Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
А следећа надоградња која следи је гумене бомбоне, тј. 4.1.1.
E samo da se pohvalim uzeh i ja SGS 3
N8 je i dalje u mom posedu zbog slikanja ali ovaj "mali" je zverka. Jedva cekam jelly bean mogu misliti kako ce onda da sljaka.
N8 je i dalje u mom posedu zbog slikanja ali ovaj "mali" je zverka. Jedva cekam jelly bean mogu misliti kako ce onda da sljaka.
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Одг: Samsung Galaxy S3 I9300
@nenad.fil Nek te dugo sluzi! 

ПОМОЋ!!!!
Узео сам S3 преко VIP мреже па ме занима како да га на најбезбеднији и најповољнији начин откључам.
Не разумем се претерано у софтверски део тако да не знам шта рутовање које ми нуде као варијанту значи и да ли ће шкодити телефону или слично. Наиме, за ВИП мрежу неманју кодове.
Дајте неки савет!!!
Узео сам S3 преко VIP мреже па ме занима како да га на најбезбеднији и најповољнији начин откључам.
Не разумем се претерано у софтверски део тако да не знам шта рутовање које ми нуде као варијанту значи и да ли ће шкодити телефону или слично. Наиме, за ВИП мрежу неманју кодове.
Дајте неки савет!!!
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
rookie, rutovanje i otkljucavanje su dve razlicite stvari. Otkljucavanjem telefona omogucavas da se koristi na svim mrezama, a rutovanje (root) ti daje pristup sa pravima "superusera" (root u Unix terminologiji), sto ti daje pristup sistemskim fajlovima i omogucava mnogo toga sto nije dostupno obicnom korisniku.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
rookie, ako si uzeo u viou u bgu, reci mi gde ga jos ima?
Sad mi javili iz Telenora da mi je stigao "servisirani" telefon. Pa nisu svesni koliko cu im se krvi napiti 

"Only when the last wolf is dead, The last tree cut down, The last river dammed,
And the last field paved over, Will humans realise that we can't survive on money alone."
And the last field paved over, Will humans realise that we can't survive on money alone."
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 25. Avg 2012. 13:56
- :: Galaxy SIII
- :: Nokia N8
Pozdrav svima, uzeo sam sIII prije nekih 7 dana, i razlika n8 i ovo
. E sad, nakon nekih 7 dana koristenja pocne mi se desavat sljedece, ugasim telefon navece, ujutru ga upalim, zakljucam ga, kad odjednom pocne mi se samo palit svjetlo, upali se par sekundi, pa se ugasi, pa onda opet poslije 10tak sekundi se upali pa se ugasi,i tako vise puta jel neko imao iskustva sa ovim?

Ne daj se! Samo ostro!
lesa0208, pa brate, to ce tako trajati doveka...
lesa0208, pa brate, to ce tako trajati doveka...
tomas.hokenberi,
а да ли ће након ROOT-овања телефон бити откључан за све мреже тј. SIMFREE???
Питам јер су ми рекли у ПрофиТел-у да рутују тел. јер немају Вип шифре/кодове.
Неки предлог - где да однесем тел. да ми то среде???
----
dusanN70,
Да, узео сам га у у Бг-у, у Д.Ситију....
не знам да ли их има ових дана.
а да ли ће након ROOT-овања телефон бити откључан за све мреже тј. SIMFREE???
Питам јер су ми рекли у ПрофиТел-у да рутују тел. јер немају Вип шифре/кодове.
Неки предлог - где да однесем тел. да ми то среде???
----
dusanN70,
Да, узео сам га у у Бг-у, у Д.Ситију....

Poslednja izmena od rookie u Sub, 25. Avg 2012. 16:47, izmenjeno 1 put ukupno.
marebrus, o cemu ti to?
rookie, telefon ti nece biti sim free ROOT i SIM UNLOCK nisu jedno te isto mozes da ga root-ujes al nece biti otkljucan i ako promenis sistem i dalje ce biti zakljucan jednostavno ROOT i Castom rom nemaju nikaikve veze sa otkljucavanjem uredjaja.
rookie, telefon ti nece biti sim free ROOT i SIM UNLOCK nisu jedno te isto mozes da ga root-ujes al nece biti otkljucan i ako promenis sistem i dalje ce biti zakljucan jednostavno ROOT i Castom rom nemaju nikaikve veze sa otkljucavanjem uredjaja.
pa u vezi onih bagova, napisao si mi da ce se to resiti sledecim update-om... i proslim se resilo na dva dana pa opet poceo da baguje...
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
rookie, naravno da nece biti otkljucan samo zato sto je rutovan (niti ce biti rutovan ako ga otkljucas). Zasto mislis da sam ti pokusavao da objasnim da su otkljucavanje i rutovanje razlicite stvari? Daklem jos jednom rutovanjem se ne otkljucava telefon!
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
TheMight, imala ja tak'ih problema. Procitaj stranu-dve-tri unazad.
"Only when the last wolf is dead, The last tree cut down, The last river dammed,
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
- Kontakt:
Treba da uzmem Galaxy 3 preko oglasa. Telefon je nov, ali naravno uvek moze biti neka prevara. Dajte neke savete kako da se uverim da telefon nije kraden ili nesto slicno?
Pod jedan necu ga uzeti ako nema original kutiju sa svom opremom. Provericu IMEI na *#06#, zatim treba da vidim koji se IMEI nalazi unutra, kada otvorim telefon. Ako moze neki vlasnik da mi kaze gde je ispisan IMEI na ovom telefonu? I naravno provericu da li se IMEI telefona poklapa sa onim na kutiji.
Da li postoji jos neki nacin da se uverim da telefon nije kraden?
Pod jedan necu ga uzeti ako nema original kutiju sa svom opremom. Provericu IMEI na *#06#, zatim treba da vidim koji se IMEI nalazi unutra, kada otvorim telefon. Ako moze neki vlasnik da mi kaze gde je ispisan IMEI na ovom telefonu? I naravno provericu da li se IMEI telefona poklapa sa onim na kutiji.
Da li postoji jos neki nacin da se uverim da telefon nije kraden?
I ja uzeh ovo čudo prošle nedelje
Oduševljen!
E sad, imam jedno pitanje za korisnike...Zna li neko kako se slika sa kamerom, tj. pošto nema dugme sa strane kad hocu da slikam sa zadnjom kamerom, kako da slikam onda? Moram da nagađam gde mi je ono dugme za kameru ili moze ako se drzi prst malo duze na ekranu? Jedino sam uspeo da slikam normalno ako stavim tajmer na 2sec. 

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
krstin, pretpostavljam da mislis na Galaxy S3 a ne Galaxy 3 jer je to drugi model.
IMEI mozes vidjeti ispod baterije ima ispisano kao i jos neki podaci o modelu. Ja koliko sam vidio pojavila se kineska kopija ali ima 4,3" ekran i vidjeces cim ga upalis po sistemu da nije ni izbliza isto. E sto se tice provjere telefona da li je ukraden mozda bi se moglo provjeriti u policiji preko serijskog broja telefona da li je prijavljen kao ukraden (nisam nikad cuo da je neko provjeravao ali po nekoj logici bi trebalo biti moguce).
stefanj, ukratko moras da nagadjas gdje ti je dugme za kameru.
A moras nagadjati jedino ako slikas sam sebe a u tom slucaju mozes koristiti i prednju kameru koja je odlicna ako su uslovi osvjetljenja dobri, ili da na zadnjoj podesis timer na 5 sekundi ako je 2 malo... 

stefanj, ukratko moras da nagadjas gdje ti je dugme za kameru.

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
- Kontakt:
Janka, hvala na odgovoru. Da, mislim na S3
Naravno skontacu kopiju, nije to problem. Posto je telefon dobijen u neku zamenu, prodaje se po dosta povoljnoj ceni. Meni je naravno prica malo sumnjiva, pa sam izuzetno oprezan. Zato mi je i najveca briga da telefon slucajno nije ukraden. On je nov i donet iz inostranstva. Verujem da ako se poklapaju sva tri IMEI broja (sa *#06#, ispod baterije i sa kutije) da je sve u redu sa telefonom. Jedino ako neko nije provalio u kucu, pa pronasao i kutiju i sve lepo kompletirao
I meni je palo na pamet da proverim u policiji, ali kontam da bi mi samo spustili slusalicu
Zapisacu ja podatke prodavca i sve redom, ali sta mi vredi. Ako se ispostavi da je ukraden ili nesto slicno, necu nikad vratiti pare.

Naravno skontacu kopiju, nije to problem. Posto je telefon dobijen u neku zamenu, prodaje se po dosta povoljnoj ceni. Meni je naravno prica malo sumnjiva, pa sam izuzetno oprezan. Zato mi je i najveca briga da telefon slucajno nije ukraden. On je nov i donet iz inostranstva. Verujem da ako se poklapaju sva tri IMEI broja (sa *#06#, ispod baterije i sa kutije) da je sve u redu sa telefonom. Jedino ako neko nije provalio u kucu, pa pronasao i kutiju i sve lepo kompletirao

I meni je palo na pamet da proverim u policiji, ali kontam da bi mi samo spustili slusalicu

Zapisacu ja podatke prodavca i sve redom, ali sta mi vredi. Ako se ispostavi da je ukraden ili nesto slicno, necu nikad vratiti pare.
stefanj, nije ta tehnologija za tebe, trebalo je da uzmes neki telefon sa lepim, velikim dugmetom za okidac 

- oggich
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
- :: Sony Ericsson k750i
Sta mislite o celoj ovoj situaciji sa Eplom i Samsungom? Ja sam na strani Samsunga uvek.