Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Jednostavno tromo radi kad se dopisuješ s nekim pa pokretanje aplikacije, pa kretanje kroz istu i tako to... Dok npr. Whatsapp prosto leti, tako i Skype. Imam S3 ali ne mislim da je razlima drastična.
Pa ja ga i ne koristim za dopisivanje...za dopisivanje koristim whatsapp, njega samo za video poziv koristim i to je to, nista drugo...a pozivi mi rade dobro na wifi i zadovoljan sam kvalitetom slike...a sto se tice dopisivanja jeste smor, za to je whatsapp nezamenljiv
Zagrijavanje prilikom igranja igrica je sasvim normalna pojava. Čak se usudim reći da se S4 grije više od S3, vjerovatno jer je još tanji ili ko će mu već znati... Meni se na S3 grije dio ispod baterije, pretpostavljam da mu je tu procesor.
mazzy, to mislim da nije uredu menjati bateriju godisnje..
A sto se tice grejanja,sasvim je normalno ako igras dosta vremenski ili ako je neka zahtevnija igrica..
Molim upucene da mi objasne kakvi su ovi sto se kod nas vise prodaju S4 I9505 i koja je razlika u odnosu na I9500 koji je od ova dva modela bolji i koja boja najbolje lezi ovom modelu. Hvala. I jos jedno ima li neke drasticne razlike u svemu i vredi li dati 100 eura vise za ovaj model ili uzeti S3 I9305 sa 2GB procesorom-
Nimalo lepa vest po meni. Poceli su da idu stopama Applea, i uopste mi se to ne svidja. Niko bre nije lud ovde, a samo nek nastave ovako i lagano cu da promenim marku buducih telefona. Bezobrazluk.
I sta sad sa onima koji su uzeli 600?
Ispali su ovce.Nece im se ta politika na duge staze ostvariti.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Isto se dešava kao i sa I9300 i I9305. Zaista im to nije potrebno... Ali eto to je stanje kad realno nemaju pravu konkurenciju, ni u hardveru a ni u marketingu. Kad je izašla jača verzija S3 ja sam se osjećao blago rečeno prevarenim...
Oduvek je Samsung tako radio pa se niko nije bunio.Izbace jedan model pa jos nekoliko istih sa malim izmenama.(Samsung II,III).Ni Htc nije mnogo bolji.Jedan model-dva procesora,pa isti model,male izmene,dodaju + u imenu i prodaju.Moguce je da ovim potezom Samsung zeli sacuvati primat najboljeg telefona na trzistu jer je mogao biti ugrozen ako bi u medjuvremenu izasao model sa Qualcomm Snapdragon 800 prosesorom. I meni je u pocetku smetala ta njihova politika,a posto na to ne mogu uticiti sad mi je bas svejedno jer sam odlucio da nikad ne kupujem model u prvih sest meseci od objavljivanja.Tehnika nije bas jeftina,vrlo brzo gubi svoji vrednost,brzo zastareva i bolje da vidim kako se neki model pokazao tokom koriscenja,mane,vrline,da se cena smiri pa da kupim. Sad mozemo ocekivati pad cene modela sa slabijim procesorom.
Tacno je da je preterivanje.Necu se obazirati prilikom kupovine na procesor u telefonu jer mi te milisekunde nista u zivotu ne znace.Koristio sam malo S4 i prezadovoljan sam, tako da cu najverovatnije kupiti sa starijom verzijom procesora(600).
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.