Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Hardverski zaostaje ali prakticno ne.
E sad ako ti znaci jaci hardver,a razliku u radu da ne primetis...
E sad ako ti znaci jaci hardver,a razliku u radu da ne primetis...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Po meni ne zaostaje mnogo, u pitanju su nijanse.
1 GB RAM je sasvim dovoljno za komforan rad, dvoglavi proc sigurno može da potera svaku aplikaciju,
sasvim solidna kamera, ogromna zajednica što garantuje da će dobiti i kuvani update na KLP.
Dovoljno da uđe u izbor za kupovinu
1 GB RAM je sasvim dovoljno za komforan rad, dvoglavi proc sigurno može da potera svaku aplikaciju,
sasvim solidna kamera, ogromna zajednica što garantuje da će dobiti i kuvani update na KLP.
Dovoljno da uđe u izbor za kupovinu

znas kad cu da ga menjam ... nikad ga necu promeniti, telefon ima sve sto meni treba!! 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
A cemu jaci hardwer? Sta ces da radis sa njim i gde ces to da iskoristis?
Note IV N9100 dual
To je samo pracenje trenda.
Evo sta mi je rekao drugar za android koji je programer i veoma se razume u materiju.
Evo sta mi je rekao drugar za android koji je programer i veoma se razume u materiju.
android ima odredjenu brzinu kojom radi
posle mozes da imas i 10 puta brzi procesor on ce istom brzinom raditi
s2 rootovan i custom rom zadovoljava sve kriterijume koje trazi android
a s4 ima taman toliko snage da tera android + sva preinstalirana sranja
a da se ne oseti usporenje
sto naravno ne znaci da ce on vremenom da uspori
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- toda81
- Prijatelj foruma
Verujem da su to prave reci i potpuna istina. Sve sto sada izlazi je samo stvar prestiza i nista vise. Samo nek mi padne saka note pa cu konacno da prestanem da mastam o ovoj mesavini "plastike i cipova". Znamo mnogo njih kojima njihov s3, a i druge masine od telefona zvone fabrickom melodijom nisu ni taknuti kada je u pitanju ubacivanje programa
Note IV N9100 dual
Odličan telefon bez sumnje ali nisu ni ostali proizvođači bez aduta.
Za iste pare može da se uzme LG 4X, bolji telefon od S2.
Mislim da gomila ljudi zameni S2 samo iz razloga jer im je dosadio a ne zbog hardverske zastarelosti.
Za iste pare može da se uzme LG 4X, bolji telefon od S2.
Mislim da gomila ljudi zameni S2 samo iz razloga jer im je dosadio a ne zbog hardverske zastarelosti.
Izgurao sam nesto preko 4h upaljenog ekrana I 19 sati na bateriji.Ipak je moguce
- toda81
- Prijatelj foruma
To je odlicno. Da li ti je bio upaljen 3g?
Note IV N9100 dual
Instalirao sam v8, pa onda v8.2, ali I dalje kada se telefon zakljuca na mjestu gde je status bar vidi se kao porpuni drugi dio od slike.toda81 napisao:Instaliraj prvo Biftor v8 pa posle njega najnoviji aroma Biftor v8.2 i naravno ostale pratece fajlove
toda81, Nije,2g,3g mi nikad nije upaljeno jer sam na pri pejdu pa mi nije ni potrebno.Ali 90% vremena mi je ukljucen wifi.
- toda81
- Prijatelj foruma
Wave, uradi ss i postavi slike da vidim kako to izgleda.
Bitno je da nije ukljucen 3g jer ako jeste provereno baterija poprilicno krace traje
Bitno je da nije ukljucen 3g jer ako jeste provereno baterija poprilicno krace traje
Note IV N9100 dual
Ovako, imam s2 i posle one dopune 4.1.2 baterija mi se prazni u roku od 4-5 sati. Citala sam o dosta stvari ovde , ali iskreno nemam pojma o cemu pisete jer se ne razumem u tako te stvari. Pa molim nekoga da mi na neki prost nacin objasni sta da uradim da bi bar malo duze izdrzala ili neku aplikaciju da skinem i da koristim. ( battery saver sada koristim i isto je sve) i da, da kazem da mi je osvetljenje na minimum. Rokatcija, mobilni podaci, bluetooth - iskljuceno.. Hvala vam unapred.
Пробајте Аполо 4.6 кернел, инсталирајте касније Аполо конфигуратор са маркета, подесите sio/zzmoove и имаћете минимум 5 сати укљученог екрана са 75 посто осветљења. =)
Не ради са Бифтор ромом, прво пробајте регулар верзију па екстрим в0 са смањеном волтажом.
Не ради са Бифтор ромом, прво пробајте регулар верзију па екстрим в0 са смањеном волтажом.
Слобода или смрт
- toda81
- Prijatelj foruma
Steta sto ne radi sa Biftor rom-om jer ga ne bih menjao jer sam prezadovoljan njime. Koji ti rom koristis u kombinaciji sa tim kernelom?
Note IV N9100 dual
Слобода или смрт
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Fenomenalan rezultat, da sam saznao ranije za ovo ne bih menjao svoj S2. 
Ili mozda bih?

Ili mozda bih?

Мене је поколебало у тој тежњи, а замена ти је непримерена.
Иначе може још боље, имао сам доста позива а овде ми је никакав сигнал али никакав...

Иначе може још боље, имао сам доста позива а овде ми је никакав сигнал али никакав...
Слобода или смрт
- toda81
- Prijatelj foruma
Odlicno prolazno vreme, mada sam ja sa Biftor-om prebacio 5h 

Note IV N9100 dual