Ja sam koristio na S2 - 4.1.2 Nordic Countries i trajanje baterije je katastrofa .komsija napisao:jel neko koristio i nordijsku i nasu verziju jb?? meni vise i brze trosi bateriju nasa verzija. kakva su vasa iskustva?
Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
16 godina na forumu MOBILNISVET
zoreli, nzm, ali meni je sa nasom verzijom katastrofa. skoro da ni ne koristim telefon, a baterija opada. sa nordijskom verzijom mi izdrzao tel 24h, ali sam ga tad i mnogo vise cackao. razmisljam se da vratim nordijski...
Evo nakon par dana korištenja nema promjena, baterija se istroši za pola dana nebitno koliko koristim telefon.
Ne znam šta da radim ali me zanima šta u slučaju da uzmem firmware za područje Srbije da ubacim? Originalni njegov je Swisscom Switzerland.

Ne znam šta da radim ali me zanima šta u slučaju da uzmem firmware za područje Srbije da ubacim? Originalni njegov je Swisscom Switzerland.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Ja vam svima predlazem po ko zna koji put da ubaciti Biftor rom 7.2 i bicete odusevljeni i vizuelno i kada je baterija u pitanju. Videli ste sigurno moje ss,tj koliko je tel izdrzao sa upaljenim ekranom
Note IV N9100 dual
Skinuo rom,i sada hocu da uradim backup ali PROKLETI Kies vec pola sata ne prepoznaje telefon.Polupacu i telefon i komp
EDIT:
Odradio sve,i faild to mount/sd card.
Odustao sam jer nemam zivaca vise da se
bakcem time.
EDIT:
Odradio sve,i faild to mount/sd card.
Odustao sam jer nemam zivaca vise da se
bakcem time.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Behemoth
Зашто се мучиш толико!?
Рут па инсталирај који хоћеш ром. После ћеш лако вратити званични ако баш хоћеш.
Зезају те драјвери, ако ти нико не пошаље линк како то да средиш послаћу ти ја вечерас кад се дохватим лаптопа.
Зашто се мучиш толико!?

Рут па инсталирај који хоћеш ром. После ћеш лако вратити званични ако баш хоћеш.
Зезају те драјвери, ако ти нико не пошаље линк како то да средиш послаћу ти ја вечерас кад се дохватим лаптопа.
Слобода или смрт
Slazem se u potpunostitoda81 napisao:Ja vam svima predlazem po ko zna koji put da ubaciti Biftor rom 7.2 i bicete odusevljeni i vizuelno i kada je baterija...

Слобода или смрт
Resio sam spajanje sa kompom tako sto sam ugasio i upalio mob,nije bilo do kompa...
Ovde sam skontao da treba prvo root,zato mi i nije nasao zip fajl,al nisam nesto vican tome pa ce mi ortak odraditi ovih dana(osim ako se ne iznerviram pa iscitam sve),posto je on frik za telefone i stalno menja romove.
Ovde sam skontao da treba prvo root,zato mi i nije nasao zip fajl,al nisam nesto vican tome pa ce mi ortak odraditi ovih dana(osim ako se ne iznerviram pa iscitam sve),posto je on frik za telefone i stalno menja romove.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
ažurirao sam SGS2 na android verziju 4.1.2 oficijalni međutim izbacilo mi je "kod za otkljucavanje sim na mrezi" ne mogu ga koristiti tj zvati i slati poruke.Kako da rešim ovaj problem,a da ne moram root ili vraćat na staru verziju Hvala
Citao sam da ce uskoro izaci za S2 Ubuntu Phonen OS. I nasao sam sad za sad samo betu za I9100G. Al meni je I9100. Dal zna neko nesto vise o ovom sistemu? Imal gde da verzija za moj telefon?
DrIgGy, nadji na playu aplikaciju za otkljucavanje pa probaj sa njom.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
nažalost neće jer mora biti root-ovan :/
Probavao sam i to samo treba root
Probavao sam i to samo treba root
pa rootuj ga.
to je 2 min posla.
imas na xda forumu lepa objasnjenja. a imas i galaxys2root, pa vidi sta ti je lakse . 

• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Pozdrav svima uzeo sam s2, pa me zanima koji custom rom preporucujete, ne znam da li da se drzim za sada touchwiza ili da idem na aokp ili cm 

Drugari, molim za pomoć. Od kad imam JB ne znam kako da odaberem koja će mi biti slika prikazana za kontakte koji imaju više naloga (Google, FB, Linked in ...). U glavnom mi za sve po defaultu prikazuje sliku sa FB naloga. Ja bih to da promenim, ali ne znam kako. Na ICS je bilo jednostavno, ali sada te opcije jednostavno nema.
Kako da nateram KIes da mi da update na 4.1.2 ? Kaze da imam najnoviju verziju
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Kies ne možeš nikako "naterati" , ali možeš skinuti oficijelni softver sa sammobile sajta i ubaciti preko odin programa za bukvalno 5 minuta .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Da li telefon treba da bude rootovan da bi se moglo preko odina flashovati?
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Motoman ne treba ti root da bi flashovo preko Odina...Samo udjes u download mode i picis