Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Re: Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Što se tiče wifi pogledaj u podešavanjima za wifi da li je upaljeno stalno skeniranje wifi mreža za google iako je wifi ugašen. Ako jeste onda zato i prikazuje stalno aktivan wifi u potrošnji baterije.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Izvini, volume up+home+powermolder79bgd napisao:
Ovo?Nikad ovo nisam radio,i sada samo volume up?Jel nece nista da skodi ovaj restart i sta ti mislis zasto google + vuce bateriju?Njegova zena je koristila telefon kaze 1,5 dan joj trajala baterija,ne znam,onda ga je restartovao iz podesavanja telefona i mene od tog trenutka baterija unistava.I molim te gde da andjem taj wipe cache partition,gde je to u podesavanjima?
I posle toga ce uci u recovery. Videces factory reset i wipe cache partition
Kreces se pomocu dugmica za kontrolu zvuka. Biras preko power dugmeta.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 17. Okt 2014. 22:02
- :: Nokia e7
- :: Samsung S3
tako nece nista da se pojavi a ovo je upravo nestalo smao sa ekrana.Videcu za wi fi jer me buni da prikazuje stalno ukljuceno a nije.
- Zile995
- Expert
Drzi duze te dugmice. Sva tri istovremeno drzi i uci ce.
-
- Neredovni učesnik
kako se ono izgubi sa ekrana ne reaguje na nista telefon niti da se upali niti kada ga stavim na punjenje ne pokazuje nista a vadio sam sada i bateriju evo tek sada posle par minuta pokauje da je ziv,ne znam sta mu bi.
Cekam da s emalo napuni baterija je na 0 % pa cu opet da probam tako.
ovo pa na factory reset prvo kao sto je sada na factory reset?

prvo na ovo kao sada na slici u factory reset ili prvo na ovo ispod wipe cache partition?
Cekam da s emalo napuni baterija je na 0 % pa cu opet da probam tako.
ovo pa na factory reset prvo kao sto je sada na factory reset?

prvo na ovo kao sada na slici u factory reset ili prvo na ovo ispod wipe cache partition?
Molder ti si upao u download mode, jel si sigurno stisnuo volume up? Kada uđeš u recovery videćeš da će pisati wipe data/factory resset e tu ti ideš. Neće ništa škoditi telefonu ali podaci će biti svi izbrisani..
Izvini nisam video da ima i druga strana postova, ovo je bilo za ono kada si pogrešio tipku..
Prvo factory resset, pa wipe chache..
Izvini nisam video da ima i druga strana postova, ovo je bilo za ono kada si pogrešio tipku..
Prvo factory resset, pa wipe chache..
-
- Neredovni učesnik
o.k znaci sa ove zadnje slike kao sto je na slici factory reset pa opet ugasim telefon pa ponovim smao u ovaj ispod wipe cache?
Nema gašenja telefona, prvo factory, pa kada to završiš onda na wipe chache.. I da neka baterija bude iznad 40% kada ovo sve radiš..
-
- Neredovni učesnik
vazi hvala vam,puni se sada ugasen da bi brze napunio bateriju pa cu javiti da li je bolja situacija do sutra.
Mora da bude bolja, i sve aplikacije koje ne koristiš pogasi sve iz njih maksimalno.. A što se tiče wifi što je upaljen, u podešavanjima ima da se ugasi stalno skeniranje i naravno u roletni ga ugasiš ako ne koristiš ga..
- Zile995
- Expert
Ovako... Prikljuci punjac i udji u recovery mode. Volume up+home+power sva tri u isto vreme.
Uradi factory reset, pa wipe cache partition. Pa reboot system now. To je to...
Edit: Vidim, odradio je. Sta mi bi danas, svima govorim volume down+home+power
Uradi factory reset, pa wipe cache partition. Pa reboot system now. To je to...
Edit: Vidim, odradio je. Sta mi bi danas, svima govorim volume down+home+power
-
- Neredovni učesnik
cekam da baterija predje bar 50 posto.Znaci i factory pa wipw cache pa rebbot system now sva tri?
Imao sam ranije nove S3 dva puta,nikad mi ovako baterija nije curila.
Uradjena sva tri za 20 sekundi.Nije mi jasno jer kaze da je njegovoj zeni trajala baterija dan,dan ipo,a samo je uradio iz podesavanja resetovanje i od tada mi baterija kida.
Imao sam ranije nove S3 dva puta,nikad mi ovako baterija nije curila.
Uradjena sva tri za 20 sekundi.Nije mi jasno jer kaze da je njegovoj zeni trajala baterija dan,dan ipo,a samo je uradio iz podesavanja resetovanje i od tada mi baterija kida.
-
- Neredovni učesnik
Ne pokazuje vise stalno upaljen wi fi ali nije nista bolje.Puni se upaljen i za sat vremena napunila se baterija 25 posto i opet se znaci puni 4 sata.Uzecu novu bateriju ako i to ne bude vredelo prodacu ga za male pare bolje nego da ga razbijem i kraj svake price vise sa S3 polovnim.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
A da ga vratis tom od koga si ga kupio i za svoje pare uzmes ispravan telefon?
Azimuth +1
I nije mi jasno nešto molder, ajde baterija ne drži, stara izakana je, al što punjač puni kao na solarnu energiju. Jesi probao neku drugu utičnicu, original punjač..
I nije mi jasno nešto molder, ajde baterija ne drži, stara izakana je, al što punjač puni kao na solarnu energiju. Jesi probao neku drugu utičnicu, original punjač..
-
- Neredovni učesnik
na poslu sam ga taj dan ugasenog punio i za sat ipo je 48 % bio napunjen.Kod mene kuci drugar je dva puta punio Note 4 i za dva sata je bio pun.Sada gledam dok s epuni S3,jer treba da pise pored punjenje u toku i procenta baterije i USB ili sta vec?Imao sma dva nova S3 iz Telenora ranije i bili su kao svajcarski sat ali tog podatka se ne secam jer nigde koliko znam nema opciju da se puni kao usb ili na punjac,ali sto onda pise USB?

Punjac je originalan,sada sam probao da zamenim s aoriginalnim od Nokie i isto se sporo puni.Videcu sutra kako ce trositi bateriju.

Punjac je originalan,sada sam probao da zamenim s aoriginalnim od Nokie i isto se sporo puni.Videcu sutra kako ce trositi bateriju.
Izvinjavam se sto se mesam ali ovo moze da bude znak da ima insane cip zasto mu preporucujete factori reset? Imao sam iskustva sa ovim, ne mora odma da crkne prvo nastupi korupcija podataka i to ga tera da se ponasa abnormalno! Bolje nek skine EMMC Brickbug check i ako ima da predje na neki rom kao sto je Ressurection Remix koji nece puno da mu drnda EMMC i produzice mu vek trajanja!
Jaoo moldere, vidiš toga se nisam setio. Pored punjenja tamo gde si ostavio sliku mora stajati AC punjenje, jer tebi pokazuje kao da se puni preko USB što je mnogo sporije. Imao je još neko takav problem, ne mogu tačno da ae setim šta je uradio, nije ništa strašno da znaš odmah. Probaj da ga puniš na usb malo koji %, pa posle ukopčaj u struju.. I da za punjenje mora stajati AC, ako se puni preko punjača u struju..
- Zile995
- Expert
Probaj ovo sto ti je kolega predlozio. Mozes pazljivo da ocistis USB konektor, izvadis prasinu iz njega.
Koji punjac koristis, kakvo je stanje kabla?
Koristi android 4.3 kao sto vidis. Samsung je sredio vec vecinu secure erase bug-ova, vec od Juna 2012. godine, problem je bio u kernelu. I to sto je pogadjalo samo s3 jeste SDS, a ne brickbug . VTU00M eMMc cip...
Nemoj da plasis coveka.. Formatirao sam vise s3-ki i odlicno rade i dan danas. Problem je bio u ICS firmware-u, na JB nije prisutan.
Brigbug odmah nastupa prilikom trimovanja ili factory reseta, ali kod odredjenih modela. Kod s3 je tako kao sto si ti objasnio, ali vise ga nema od kako je samsung kernel sredio.
Koji punjac koristis, kakvo je stanje kabla?
Ej ej, sta pricas... Jesi li ti pomesao telefone? Brickbug? Ovo je s3.ixa97 napisao:Izvinjavam se sto se mesam ali ovo moze da bude znak da ima insane cip zasto mu preporucujete factori reset? Imao sam iskustva sa ovim, ne mora odma da crkne prvo nastupi korupcija podataka i to ga tera da se ponasa abnormalno! Bolje nek skine EMMC Brickbug check i ako ima da predje na neki rom kao sto je Ressurection Remix koji nece puno da mu drnda EMMC i produzice mu vek trajanja!
Koristi android 4.3 kao sto vidis. Samsung je sredio vec vecinu secure erase bug-ova, vec od Juna 2012. godine, problem je bio u kernelu. I to sto je pogadjalo samo s3 jeste SDS, a ne brickbug . VTU00M eMMc cip...
Nemoj da plasis coveka.. Formatirao sam vise s3-ki i odlicno rade i dan danas. Problem je bio u ICS firmware-u, na JB nije prisutan.
Brigbug odmah nastupa prilikom trimovanja ili factory reseta, ali kod odredjenih modela. Kod s3 je tako kao sto si ti objasnio, ali vise ga nema od kako je samsung kernel sredio.
Izvinjavam se ako sam uplasio bilo koga! Vidis ja imam VTU00M sa FwRev: 0xf1 Ee sad ima jedna fora da se superbrikuje fon jednostavno instaliras zastarelu verziju ruta (chainfire) posto to privremeno menja recovery i posle vrati onaj koji misli da je prethodni a to zapravo zastareli.