Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910S / SM-N910C )
4h i 11m SoT. Bez prestanka je koristio telefon. Mislim da je tako... @danil80 ???
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Za 4 sata korišćenja potrošio čovek 45% baterije ... 

16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 15. Sep 2014. 17:30
- Kontakt:
Tako je, telefon sam koristio od skidanja sa punjača. Brightness na auto i bez power saving opcija.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ajd kad ispraznis bateriju pa okaci sve SS, i ovakav kakav si okacio, jos i ekran, i pozive. Da vidimo kako sve to fercera.
Nego, nisi rekao (ili sam prevideo), da li je na edge, wcdma ili automatika?
Nego, nisi rekao (ili sam prevideo), da li je na edge, wcdma ili automatika?
-
- Entuzijasta
- Kontakt:
@azimuth bio je na wcdma only ali sam danas bio na par mesta sa debelim zidovima bez WiFi-ja pa me ubila veza tako da sam se vratio na automatiku. Kad budem na par % objaviću detaljno sve.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
bas tako.Azimuth napisao:Svidja mi se N4, ali nesto mi se ne uzima ako nije Snapdragon. Ako se ne bude mogao naci ovde kod nas u toj verziji, mislim da cu na moju veliku zalost preskociti ovaj
danil80, iskreno ne znam zasto toliko eksperimentises sa frekvencijama kad za tim nemas potrebe, zna on vec sam koja je najbolja mreza za njega. Time nista ne dobijas. Inace o trejanju baterije je govorio i MKBHD, ogromna je razlika u SoT-u na ove dve verzije upravo zbog frekvencija na kojima rade... Inace da li bi ove frekvencije mogle da rade kod nas bez problema CDMA Data ‐ 1x and EVDO Rev0/RevA
2G CDMA : CDMA800, USPCS1900;
3G (CDMA) : 800 / 1900 MHz?
2G CDMA : CDMA800, USPCS1900;
3G (CDMA) : 800 / 1900 MHz?
Meni bolje drzi baterija na G2,ne vidim sta je tu ekstra.danil80 napisao:Tako je, telefon sam koristio od skidanja sa punjača. Brightness na auto i bez power saving opcija.
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
A ja ne znam što uopšte raspravljate o trajanju baterija kad je to relativna stvar i zavisi od toga koliko se telefon koristi! Je*eš sve ako ja da bi mi baterija izgurala dva dana,moram da buljim u telefon usled minimalnog osvetljenja,ne smem da slikam puno,idem na net i ne odigram ni jednu igricu u toku dana! Onda ću da kupim 3310 i eto rešenja!
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Verujem da će se većina složiti sa činjenicom da je najbitnije da smartphon sa uključenim svim funkcijama i maximalnim "raubovanjem" izdrži od ujutro do pred spavanje , mene lično paljenje "ultra štednje baterije" na uštrb funkcionalnosti da bi se pohvalio kako je baterija izdržala 2,5 dana uopšte ne zanima ...
16 godina na forumu MOBILNISVET
Normalno da je tako. Ja iskljucujem funkcije jedino ako mi je baterija na izdisaju a nisam u mogucnosti da ga stavim na punjac u skorije vreme. A kome treba baterija da drzi 7 dana poklonicu mu ja Nokiu 1100 i poslati o mom trosku. 

- Azimuth
- Moderator
Zašto tako? Ja sam bio nekoliko puta u situaciji da prosto ne mogu da napunim telefon a da mi baterija vrišti. U takvim situacijama je izuzetno korisna opcija ultra power saving moda.
Nešto sasvim drugo je kad imaš mogućnost da napuniš telefon ili kad uredno svako veče legneš u neko normalni vreme. Tada je bitno ovo što zoreli reče, da izgura do tada sa normalnim korišćenjem bez da se na bilo čemu štedi.
Nešto sasvim drugo je kad imaš mogućnost da napuniš telefon ili kad uredno svako veče legneš u neko normalni vreme. Tada je bitno ovo što zoreli reče, da izgura do tada sa normalnim korišćenjem bez da se na bilo čemu štedi.
Zaboravio sam da dodam da u takvim situacijama osim sto iskljucim senzore ukljucim i power saving mod. Moje razmisljanje je da je upravo za to i namenjen a ne da bi se takmicili kome ce duze da izgura baterija sto je samo po sebi apsurdno.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Malopre sam ga čačkao malo u MTS-u, i njega i Alpha-u. Nekako možda metalni ram na Alpha modelu dolazi više u prvi plan nego kod Note-a, ne znam, tako je meni izgledalo. Inače Note k'o Note, uz S seriju najbolje od Samsunga, i stvarno su ga besprekorno uradili. Onaj što je izložen u Gigatronu je sigurno neka demo (promo) verzija, pa verujem da je još bolji osećaj korišćenja prave verzije. 

-
- Entuzijasta
- Kontakt:
Re: Одг: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910S / SM-N910C )
Pozdrav drugari
Danas sam odlučio da testiram bateriju malo drugačije, napunio sam je do kraja, legao da spavam, a posle ustajanja gledao sam da koristim samo opcije kad su mi potrebne - wi fi je bio stalno uključen , data, gps isključeni , i power saving uključen kad telefon ne kostim aktivno - kad sam ga koristio gasio sam power saving... i evo rezultata..

- Azimuth
- Moderator
Nešto tu nije kako treba. Previše kratko ti drži baterija.
Ajd baci pogled na stock aplikaciju za bateriju pa vidi koliko imaš buđenja telefona dok ga nisi koristio.
Ajd baci pogled na stock aplikaciju za bateriju pa vidi koliko imaš buđenja telefona dok ga nisi koristio.
-
- Entuzijasta
- Kontakt:
Nema buđenja. Ebem li ga, tako je.. Mislim da je 17h izuzetno dobar rezultat.
- Azimuth
- Moderator
Eno pogledaj koliko meni drži na S5. Stavio sam malopre SS tamo u temi o batarijama.
Ajde okaci ss screen tima, i poziva, i jedan onaj gde sve prikaze.
Edit.
Gledao sam sa mobilnog, pa nisam primetio jos 2 slike.
Meni su ovo skroz ok rezultati.
Edit.
Gledao sam sa mobilnog, pa nisam primetio jos 2 slike.

Meni su ovo skroz ok rezultati.
Poslednja izmena od xxdulexx u Pon, 03. Nov 2014. 21:05, izmenjeno 1 put ukupno.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Ljudi neverovatno je da ovoliko izvlaci bateriju na ovoliko niskim temperaturama.... Definitivno nije nesto kako bi trebalo da bude...