vojopd: "...5-6h ako izguras sa svim upaljenim, onda je top."
Da , tako i ja mislim . Najbitnije mi je je da izgura ceo dan uz max korišćenje od ujutro do naveče . SOT-om se uopšte ne optrećujem - ovo kačim samo radi primera . Za ubuduće baš me briga

imam punjač svuda .
dachakragujevac80 baš naprotiv , društvene mreže najviše mada to snimak realno ne pokazuje

... kako to Samsung prikazuje u potrošnji to niko živ ne zna . Mada imaj u vidu da je bio vikend (nedelja) gde manje koristim telefon a danas već malo više . I da čim 4G više koristim potrošnja baterije je veća 20-30% , tako da od dana do dana različiti su rezultati . Ovo mi je drugi N8 , prvi je bio single-sim iz Telenora sa prvim FW i nisam bio zadovoljan (ni baterijom ni kako je radio) , ovaj drugi je dual-sim iz Vip-a i čim sam otpakovao uradio sam apdejt - pa hard reset i odpočetka sve podesio ... potpuno druga priča , brže radi i baterija duže traje.
Opet ću ponoviti da baterija na S8+ duže traje , sigurno za 20% više . (Novi) S8+ se može kupiti za 550-600e a Note8 za 700-750e , e sad da li je tih 150e opravdana razlika to je već za debatu . Činjenica je da N8 ima svetliji ekran , 2GB RAM-a više , dual kameru , S-Pen ... , S8+ ima veći kapacitet baterije . Kad oba dobiju Oreo apdejt posle nove godine , tek tad ćemo dobiti realniju sliku isplativosti .