Samsung Galaxy Note II N7100
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: Samsung Galaxy Note II N7100
Sto se tice izgleda ,jacine telefona tu note 2 nema sta da trazi
Note 2 je osetljiv telefon, uvecani S3(nije ni jasno sto ga takvoga napravise)mora se paziti i maziti inace za cas se pojave ogrebotine
Cim ga kupis bacaj neki case na njega sto pre
Na neciju radost ili na neciju zalost tu prestaje dominacija note1
Sve ostalo je na strani N2,od kvaliteta ekrana (mada tu i nije neka drasticna razlika)do fluidnosti u radu (tu ima velike razlike)
Sto se tice velicine ,napisah negde da je N2 uzi i laksi za baratanje ali bih dodao da tako lako moze da izleti iz ruke da to nije normalno,zbog samog kucista i maske koja je sva obla,sjajna i klizava
Sto se nekih opcija tice takodje nema neke bitne razlike sem sto je sve brze,taj lag na note1 stvarno zna da nervira
N2 ima bolji zvuk ali ne nesto drasticno isto tako i kamera
Generalno kad bi note1 dobijao i dalje apdejt(mada to i nije toliko bitno a dobice4.2.2 ) i bio malo fluidniji u radu ja N2 nikad uzeo ne bi ,mada i ovako ga ne bi uzeo da nije bila doplata od samo 40 evra u pitanju
Tako da je moja preporuka ljudima kojima brzina i apdejt nije toliko bitan da ne uzimaju N2 jer ce i N1 sasvim dobro odraditi stvari,a poprilicno je jeftiniji
Da se sad ne uvrede ovi sto inaju N2 jeste nas telefon bolji ali vecini korisnika bi i N1 odradio posao
Dodao bih samo da je baterija odlicna ,da olovkica radi sjajno i da je ovo jedan od telefona koji dugo vremena nece biti za menjanje, sem ako ne zelite da budete u trendu
Note 2 je osetljiv telefon, uvecani S3(nije ni jasno sto ga takvoga napravise)mora se paziti i maziti inace za cas se pojave ogrebotine
Cim ga kupis bacaj neki case na njega sto pre
Na neciju radost ili na neciju zalost tu prestaje dominacija note1
Sve ostalo je na strani N2,od kvaliteta ekrana (mada tu i nije neka drasticna razlika)do fluidnosti u radu (tu ima velike razlike)
Sto se tice velicine ,napisah negde da je N2 uzi i laksi za baratanje ali bih dodao da tako lako moze da izleti iz ruke da to nije normalno,zbog samog kucista i maske koja je sva obla,sjajna i klizava
Sto se nekih opcija tice takodje nema neke bitne razlike sem sto je sve brze,taj lag na note1 stvarno zna da nervira
N2 ima bolji zvuk ali ne nesto drasticno isto tako i kamera
Generalno kad bi note1 dobijao i dalje apdejt(mada to i nije toliko bitno a dobice4.2.2 ) i bio malo fluidniji u radu ja N2 nikad uzeo ne bi ,mada i ovako ga ne bi uzeo da nije bila doplata od samo 40 evra u pitanju
Tako da je moja preporuka ljudima kojima brzina i apdejt nije toliko bitan da ne uzimaju N2 jer ce i N1 sasvim dobro odraditi stvari,a poprilicno je jeftiniji
Da se sad ne uvrede ovi sto inaju N2 jeste nas telefon bolji ali vecini korisnika bi i N1 odradio posao
Dodao bih samo da je baterija odlicna ,da olovkica radi sjajno i da je ovo jedan od telefona koji dugo vremena nece biti za menjanje, sem ako ne zelite da budete u trendu
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Ponavljam pitanje kao iz neke druge teme - a Note 1 nije uvećana verzija S2? 
Ja sam moj ubacio u silikonsku zaštitu i zalepio mu foliju istog momenta kada sam ga kupio, što je sigurno, sigurno je.
Što se ispadanja iz ruke tiče, baš sam par noći pred spavanje vadio telefon iz zaštite i takvog ga koristio pola sata, sat u krevetu da vidim hoće li mi kad-kad ispasti kao što mi se to dešavalo sa S2 (pa me omanda po licu). Međutim, nije mi do sad ni jednom ispao. Da je manji, verujem da bi, ali ovoliki telefon teško da može da ispadne iz ruke (barem meni).
Sve u svemu, drago mi je da si zadovoljan telefonom, ja sigurno jesam.
Jedini telefon koji bih uzeo u razmatranje nakon ovog je njegov naslednik - Note 3. Posle ovolike ekrančine, ne verujem da bih mogao na manje da pređem.

Ja sam moj ubacio u silikonsku zaštitu i zalepio mu foliju istog momenta kada sam ga kupio, što je sigurno, sigurno je.

Što se ispadanja iz ruke tiče, baš sam par noći pred spavanje vadio telefon iz zaštite i takvog ga koristio pola sata, sat u krevetu da vidim hoće li mi kad-kad ispasti kao što mi se to dešavalo sa S2 (pa me omanda po licu). Međutim, nije mi do sad ni jednom ispao. Da je manji, verujem da bi, ali ovoliki telefon teško da može da ispadne iz ruke (barem meni).

Sve u svemu, drago mi je da si zadovoljan telefonom, ja sigurno jesam.

Jedini telefon koji bih uzeo u razmatranje nakon ovog je njegov naslednik - Note 3. Posle ovolike ekrančine, ne verujem da bih mogao na manje da pređem.

- kvaka33
- Expert
Da,posle note1 i note2 u obzir moze doci samo 3 ili neki slican telefon
moze i neki drugi proizvodjac mada i ova dva modela Mega serije mogu biti zanimljiva kao jeftinija varijanta
moze i neki drugi proizvodjac mada i ova dva modela Mega serije mogu biti zanimljiva kao jeftinija varijanta
Слобода или смрт
Ja se i ovako patim s velicinom telefona a ne jos i ovo budzenje.
Ali svaka cast za ideju i izvedbu:)
Ali svaka cast za ideju i izvedbu:)
- kvaka33
- Expert
http://www.ebay.com/itm/290805607407?ss ... 1438.l2649
ispalti li se uzeti ovo ?
ima li ko zna li kako radi ?
ispalti li se uzeti ovo ?
ima li ko zna li kako radi ?
Meni to deluje kao original,takav sam punjac ja dobio i radi odlicno.
E sad da li je ovo neka kopija ili stvarno original,to vec ne znam.
E sad da li je ovo neka kopija ili stvarno original,to vec ne znam.
- kvaka33
- Expert
imam ja punjac isti takav ,ali negde prekida .pa koristim kabal od nokie ca 101 da bih punio telefon
zeza me u stvari ne kabal nego punjac izgleda se razlabavio deo od gde ulazi usb ili vise mi nista nije jasno ali me zeza definitivno nesto
zeza me u stvari ne kabal nego punjac izgleda se razlabavio deo od gde ulazi usb ili vise mi nista nije jasno ali me zeza definitivno nesto
- ThunderBird
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 17. Nov 2007. 01:42
- :: Galaxy S8
Ovaj lik nije ispravan da Bog kaže da jeste...

Ne shvatam za šta čovjeku služi tolika memorija kao prvo (bez obzira što je objasnio)...
A kao drugo, telefon je deb'o 2cm, daj bježi... Bljak...

- kvaka33
- Expert
juce punih telefon od 14% do 100% tacno 2h37m,obzirom kolika je baterija odlicno
2a je output.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Chobby88, kao što sam i pretpostavio.
Duplo brži nego onaj za S3, ipak je i baterija za 50% veća pa im je to i trebalo. 

- kvaka33
- Expert
koji je najbolji stock rom za note ili su odprilike svi isti ,ja instalirah ovaj nas mislim da je aprilu ili maju izasao ,zaboravih N7100XXDMC3_N7100OXFDMC1_SMO
- ThunderBird
- Redovni učesnik
- iamivan
- Mobil manijak
- Kontakt:
Haha, šta će ti toliko? 
Mogao bi sad i neku fluorescentno zelenu da nabaviš.

Mogao bi sad i neku fluorescentno zelenu da nabaviš.

- ThunderBird
- Redovni učesnik
- iamivan
- Mobil manijak
- Kontakt:
Hahaha, svaka ti čast. 
Imao sam i ja jednu fluorescentno zelenu kad sam imao S2, uzeh je da bi mi se slagala uz sluške i patike, ali nisam uspeo da nađem takvu i za Note 2.

Imao sam i ja jednu fluorescentno zelenu kad sam imao S2, uzeh je da bi mi se slagala uz sluške i patike, ali nisam uspeo da nađem takvu i za Note 2.

Evo sta sam kupio kada sam bio sada skoro do Nemacke externi punjac za mobilne Power Bank snage 4400mA znaci ono kada ste negde na putu a nemate punjac ovo je cini mi se idealna stvar, ima nastavke tako da se mogu puniti razne vrste telefona tableta i td, evo par slika

Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e