Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Re: Samsung Galaxy S6 - (SM-G920F)

Post od xxdulexx »

Video danas uzivo s6, stvarno je telefon super. Izrada, softver, sve je na vrhunskom nivou.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

iVan.sa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2015. 00:15
:: iphone 6

Post od iVan.sa »

Perfektan tel, nema govora, mislim da se vracam na samsung :)))

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/04 ... 6d492e.jpg[/img]

[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/04 ... c0597f.jpg[/img]

[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/04 ... 49a6d3.jpg[/img]

Telefon je vrh, ali stvarno... Ekran perzverzija, okvir - i dalje ima taj plasticni smek u odnosu na iphone 6 koji sam drzao u drugoj ruci ali stvarno vrhunski odradjen :) laksi je od ip6...

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Samsung Galaxy S6 - (SM-G920F)

Post od Joxy »

Овако на сликама делује прелепо, морам да га видим уживо, сигурно је још лепши. :)

blackwhite
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 06. Feb 2013. 16:26
:: Apple Iphone XS
:: Apple Iphone 6s

Post od blackwhite »

Ja bih samo prokomentarisao ovu katastrofalnu kameru na IP 6 :) (Ako je sa njim slikano)

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

iLuka, očekujem uskoro promenu Nick-a u SamLuka :)
16 godina na forumu MOBILNISVET

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Blackwhite, jesi li se šalio ili stvarno misliš da je na IP6 kamera loša?
Zoreli, dobra fora. ;)

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Jao Luka, ko te ne zna [WHITE SMILING FACE], pa gde plastičan, kad nema ništa od plastike na njemu?
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

pogledao sam slike ovde na sajtu nakon sto sam ih okacio, naravno da sam ih prvo proverio pre kacenja i ovo sad i ono sto sam slikao nema veze jedno sa drugim... dosta su zrnaste i mutne ovde sto mi se nikad privatno nije desilo cak ni kada slikam dete dok skace ili je u bilo kakvom pokretu...

nema govora o prelasku na bilo sta osim apple, ali sta je istina - istina je :) stvarno odlicno odradjen samsung... ekran kao staklo :)

taj ram jeste metal ili neki aluminijum, nisam pratio bas detaljno price o izradi, ali u odnosu na moj ip6, sve vreme sam ih drzao u rukama istovremeno, samsung ima neki smek izmedju pravog metalnog osecaja kao na apple i one plastike, imitacije aluminijuma, kao na S5 recimo...

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Danas sam imao priliku da pogledam uživo s6 i s6 edge. Odmah moram da naglasim da uređaji izgledaju mnogo bolje nego na slikama, dizajn je tri koraka napred u odnosu na S5. Ekran je jednom rečju savršen, bolji nisam video, bolji je od ekrana na iP6+. S6 edge izgleda bolje, elegantnije u odnosu na S6. Zahvaljujući zakrivljenim ivicama, ekran deluje veće nego što jeste, profil je toliko tanak da iP6+ izgleda kao debeljuca pored njega. Za kratko vreme za koje sam ga držao u rukama, primetio sam da TW leti, rasterećen je dosta više nego na S4 i S5. Nisam video da neki telefon brže pokreće kamera app od S6, atributi brzo, fluidno, premium se vezuju za S6/S6 edge.
Na mene je lično veći utisak ostavio S6 edge, ima jedinstven izgled i zakrivljne ivice ni najmanje ne smetaju držanju telefon, mislio sam da će to biti problematično, međutim to nije slučaj.
Jedina, uslovno rečeno, mana jesu otisci pristiju koji su dosta vidljivi na crnoj verziji i delimično na silver gold verziji. Beli model je imun na otiske, tj, uopšte se ne vide. Što se tiče boja, nije bio emerald green, ali mislim da silver gold boja izgleda najbolje.
Evo par fotki:

Slika20150406_133827

Slika20150406_133821

Slika2015-04-06-4216

Slika2015-04-06-4218

Slika2015-04-06-4225

Slika20150406_133809

Slika20150406_133812
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

PeraKG
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 28. Mar 2015. 01:22
:: Galaxy S20 Ultra

Post od PeraKG »

znemanja, zaljubio sam seee !
Telefon je vrh, šta reći... Hvala ti za slike !
Samsung Galaxy S20 Ultra

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
:: Samsung Galaxy S8
:: Huawei Honor 8 Lite

Post od vojkan85 »

Telefon jeste verovatno odlican za svoju klasu, ali ko ce imati kesa da ga priusti, to je pitanje. Cenim da ce biti oko 800-900 evrica. U Evropi je 750 i kusur za verziju od 32GB.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Plus nije otporan na vodu i prasinu
Juce sam bio u telenoru i menadzer expoziture mi je pokazao njen beli, jer jos uvek nisu izlozeni ,kazu bice uskoro,nemaju ni flex 2 izlozen da dodam
Iskreno jeste lep lici na iphone ,kamera strci previse za moj ukus
Ledja staklena,uvek se setim Nexusa 4 i njegovih ledja,kako mi je drugaru ispao sa 15cm i pao na parket ,sve prslo ,zamena 60 evra plus ruke
Ovo je ista prica ,kome ispadne bice veselo,a cena paprena
O ogrebotinama da ne pricamo ,ko ne bude koristio neko kaljeno staklo ili zastitnu masku ugasio ga je
Taj telefon ima da lici kao neki sony modeli sav u ogrebotinama i mini i makro i mini makro :)
Drugim recima,nije telefon za svakoga,pogotovo ne za zemlju Srbiju,gde kupiju telefone od 500 i vise evra a nose maske od 300 dinara ili ne nose nista,previse je osetljiv,zato je plastika majka mara za telefone
Mislim da ce biti jako tesko naci dobro ocuvan model star par meseci bas zbog toga
Ono sto sam video po netu na video klipovima i onih par minuta koje sam imao dok sam setkao po meniju telefona od menadzerke,sam se u uverio da nema neke razlike u brzini a niti u prednjem delu telefona,razlika je najvise izrazena na ledjima i bocnim stranama
Da li ce 2k ekran na velicini od 5,1 inca doneti neki vrhunski osecaj ,mislim da nece
Da li ce se odraziti na bateriju ,mislim da hoce
Da li vredi kamera bolja mozda ali mozda 10% u odnosu na S5 ne znam ,da li je taj toliko ocekivan "premium"izgled vredan 600-700-800 ili vise evra ,ne verujem
Verujem da ce ljudi kupovati ovaj telefon i da ce vise njegov izgled nego njegove mogucnosti ga prodavati dobro
Da li vredi preci sa S5 na njega,ma naravno da ne vredi,na S7 da,na S6 ne,jer dobijate samo fansi model koji cak nije ni otporan na vodu i prasinu i to za tricavih 600-1000 evra
Licno nemam nista protiv da ga kupi ko god hoce i moze,ali da li je toliko dobar,pa naravno da nije
To sto je Samsung pokusao sa ovim modelom mi lici na ono sto radi jabuka i to mi se nimalo ne svidja,pocecemo da preplacujemo realnu vrednost telefona a to nije nikako dobro,ako jos uzmemo u obzir knox koji nam onemogucuje root ,zbog gubljenja garancije,ovo zaista pocinje da lici na apple
Ne zaboravite da je Flex2 isto izuzetno lep telefon sa odlicnim hardverom prelepo i kvalitetno odradjen a kostace upola manje ,da ne pricam o nekim drugim modelima koji tek dolaze
Ne znam ljudi sta drugo da kazem ,sem da ne shvatite ovo kao neku moju propagandu protiv S6 vec neko moje vidjenje stvari
P.S. Upravo moja bolja polovina me je opomenula da i ovo stavim u post
Telefon je manje "klizav" od iphona ali je "klizav" na to posebno obratite paznju pri koriscenju ,slobodno ga stisnite ili moze svasta da se desi
Iako je bio beli na ledjima su se videli otisci prstiju kao i na ekranu,tako da ce i tu biti vizuelnih problema ko ne bude koristio zastitu,mogu misliti tamniji nasta ce da lice
Poslednja izmena od kvaka33 u Uto, 07. Apr 2015. 15:01, izmenjeno 3 puta ukupno.
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Amin, svaka cast za post, najrealniji post u vezi s6,skidam kapu :)
Huawei

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Eh da je vise ovakvih clanova na forumu :-)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Slazem se sa tobom u vezi svega osim onog dela da lici na apple zbog knoxa. Ne, apple nema tako nesto i slobodno mozes da ga rutujes tj uradis jb i neces garanciju izgubiti.

Odlican telefon, odlican hardver, ali mislim da su preterali sa cenom ne zbog S serije, problem ce biti kad izbace Note...koliko ce on morati da bide skuplji?
I opet, cekaces apdejte kao ozeblo sunce, nerviraces se zasto toliko kasni itd itd. Nemas ni internacionalnu garanciju. Ne menjaju telefon, vec ga popravljaju.
Za takvu cenu, ja ocekujem telefon koji ce raditi i posle 2 godine isto kao prvog dana, telefon koji ce uredno i prvi dobijati svaki apdejt, telefon koji cu zameniti ako nesto rikne, telefon koji cu moci da odnesem u servis i kad nisam u svom gradu tj kad sam negde na putu u i van zemlje itd. E to je ono sto sme da digne cenu u nebesa.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Komso, znas kad ce to Samsung da ima tu vrstu garancije, NIKAD!
Kod Apple je to standard, Huawei krenuo tim stopama isto.
Mada, prodavace se s6 samo tako, bas zato sto ce konkurencija da izbaci sve fail uređaje zbog cuvenog s810.
U igri za ovu godinu su Apple, Samsung i mozda Huawei, i ako Microsoft izbaci jos bar jedan flagship.
Huawei

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
:: Samsung Galaxy S8
:: Huawei Honor 8 Lite

Post od vojkan85 »

@kvaka33 Objasnio si 2-3 stvari u 4-5 navrata. Svaka cast za post.

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

kvaka33 napisao: Da li vredi preci sa S5 na njega,ma naravno da ne vredi,na S7 da,na S6 ne,jer dobijate samo fansi model koji cak nije ni otporan na vodu i prasinu i to za tricavih 600-1000 evra
O cemu pricas? Nikad nije vredelo pratiti model za modelom, jedna generacija se uvek preskace. :?
Osim kome smetaju pare u dzepu, ofc...

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Sve je stvar licnih preferencija. Misllim da itekako vredi prelazak na s6 sa s5. Dizajn je dosta bolji nego na s5 a premium materijali ce biti dominantni u izradi gedzeta u buducnosti. Slazem se da plastika ima prednosti, ali od tako visoke cene uredjaja ocekujem metal, staklo i sl, a ne plastiku. Licno, otkako sam poceo da koristim metalni telefon, plastika mi je sve odbojnija.
Cena jeste visoka i previsoka, ali takva je i za iPhone 6/6plus pa ih opet ljudi kupuju. Mislim da ce Samsung sa s6/s6 edge probiti sve rekorde prodaje.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Odgovori