Uzeo sam ga u jednoj radnji u Bg ,2 god garancije ,,,,Iskljucivo sam trazio Silver titanium i stvarno lepo izgleda ,,,i onaj black saphire mi se svideo ali ovaj je ipak nekako lepsi ,,,,presijava se svetli,svako ko ga video bio je odusvljen izgledom ,,,napisacu jedan izvestaj kroz par dana a moram da kazem samo da me displej odusevljava a znate svi kako i note 4 ima odlican displej ali ovaj na note 5 nekako mi je bas fantastican i mogu da kazem jos da mi se senzor otiska prsta mnogo vise svidja nego na note 4,za dve klase je bolji ,,, kamera je isto tako fantasticna,,,malo je kvalitetnija od note 4 ali po meni ne mnogo zato sto je nisam jos testirao detaljno ,nocne slike su dosta bolje u odnosu na note 4 i mogu jos da kazem jednu za mene jako bitnu stvar a to je da je telefon brzi od note 4 ,ja obozavam kad je telefon fluidan a ovaj je bas takav i da umalo da zaboravim dosta se manje greje u odnosu na note 4 cak sam primetio da se i ne greje kad mu zadam neke vece zadatke ipak ovaj procesor Exynos 7420 je odlican(samsungova zlatna koka,mislim na procesor),,,,
Hvala na cestitkama i poz

,,,