Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

maverick88
tebi jedino preostaje da reklamiras zoranu goldu telefon jer i moj na 1650mah wifi radi extra!!!!
A N D R O I D

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

zorroz1969 napisao:Baraba, jMada, cisto sumnjam da je vama wifi ok samo zbog baterije od 2000
Nisam ni mislio da je wifi povezan sa baterijom, vec je sledece pitanje gde je telefon proizveden? Negde sam procitao da sgs2 treba izbegavati ako je proizveden od te i te zemlje. Sad ne mogu da nadjem gde sam procitao i koja je zemlja. Ocigledno da ima razlike, cim su jacine baterija razlicite.

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
:: Samsung SM-G920
:: Huawei p8 lite

Post od Dpb »

Ljudi moji sta je vama pa pogledajte na svim sajtevima u specifakacijama se nigde ne pominje baterija od 2000mah to je naknadno ubacena baterija svi imaju fabricki bateriju od 1650mah i to nema nikakve veze sa wifi-om

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Dpb, pogledaj takodje malo bolje da dolazi sa par razlicitih baterija, kao sto imas i dva modela sgs2 sa razlicitim GPU-om, sve to ima na xda tamo da se procita

EDIT:

Jel neko uopste probao cm7 na njemu? Iz nekog glupog razloga kod mene ne moze da butuje telefon dalje od samsung galaxy sII gt-I9100 i to je to nema dalje i onda ko za inat nece preko recovery-a da mi mountuje usb storidz da bih mogao da prebacis flash zip i flesujem rom, nego mora preko odina...

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

podignes neki kuvani rom preko odina flesujes dobar kernel i onda skines cm i flesujes preko recovery
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

hirurg, znam kako ide flesovanje nije to problem nikakav, problem je sto kada se flesuje cm7 ne moze da prodje dalje od gore napisanog iako imam dobar kernel i ostalo, svaki drugi rom prodle lepo samo cm7 zeza.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

lesa0208, otplike da smo se zeznuli, na prvoj slici ispod kod mene piše 2000:
Slika

ali kada skineš bateriju iza kod mene piše 1650:
Slika

lesa0208, ae pusti mi u PP koji si probao CM7 da ubaciš, da probam pa nek ide život :)

Što se tiče kernela, Tegrak Kernel svuče bateriju ko kekc (kod mene), izbegovao bih ovaj kernel.

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

lesa0208 napisao:hirurg, znam kako ide flesovanje nije to problem nikakav, problem je sto kada se flesuje cm7 ne moze da prodje dalje od gore napisanog iako imam dobar kernel i ostalo, svaki drugi rom prodle lepo samo cm7 zeza.
to je problem zato sto nisi stavio kernel koji CM zahtjeva...sad procitah..znaci ima kernel koji su oni doradili i na njemu ce odraditi sve kompletno evo linka sa svim upustvima sta ti treba, meni radi perfekt

http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/Samsun ... date_Guide

prati sve po ps i onda ce da radi

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Još malo sređivao stock :)
Slika

Koliko vi na custom romovima imate slobodne memorije?

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Baraba, u kolko smo se ispalili :/. NIje mi palo na pamet bilo da je okrenem, na xda sam bio nasao temu gde ima tri tipa baterija i dva tipa telefona pa sam otvorio i pogledao vidim stoji to 2000 reko to je ta jaca baterija, jer vidim da se zale ljudi na bateriju a meni izgura dva dana bez problema;/

probao sam onaj sa cyanogen foruma njihov imas stable i imas nightly i probao sam sa xda ovaj
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1309799

hirurg, imam kernel koji radi na svim romovima mislim da je i najbolji kernel za s2 jednostavno ne vredi tri verzije cm7 sve tri ne prelaze dalje od prvog ekrana, cak nisam ni dobio bootlop jer nije stiglo do njega, a tipa ovaj hardcore kernel nije za s2. Cak sam probao i sa spustanjem i dizanjem recovery-a ne moze nece da prodje,

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

lesa0208, jesmo se zeznuli, ali priznajemo grešku, ma otkrili grešku, pronalazači, ne može ni to svako :lol:

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Baraba, naravno priznajem gresu, uopste mi nije palo na pamet da pogledam pozadi jel obicno pise tu napred, al dobro normalno je da pogresimo.

maverick88
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59

Post od maverick88 »

da li postoji neki program koji moze da iskljuci rotaciju ekrana na pocetnim skrinovima a da ostane svuda ostalo,na porukama slikama i ostalo?

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

maverick88, imas na launcherima to nemas na onom njegovom difolt launcheru .

maverick88
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59

Post od maverick88 »

hvala Lesa nasao sam

I jos jedno pitanje da li postoji neki program posto ovaj widgeits loocker mnogo baguje bar na ne rutovanim telefonima,tog tipa?
Poslednja izmena od maverick88 u Čet, 17. Nov 2011. 17:22, izmenjeno 1 put ukupno.

gasmias
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 17. Nov 2011. 16:14

Post od gasmias »

lesa, za cm7 obavezno instalitaj dva puta za redom zip file kroz cwm, inače najbolji si na xda u "post your desktop"

postoji samsungova baterija od 2000, ali nije standardna (ne ide uz paket) i kupuje se dodatno..

izaso je 2.3.6 za meksičko tržište očekujemo uskoro i za eu, videćemo šta donosi, 2.3.5 je za sada odličan, ki3 je za mene pun pogodak uz speedmod kernel k2-16 i ICS theme (http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1334922)..

koristio sam miui čiji je UI po mojoj meri ali sam imao "problema" sa baterijom, nisam imao vremena da testiram siyah kernel za bolju autonomiju..

inače svi custom romovi na xda su u osnovi sam romovi sa modifikacijama, ako nekome nešto smeta na stock-u ili mu treba neki dodatak postoji velika verovatnoća da će naći u nekom od custom romova..

i preporuka za jedan launcher, tw 4.5 (http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1061883) ima dodatnih opcija a radi bolje od stock-a

još jedna preporuka ide za jkay mod, za one koji koriste stock odexed romove

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

maverick88, ides u settings od launcher pro-a pa tu na Behavior Settings pa ides na enabled auto-rotation.

gasmias,
Hvala za tip inace odustao sam od Cm7 trebao mi je samo jer sam trebao nekom liku da temiram rom ali nista od toga posto nisam flesovao pa sam odustao.

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
:: Samsung SM-G920
:: Huawei p8 lite

Post od Dpb »

Znaci ipak sam bio u pravu ima baterija i od 3300 mah ali ide zajedno sa poklopcem i duplo je deblja od ove kao kad bi zalepio dve jednu za drugu

Sto se tice lockera, skinite sa marketa go launcher ex i onda skinite go locker to je extra aplikacija sa svim mogucim lockerima ali mana je sto mora u telefonu biti instaliran go launcher

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Sto se cimate sa tim romovima? Strpite se jos malo dok ne izadje sendvic, meni ne pada na pamet da se smaram sa svim podesavanjima da bi za mesec-2 dana stavljao ice cream i sve ponovo, ionako nemam vremena da pisam. Doduse ima i dokoniG ljudi. :wink:

gasmias
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 17. Nov 2011. 16:14

Post od gasmias »

ics neće izaći za mesec, dva, za srbiju još nije izašo ni 2.3.5 :D za mesec, dva možda izađe cm9..a ko zna šta radi 10 min je dovoljno..

Odgovori