Samsung Galaxy Nexus I9250
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Samsung Galaxy Nexus I9250
Dobro je i pored svega toga da je tel root-ovan d abi se mogao koristiti programcic gos fix koji ubaci u system jedan mali fajl koji omogucava brze hvatanje satelita, naravno uz podrsku za a-gps
Note IV N9100 dual
Re: Samsung Galaxy Nexus I9250
Hmm net mi je stalno ukljucen a pokusao sam i sa gps fix-om.
Postavio sam pitanje misleci da ovaj model ima generalno taj problem sa trazenjem satelita a citao sam nesto i na stranim forumima i vidim dosta zalbi.
Postavio sam pitanje misleci da ovaj model ima generalno taj problem sa trazenjem satelita a citao sam nesto i na stranim forumima i vidim dosta zalbi.
- toda81
- Prijatelj foruma
Ako se jos neki zale na ovaj model da lose hvata gps signal onda je to vec drugi problem na zalost
Note IV N9100 dual
Da li neko zna sta bi moglo da bude, stiglo mi je obavestenje I kada sam pokusao da ukljucim ekran nista. Izvadio sam bateriju I pokusao opet I nece. Kad stavim na punjac pokazuje da puni bateriju. Da nije mozda crlo dugme za uklijucivanje?Samsung Galaxy Nexus I9250
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Da li moze neko na PM da mi posalje iGO, bio bih mu zahvalan?
I ako neko ima grcke mape, treba mi za put. 

- toda81
- Prijatelj foruma
Samo mi se javi na pp, napisi za koji tel ti treba navigacija i napomeni mi za mape
Note IV N9100 dual
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Jel ima neko problema sa mms-om? Ne mogu ni da posaljem, a ni da primim mms. Uradio sam bio reset i proradio mi i posle par dana odjednom opet mi ne radi mms. Evo sad sam trebao da primim jednu sliku i led diodica prikaze da mi je stigao mms jer koristim light flow. Ali nazalost nema nista. Takodje kad hocu da posaljem nekome mms samo pise sending i to je to. A svi parametri su mi dobri.
Da li zna mozda neko do cega je to i sta treba da radim?
Da li zna mozda neko do cega je to i sta treba da radim?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 19. Sep 2013. 18:48
- :: Samsung galaxy nexus
Jel neko moze da mi kaze kako i sta mogu da promenim da dobijam updatove direktno od gugla zato sto jos uvek nisam dobio update 4.3. Procitao sam negde da moram da menjam firmwire, jel moze neka pomoc i jel potrebno rutovanje telefona da se ovako nesto odradi. Hvala unapred 

- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 19. Sep 2013. 18:48
- :: Samsung galaxy nexus
Uspeo sam da prebacim firmware, ali uz dosta muka i potrosenog vremena, tako da ko ima zivce moze da pokusa. @ike hvala za tutorijal
Samsung Galaxy Nexus will be missing on the Android 4.4 KitKat fun. The Galaxy Nexus was first launched about two years ago and the devices falls outside of the 18-month update window that is followed by Google and other manufacturers to upgrade their smartphones.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 12. Okt 2004. 22:18
- :: htc desire
Moze pomoc kolege forumasi
Elem tel rootovan ubacen Cm 11,pocinju muke stalni reset,
Posto je u garanciji telenor odnesem ga u pro mobi.Danas gotov ali ne priznaju garanciju neodgovarajuci softver.Cena opravke preko 22 hiljade.Kako da vratim stock rom pa da mi u garanciji menjaju plocu?Probao i preko tool kita ali nece da mi ucita 4.0.4 to je valjda poslednji update.Sta ciniti?
Unapred hvala i pozz
Elem tel rootovan ubacen Cm 11,pocinju muke stalni reset,
Posto je u garanciji telenor odnesem ga u pro mobi.Danas gotov ali ne priznaju garanciju neodgovarajuci softver.Cena opravke preko 22 hiljade.Kako da vratim stock rom pa da mi u garanciji menjaju plocu?Probao i preko tool kita ali nece da mi ucita 4.0.4 to je valjda poslednji update.Sta ciniti?
Unapred hvala i pozz
-
- Povremeni posetilac
Jel ima neko jos uvek ovaj fon ili....
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Nadji stock rom koji je u zip formatu i flashuj ga preko recovery... Ti u servisu ce progutati to
-
- Povremeni posetilac
Pa u tom je fora sto nece ni preko recoverija Jel se stalno resetuje.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Jel nece da udje u recovery ili sta...pojasni mi to malo sa resetom
-
- Povremeni posetilac
Ovako udjem ja u recovery i kad hocu factory reset on se restartuje i tako u krug,elem restartje se svaka 2 min tako da nije za upotrebu,poludecu.DRugo ucitam ja novi program preko tool kita ali opet digne CM i again reset i reset,znaci da nece da ucita novi rom
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
feelgood333, ne kapiram, udjes u CMW i kad kliknes na wipe data on se restartuje? To ne sme da se desava. Probaj prvo wipe cache, wipe dalvik, pa wipe data i onda format system. Posle toga odmah radi instalaciju iz recovery-ja, uradi rom, pa gapps, pa reboot, pa ako treba onda menjak kernel.
Ako to nece, onda samo uradi instalaciju novog roma + gapps, pa reboot i onda sve ovo od gore.
Ako to nece, onda samo uradi instalaciju novog roma + gapps, pa reboot i onda sve ovo od gore.
-
- Povremeni posetilac
Nece sve sam probao,cim kliknem na wipe cash odmah restart,ni ne stignem do wipe dalvik a kamoli dalje,ma verovatno crkla ploca cim traze 23k dindzi,a imam jos 7 meseci garancije.Ne verujem da je ploca crkla zbog CM-a.A garanciju ne priznaju zbog CM.