Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ja koristim onu gumenu futrolu od starog s3 na s3 neu,i paše odlično. Takođe ako nekog zanima,zadnji poklopac sa s3 u potpunosti odgovara i na s3 neo,probao sam .
Kad mi je telefon na punjaču i dodje neko obavještenje, upali se svjetlo na displayu i ostane upaljeno dok god ga sam ne ugasim! Zna li neko kako da to promijenim? A namješteno je ono da se automatski gasi nakon 30 sec neaktivnosti!
Voleo bih da mi neko objasni kako se edituju postovi preko tt-a, slucajno naprav8h post sa jednom recju.
Imao sam prilike da uradim mini test s3 2gb i s3 neo i mogu ti reci da je neo i vise nego mlak model, po meni prevara od fona.
Drakenzen,da li mozes biti precizniji i reci koje su konkretno razlike i po cemu je neo mlak model naspram modela sa 2gb rama?
Ja sam koristio obican s3 ( 1gb rama) i sad koristim neo i ne primecijem nikakve razlike osim sto neo radi brze,sto se oseti pri svakodnevnom koriscenju.
Kupila sam s3 preko paketa, evo prodje 7 meseci od kad ga imam, i baterija je pocela jako brzo da se prazni, a sinoc kada je skroz bio prazan ostavila sam ga na punjacu preko noci. Ranije kad mi se to desi do jutra je puna baterija 100% a sad samo 38%, da to moze biti do baterije ili do punjaca? jel neko imao slican problem?
Ili je los punjac, ili je mozda problem i u konektoru. Moze neka aplikacija telefon stalno da budi..
Da li se baterija prebrzo prazni kada se telefon koristi?
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.