, a ja se vec par dana mucim da sredim moj 

Note IV N9100 dual
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Ne znam kako ti je promaklo... Obicno su i jeftinije te N9006 verzije.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- toda81
- Prijatelj foruma
Ma iskrsla mi je ta zamena uz doplatu pa sam se polakomio i dobio sam ono sto sam trazio
Note IV N9100 dual
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
toda81,
I tvoj je rutovan pa mozes raditi to sto se moze bez zamene roma
radi ovako lepo na stock, obrises sta ti ne treba i koristi ga dok ne naletis na custom rom
I tvoj je rutovan pa mozes raditi to sto se moze bez zamene roma
radi ovako lepo na stock, obrises sta ti ne treba i koristi ga dok ne naletis na custom rom
Android 12
Todo, kako napredujes?
Na tvom mestu ja bih flesovao fabricki fw, rutovao bih, ubacio custom recovery i flesovao GApps, i koristio fon na engleskom jeziku.
Na tvom mestu ja bih flesovao fabricki fw, rutovao bih, ubacio custom recovery i flesovao GApps, i koristio fon na engleskom jeziku.
- toda81
- Prijatelj foruma
drom, upravo sm ti detaljno napsiao sve na pp. Nije problem to da urdim i nije problem u engleskom jeziku vec je glvni problem u toj varijanti sa fabrickim f to sto bih iznad tastature imao neke glupave precice koje me nerviraju i koje nikako nisam uspeo da iskljuim , mada sam pronasao da ne prikazuje ni jednu od nji, ali i dalje pokazuje u tom redu iznad brojeva dugne za podesavanje tatsture koje me izludjuje.
Jedino miui rom radi dobro, ali mi je kod njega problem sto nikako ne mogu da provalim koji me program zeza jer sve funkcionise kako terba i u toku instalranja svih tih programa ja tel par puta restarujem i normalno se upali, ali mi se npr poslednji put desilo da posle instliranja nadogradnji za adaay posle restarta tel nije hteo da se upali.
Samo da kazem da prilikom instalacije miu roma ima ubacen systemski adaway, a cim odradim upadate roma koji se ponudi odmah posle instalacije prvog miui roma adaway vise ne postoji i nestane sto me sada vuce na razmisljanje da mi je on vec par puta pravio problem na miui romu kada sam ga instalirao
Drafer, mogao sam da radim to kao sto si reko sve do trenutka kada sam instalirao drugi fabricki koji nije imao normalan csc nego onaj koji ima samo engleski i kineski jezik.
Problem je sto ne mogu da nadjem fabricki s koji je multijezicki
Jedino miui rom radi dobro, ali mi je kod njega problem sto nikako ne mogu da provalim koji me program zeza jer sve funkcionise kako terba i u toku instalranja svih tih programa ja tel par puta restarujem i normalno se upali, ali mi se npr poslednji put desilo da posle instliranja nadogradnji za adaay posle restarta tel nije hteo da se upali.
Samo da kazem da prilikom instalacije miu roma ima ubacen systemski adaway, a cim odradim upadate roma koji se ponudi odmah posle instalacije prvog miui roma adaway vise ne postoji i nestane sto me sada vuce na razmisljanje da mi je on vec par puta pravio problem na miui romu kada sam ga instalirao
Drafer, mogao sam da radim to kao sto si reko sve do trenutka kada sam instalirao drugi fabricki koji nije imao normalan csc nego onaj koji ima samo engleski i kineski jezik.
Problem je sto ne mogu da nadjem fabricki s koji je multijezicki
Note IV N9100 dual
Pozzzzz drustvo...treba mi mala pomoc...nalozio sam se opasno na Note 3 ali mi je zbog poslovnih obaveza bitan ovaj sa dve kartice N9002...cuo sam svakakve stvari o njemu pa sam sad u nedoumici da li ga uzeti...nadam se da cu od nekog od vas dobiti pravi odgovor vezan za ovaj model...hvala unapred
- toda81
- Prijatelj foruma
Ako je neko zainteresovan za nov n9006 moze mi se javiti na pp. Prodajem ga
Note IV N9100 dual
Jesi li uspeo sta na kraju?
- toda81
- Prijatelj foruma
Nista, bukvalno nista. MIUI radi uzasno i idu mi na zivce neke stvari u vezi njega jer mi neke aplikacije nerade, a probao sam sve fabricke romove i ni jedan nije mltijezicki i svi imaju glupi toolbar na vrhu tastature koji me uzasno nervira i koji ne mogu da sklonim vec samo mogu da posikljucujem neke precice u toolbaru iznad tastature, ali kada se sve iskljuce i dalje ostaje opcija za podesavanje koja ne moze da se iskljuci.
dodje mi u zid da ga lupim.
dodje mi u zid da ga lupim.
Note IV N9100 dual
Toda a da probaš SwiftKey, nju možeš da podesiš kako hoćeš barem. Mislim ako je u pitanju tastatura.
- toda81
- Prijatelj foruma
Pa iskreneo tastatura, a tesko mi pada i to sto nema rom-ova za ovaj model, a ja sam zavisnik sto se toga tice. Probacu tu tastaturu, mada najvise volim fabricku
Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Onda ti kao jedina opcija ostaje da ga menjas za 9005 verziju.
Probaj i SmartKeyboard Pro. Ja sam tu koristio bas dugo. Odlicno je odradjena.
Probaj i SmartKeyboard Pro. Ja sam tu koristio bas dugo. Odlicno je odradjena.
- toda81
- Prijatelj foruma
Upravo sam biobdo 2 servisa i u jednom je n9006 navodno 240 e nov, a n9005 cini mi se 360e tako da se meni to uopste ne isplati da menjam. U drugom servisu nije bio gazda pa cu mozda sutra da odem da vidim. Kako stoje stvari osudjen sam na fabricki sw bez menjanja rom-ova 
Hvala na predlogu za tastaturu

Hvala na predlogu za tastaturu
Note IV N9100 dual
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ja cu ipak da menjam Note 3 ovih dana za neki drugi, ne znam koji ali lik mi nudi Samsung A5, Huawei G7 bez doplate i mozda jos nesto ponudi ako naleti ovih dana. Zao mi je sto sam prodao onaj Note 2, taj je bio bez mana osim tezine.
Android 12
Drafer, sta fali tvom Note-u 3? 

- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
Primetio sam da ima burn in na ekranu i to posle dve nedelje koriscenja.
To se na mom N9005 moze primetiti samo u mraku i kada se smanji svetlo do kraja.
Nije strasno ali ko zna kako ce biti u buducnosti pa dok se nije pogorsala situacija da ga se resim.
To se na mom N9005 moze primetiti samo u mraku i kada se smanji svetlo do kraja.
Nije strasno ali ko zna kako ce biti u buducnosti pa dok se nije pogorsala situacija da ga se resim.
Poslednja izmena od Drafer u Uto, 08. Mar 2016. 21:51, izmenjeno 1 put ukupno.
Android 12
- toda81
- Prijatelj foruma
Steta sto moras da ga menjas. Ja sam se razocarao zbog toga sto bukvalno ne postoji ni jedan rom osim miui i sto su svi stock sw na sammobile kineski. Da postoji neki za evro trziste bilo bi super. Nije mi jasno kako je onaj fabricki imao srpski jezik, a ni jedan od onih sto sam probao nema. Opet kazem da jezik nije problem, ali jeste problem tastatura jer sve druge koje sam probso mi se ne svidjaju
Note IV N9100 dual
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
toda81,
Pa probaj Smart kao sto ti gore covek kaze, ja je koristim godinama, secas se da sam ti poslao recnik za nju, sada imam 43600 reci u njoj.
Ne znam sta ti se ne svidja jer malo memorije trosi, imas mnogo skinova za nju....
Pa probaj Smart kao sto ti gore covek kaze, ja je koristim godinama, secas se da sam ti poslao recnik za nju, sada imam 43600 reci u njoj.
Ne znam sta ti se ne svidja jer malo memorije trosi, imas mnogo skinova za nju....
Android 12
- toda81
- Prijatelj foruma
Drafer, imam jos uvek u kompu tvoj paket koji je fantastican, ali mi se nekako najvise svidja fabricka samsungova tastatura, mada ako ne nadjem neki normalan rom, a tesko da cu tako nesto iskopati, onda se vracam na fabricki sw i instaliracu Smart i to je to.
Sada sredjujem miui rom, ali necu da radim update jer me zanima da li ce neke stvari bolje funkcionisati nego sa tom nadogradjnom koja postoji
Sada sredjujem miui rom, ali necu da radim update jer me zanima da li ce neke stvari bolje funkcionisati nego sa tom nadogradjnom koja postoji
Note IV N9100 dual