Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
mladendj, nije prijavio nikakve probleme? 3 sekunde je previse brzo. Koliko zauzece/slobodan prostor prijavljuje? Probaj da kopiras sadrzaj storage memorije na pc, formatiras mass storage na pc-u pa vrati sadrzaj.
Vlada Zem, Vrlo slabo.Podrška je slaba.Sve je još sveže.
Daj Bože da sam naišao na 3-4 ljudske igre,postaviću ih u "Win mobile - korisne aplikacije".
A što se Chess/Card games tiče,imaš ih dosta.Samo mene i ne interesuju baš toliko.
Tražim nešto konkretno.
tomas.hokenberi, Uradio sam kao sto si mi rekao i sada radi savrseno. Sumnjao sam da ce mi programi raditi (posto su instalirani na kartici), ali nije bilo nikakvih problema . Hvala ti puno.
Pozz ljudi zna li neko da mi kaze zasto se gasi displej tako da nemogu da ga upalim dok ne uradim soft reset onda radi opet sve normalno to se uvek desava kad se isprazni do zadnje crte i ja ga ostavim preko noci na punjacu i uvek ujutru kad hocu da ga skinem sa punjaca ja moram da ga resetujem da bi se ekran upalio?????
ne bi biolo lose da uradis novi rom.... skini neku od zadnjih verzija wm 6.1 i ubaci... ne bih rekao da je nesto sa mobom jer bi ti se desavalo cesce, ne samo kad se bat isprazni, vjerovatno software..
HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.
Cao,malo sam guglao i jedino preko isohant-a sam nasao SPB Mobile Shell 2???
E sad neki komentarisu da je trojanac unutra, a neki kao da ga nema,a ja ne znam dali smem da se usudim da ga skinem i ubacim u tel!
Pomoc
Nenade- Slobodno instaliraj. Skoro svi ga imamo i preziveli smo. Na kraju krajeva svaki program moze u sebi da ima virus. Proteraj da kroz antivirus program iz kompjutera ili instaliraj antivirus u telefon. Licis mi malo na ono "ocu piskim - necu piskim".
Video sam na jednom sajtu futrole za omniu ima nekoliko vrste a i cena im je dosta dobra ima i jos neke korisne stvarcice ne smem ovde da kazem koji je taj sajt ali ako je neko zainteresovan napisacu mu na pp.
Nenad in, možeš lepo da skeniraš aplikaciju preko viruslist.com ( Kaspersky online ) i sačekaj da vidiš da li je sve u redu ili preko nekog anti virusa npr: AVG ( ja ga koristim i stvarno je super )
Da tomas.hokenberi, upravo zbog toga i pitam.
File Explorer ga otvara čitavu večnost,ponekad se desi i da zamrzne.
U svakom slučaju ću probati Total Commander CE.
Cale,posto vidim da si " majstor svog zanata" jel postoji sansa da se vidimo popijemo neko pice , a ti od moje omnie napravis Omniu i900 AMG ? ??
Ja sam u Bg, a ti ako si tu i imas malo vremena,rado cu da vodim na neko pice i sl!!!
Poz Nenad
Divine, programe mozes na dva nacina
Ako je exe instalacija povezes ga preko ActiveSync-a i onda pokrenes exe instalaciju na kompu ,ili ako je cab instalacija prebacis u mob nadjes explorerom nekim i pokrenes instalaciju
A teme ubacis na r00t memorijske kartice i pronadjes u Start > Settings > Today
Ljudi,
Kako da sprecim GPRS i druge Data konekcije da se samostalno povezuju na internet. Kada koristim GPS telefon stalno pokusava da se poveze na internet, a vrlo slicno je i sa ostatkom aplikacija. Vec me izludjuje!
Podesio am neispravnu konekciju da se na nju povezuje, ali on i dalje nastavlja da radi isto, samo sada salje i upozorenje o neuspeloj vezi! Uzas!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.