Samsung Galaxy Note 8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- dusan87vr
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 09:01
- :: Galaxy Note10+ N975F
- :: Nokia 2626
Re: Samsung Galaxy Note 8
Moze li neko ko vise zna da pojasni ovo oko garancije.. Jel treba da se salje ili nosi u ovlascenu samsung radnju garancija da se overi ili ne ? Telefon mi je sa VIP mreze, sa fiskalnim racunom na 2godine.
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Ne nego telefon nosis u Vip,ako se nesto desi,a oni salju u servis,i treba ti samo licna karta.
Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока
dusan87vr napisao:Moze li neko ko vise zna da pojasni ovo oko garancije.. Jel treba da se salje ili nosi u ovlascenu samsung radnju garancija da se overi ili ne ? Telefon mi je sa VIP mreze, sa fiskalnim racunom na 2godine.
To ako nisi u Bgu. Ako si u Bgu vidi ko je ovlašćeni servis i sa fiskalom idachakragujevac80 napisao:Ne nego telefon nosis u Vip,ako se nesto desi,a oni salju u servis,i treba ti samo licna karta.
garancijom direkt u servis.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
- dusan87vr
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 09:01
- :: Galaxy Note10+ N975F
- :: Nokia 2626
Aham okej. Hvala na info
Ne znam da li i Vama, ali meni licno deluje da je s7 edge (moj prethodni telefon), imao vise opcija u kameri.. Npr. kad se udje u pro modu, mnogo vise podesavanja je imao s7e dge, autofokus mi je delovao bolje(vise je zamucivao pozadinu), boje na samom telefonu malo zivlje.. sta znam, moje licno zapazanje. Ne kazem da je to lose kod Note 8, daleko od toga, ali mi je sve to delovalo zivlje i bolje na s7.

@1808, opet se prolupavas. Sta tebi nije jasno u tome da su ovo skoro isti telefoni? Note veci ekran a manju bateriju. Ne moze biti bolja pa makar ga do sutra optimizovali.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Samsung i optimizacija. Pa eno na bencu se ubise od ubijanja aplikacija adhellom.
Svaki drugi post koju verziju da skinem,koja radi,da koliko toliko malo produze trajanje i ovako siromasne baterije na onolikom ekranu
Svaki drugi post koju verziju da skinem,koja radi,da koliko toliko malo produze trajanje i ovako siromasne baterije na onolikom ekranu
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 08. Apr 2016. 18:12
- :: nokia 3310 2017
- :: samsung galaxy s6
Govorim kao laik, ali tu je moralo 5000mAh, kao što ima četiri puta jeftinija Motorola E4 Plus, a ne da se izmotavaju sa ovim upaljačima od baterija. 

- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Tvoji rezoni su izgleda na nivou neke silikonske plavuše. Ako su telefoni skoro isti, softver NIJE isti. Ako misliš da jeste, probaj da ubaciš N8 ROM u taj tvoj S8+. Tebi još nije jasno da se optimizacijom softvera može uticati na potrošnju struje, a razlika u kapacitetu baterija je svega 6%, što je skoro zanemarljivo.Batak napisao:@1808, opet se prolupavas. Sta tebi nije jasno u tome da su ovo skoro isti telefoni? Note veci ekran a manju bateriju.
Stvarno mi je već muka od takvih tipova koji po svaku cenu hoće da dokažu kako nema boljeg uređaja od onog koji oni trenutno poseduju. Koja je to vrsta sujete, stvarno ne znam. To je već slučaj za nekog psihologa.

Gde sam ja pomenuo da je moj telefon najbolji? Pritom, apsolutno me zabole sa isti (nemam osecanja prema njemu).
Druga stvar, jesi li mozda ucestvovao u razvoju tog istog softvera pa mi ovde tvrdis da je optimizacija bolja? Na osnovu cega si to zakljucio?
Ja sam koristio isti taj Note 8 i znam o cemu pricam. Dalje, na grafiku se pojavljuje i AOD servis koji vuce bateriju. Toga na S8 nije bilo. Baterija PROVERENO traje krace (testirao licno) a te pricice o optimizaciji ostavi za svoje silikonske plavusice.
A za mucninu, postoje lekovi i za to.
Druga stvar, jesi li mozda ucestvovao u razvoju tog istog softvera pa mi ovde tvrdis da je optimizacija bolja? Na osnovu cega si to zakljucio?
Ja sam koristio isti taj Note 8 i znam o cemu pricam. Dalje, na grafiku se pojavljuje i AOD servis koji vuce bateriju. Toga na S8 nije bilo. Baterija PROVERENO traje krace (testirao licno) a te pricice o optimizaciji ostavi za svoje silikonske plavusice.

A za mucninu, postoje lekovi i za to.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Da li si ti ćorav, ili nisi sposoban da pročitaš šta ti je napisano još na prethodnoj strani. EVO PONOVO, AKO UOPŠTE VIDIŠ...Batak napisao:....pa mi ovde tvrdis....
1808 napisao:....uopšte NE tvrdim da ovaj ili onaj brže cedi bateriju, jer nemam ni jedan od tih crepova. Ovoliko moje pisanje je samo zbog ove tvoje gluposti koju si napisao, a evo ispod ti je ponovo citiram......
Batak napisao:...Nema te optimizacije koja ce da nadoknadi kapacitet.
Naravno da ima optimizacije... To ti lik govori..
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pa sta vam je to optimizovano na Note 8? Baterija provereno drzi slabije od S8+.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Jedna stvar me zaista zbunjuje:
Na N950FXXU1AQI1 (SEE) - ima mikro lagova tu i tamo , baterija (kad je sve uključeno u fulu) vrlo loša - poredim sa S8+
Na N950FXXS1AQK9 (SEE) - Telefon kao preporođen , mnogo brže radi od S8+ , baterija bar 20% duže traje nego na predhodnom FW
A changelist je ostao isti 12007350 ?! ... baš čudno
.
Na N950FXXU1AQI1 (SEE) - ima mikro lagova tu i tamo , baterija (kad je sve uključeno u fulu) vrlo loša - poredim sa S8+
Na N950FXXS1AQK9 (SEE) - Telefon kao preporođen , mnogo brže radi od S8+ , baterija bar 20% duže traje nego na predhodnom FW
A changelist je ostao isti 12007350 ?! ... baš čudno

16 godina na forumu MOBILNISVET
Odavno nisam bio na forumu i nisam bas najbolje ispratio celu priču.
Da li zaista note 8 vredi 800e, odnosno da li je zapravo best buy na trižitu.
Znamo da je do sad najskuplji samsung bio jednostavno i najbolji, da li je tako i ovaj put?
Znamo da je do sad najskuplji samsung bio jednostavno i najbolji, da li je tako i ovaj put?
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Najbolji Samsung do sada vjerovatno jeste kada se pogleda sve ali da je best buy na tržištu definitivno nije.
Nema brate best buy-a.. Svi imaju svoje mane i prednosti... Jbg
Ma znam ja sve to, kupio bih sutra pixel 2 kad bi ga nudio neki naš operater.
Ovako idemo na provereni samsung....
Kako se baterija pokazala, kakva je kamera?
Koji su realni podaci a ne neki u oblacima i šta bi bilo kad bi bilo...
Ovako idemo na provereni samsung....
Kako se baterija pokazala, kakva je kamera?
Koji su realni podaci a ne neki u oblacima i šta bi bilo kad bi bilo...
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Najbolji po meni jeste, čak i da nema olovke, best buy definitivno nije i ako mene pitaš BB u ovoj klasi je Huawei Mate 10 Pro.Drakenzen napisao:Odavno nisam bio na forumu i nisam bas najbolje ispratio celu priču.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Za 700€ nov sa garancijom domaćih operatera jeste best buy (oglasi). Ja bih zaista voleo da imamo i Pixel u ponudi - rado bih ga tada uzeo , a iPhone lično neću da pominjem iz principijelnih razloga (nepostojanje srpskog jezika i prodavnice) .
Sent from Samsung Galaxy
Sent from Samsung Galaxy
16 godina na forumu MOBILNISVET
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Sad ispade da je Piksel na istom nivou kao IPhone sto se svega tice samo kvalitetniji i boji.Dok su bili Nexus svi su ih izbegavali sad je mnogima neostvarena zelja.Verovatno sto nije dostupan u Srbiji