Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Pa... izasao je galaxy nexus sa ics, ne vidim zasto ne bi za par meseci bio i update za s2.
Recimo meni je cimanje, jer imam 1000 programa koji su custom podeseni i stvarno nemam vremena da sve radim ispocetka. Prvi android mi je bio tattoo na koji sam stavio custom rom za 10 min ko spomenu, nisam ja burzuj pa odma s2
.
Recimo meni je cimanje, jer imam 1000 programa koji su custom podeseni i stvarno nemam vremena da sve radim ispocetka. Prvi android mi je bio tattoo na koji sam stavio custom rom za 10 min ko spomenu, nisam ja burzuj pa odma s2

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59
-
- Redovni učesnik
samo ti uradi wipe cache / wipe dalvik cache i nista ne brini
sistemski nema razlike to što radiš ti i što rade ljudi sa tb (u vezi insalacije apps) a njima radi tel dosta bolje, i ne treba čekati milost samsunga za novi rom..
p.s. cak je preporucljivo da se instalira sa vremena na vreme novi rom (makar i isti) pa vratiti apps, nego samo puniti tel..

p.s. cak je preporucljivo da se instalira sa vremena na vreme novi rom (makar i isti) pa vratiti apps, nego samo puniti tel..
-
- Redovni učesnik
....ovde ti je sve detaljno objasnjeno: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1075278 ...
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Ajde ondaJ preporucite neki rom koji produzava vek baterije, a pritom ne usporava fon.
I ako nije problem stavite step by step proceduru za instalaciju i za bekap aplikacija i njihovih podesavanja.
I jos jedna stvar, moj fon nece da se konektuje preko kiesa na kompu. Izbacuje gresku da je nemoguce ostvariti konekciju, tako nesto. Kad odem na resolution conn errors nista se ne popravi...
Ima li ko slicnih problema?
I ako nije problem stavite step by step proceduru za instalaciju i za bekap aplikacija i njihovih podesavanja.
I jos jedna stvar, moj fon nece da se konektuje preko kiesa na kompu. Izbacuje gresku da je nemoguce ostvariti konekciju, tako nesto. Kad odem na resolution conn errors nista se ne popravi...
Ima li ko slicnih problema?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Jorda, gore ti je ostavio gasmias link za ROM+Guide za update na 2.3.5. Hoćeš li update stock-a sa root ili bez root, ili ćeš custom rom?
Koju tatstauru koristite zakucanje? GO Keyboard je mi najpraktičnija i najbrža za kucanje jednom rukom, Smart Keyboard PRO ima dosta opcija, skinova itd.
Zna li neko kako da se isključi T9 kod GO Keyboard?
Koju tatstauru koristite zakucanje? GO Keyboard je mi najpraktičnija i najbrža za kucanje jednom rukom, Smart Keyboard PRO ima dosta opcija, skinova itd.

Zna li neko kako da se isključi T9 kod GO Keyboard?